Писах го и в Независимия, по повод картотекирането на Светльо Петров. Двамата с Радуканов могат само да са ни за пример за поведение, а негативно настроените ни фенове направо трябва да потънат в земята от срам.
Треньорският ни щаб демонстрира с това си действие огромно желание за победа. В една ситуация, в която на пръв поглед нямаме полезен ход, Радуканов измисля супер гъвкаво и нестандартно решение за надграждане качеството на отбора, а Светльо Петров е готов да излезе на терена и да помогне с каквото може, за да продължим за Купата. И това в мач, който дори и мнозина от привържениците на отбора бяха отписали. Хората дойдоха преди 3-4 седмици в отбора, без да са завладяни от магията Ботев (както уж ние) и ни демонстрират с какъв хъс и ентусиазъм трябва да се гони победата във всеки един мач. Дано прихванем и ние от това. И най-вече и сегашните ни футболисти да се заразят от този ентусиазъм. Макар, че в техния случай той би трябвало да има друго определение - професионализъм.
Ботев (Пд)-Ботев (Вр) 1:0 (FT) Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow blood
- Контакти:
Re: Ботев (Пд)-Ботев (Вр)-Купа на България
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
Yellow blood написа:Писах го и в Независимия, по повод картотекирането на Светльо Петров. Двамата с Радуканов могат само да са ни за пример за поведение, а негативно настроените ни фенове направо трябва да потънат в земята от срам.
Треньорският ни щаб демонстрира с това си действие огромно желание за победа. В една ситуация, в която на пръв поглед нямаме полезен ход, Радуканов измисля супер гъвкаво и нестандартно решение за надграждане качеството на отбора, а Светльо Петров е готов да излезе на терена и да помогне с каквото може, за да продължим за Купата. И това в мач, който дори и мнозина от привържениците на отбора бяха отписали. Хората дойдоха преди 3-4 седмици в отбора, без да са завладяни от магията Ботев (както уж ние) и ни демонстрират с какъв хъс и ентусиазъм трябва да се гони победата във всеки един мач. Дано прихванем и ние от това. И най-вече и сегашните ни футболисти да се заразят от този ентусиазъм. Макар, че в техния случай той би трябвало да има друго определение - професионализъм.
Брилянтно, +1912
- rump_shaker
- Контакти:
izgrevist написа:rump_shaker написа:izgrevist написа:Задължително трябва да отпаднем още на този етап от надпреварата за купата на България.Ако по някаква уникална случайност отстраним Враца рискуваме следващият кръг да бъдем разбити с голово изражение от някой отбор от А група.
Честно да ти кажа, чета ти мнението и ме избива на нещо тъпо. Незнам що. Ако те е страх да се изправиш срещу големите значи си мижатурка. Ние такива ли сме. Кво ти пука с колко ще паднем. Нима желаеш загуба за Ботев? Да отпаднем от турнира? Та ако искаме това за кво изобщо да се наричаме фенове и да подкрепяме отбора. Нещо тъпо ми стана кат ти прочетох мнението. Гадно чак.
Честно да ти кажа ти си общ работник и цял живот ще бъдеш такъв.Явно нямаш реална представа за нещата и ще бъдеш винаги консуматор от последната част от веригата.
Отборът ни е ужас и пълна скръб.Какъв е проблема да го признаем.
Честно да ти кажа, ме бъркаш. Не съм общ работник ами съм общ ГЛУПАК. Аз съм от най-долната прослойка на обществото. По долна и от циганите. Само че за разлика от теб, богоизбрания бизнесмен или може би изтъкнат джентълмен, та за разлика от теб през ума не може да ми мине да желая моя отбор ДА ЗАГУБИ, ДА НЕ ПОРДЪЛЖИ В НАДПРЕВАРА. Та нали това е смисъла на футбола и състезанието.
Та драги ми Бароне, понеже се опитвам да държа добър тон, но май немога...... бе що да си рискувам бана да те псувам тука
Ако според теб желанието ми за победа на моят отбор ме прави общ работник, то значи си или много лош психолог, или просто и ти си от заблудените живеещи и вярващи във своето величие особи. Като ти прочетох мнението май биеш към второто. Айде без да ме познаваш да не даваш генерални изводи за моето битие и за моята личност.

Първо да Ви кажа ,че Ботев Враца няма да пътува в деня на мача,а заминават днес по това време ,което пиша.Да ще отсъстват някой от титулярите като Бранимир Костадинов например,но имаме други момчета който могат успешно да ги заместят,защото всичките са млади и перспективни.Гледах репортаж от мача Ви с Черноморец Поморие и видях че сте направили една камара пропуски.Не искам да давам прогноза за този мач,ще мис е моят Ботев да бие но,след последния мач с Берое не съм оптимист.При вас картотекираха Св.Петров,ние си имаме С.Симеонов-пинчера,той е колкото Кривия на възраст така че ще имаме и ние опитен човек в отбора.Хубавата новина е ,че играем и навън ,както и вътре не се притесняваме,но пък ако поведем в резултата трудно го задържаме.
Хубаво е и че ръководството ви е взело мача на сериозно и ще стане здрав мач.За играчите ви знам,че имате двама закърмени с идеята да мразят Ботев->дано да играят.Ако успеете да докарате и десетина фена заряда на мача ще е супер.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Колко насериозно са го взели ще разберем утре по състава. Логично беше отбора да пътува днес, все пак утре мача е твърде рано. Аз лично се надявам да пуснат поне 2-3 момчета от старшата, за да започнат отсега да трупат опит в официалните мачове. Едва ли ще получат такъв шанс в мачовете от А група.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

Извинявам се ,че гледам реално и трезво на нещата.В момента имаме само един треньор и един Сашо Александров.След последният мач с Поморие за мен и точката си е уникален късмет.Никога не съм мислил пораженчески за отбора но положението е такова -нямаме състав по една или друга причина.Естествено чудеса винаги стават (както бихме Славия в калта преди няколко сезона за купата точно по това време) но ако Ботев Враца играят с титулярите ще ни отстранят с лекота.И жалкото е,че имахме инукалната възможност при други обстоятелства,с друга селекция и т.н. и малко късмет за 100 годишнинината да се напънем да играем на финал или полуфинал за купата.
Това е.Всичко друго са много барабани,много пари в клубната каса,свободни трансфери, и накрая борчески ремита плюс почетни загуби от Етър и Спартак Варна.
Това е.Всичко друго са много барабани,много пари в клубната каса,свободни трансфери, и накрая борчески ремита плюс почетни загуби от Етър и Спартак Варна.
;izgrevist написа:Извинявам се ,че гледам реално и трезво на нещата.В момента имаме само един треньор и един Сашо Александров.След последният мач с Поморие за мен и точката си е уникален късмет.Никога не съм мислил пораженчески за отбора но положението е такова -нямаме състав по една или друга причина.Естествено чудеса винаги стават (както бихме Славия в калта преди няколко сезона за купата точно по това време) но ако Ботев Враца играят с титулярите ще ни отстранят с лекота.И жалкото е,че имахме инукалната възможност при други обстоятелства,с друга селекция и т.н. и малко късмет за 100 годишнинината да се напънем да играем на финал или полуфинал за купата.
Виж кво пич аз също съм недоволен и не харесвам някои неща свързани с нашия клуб но повярвай ми -прекаляваш.Дали ще отстраним Враца или не за за мен не е толково важно- но аз съм убеден че ХУБАВИТЕ НЕЩА ПРЕДСТОЯТ и то в близките 1-2 години.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
Помощник-треньорът на Ботев Вр Тодор Гарев заяви пред "7 дни спорт", че ще играят с резервите срещу Ботев Пд.
- Даваме почивка на титулярите, тъй като за нас е по-важен мачът в неделя срещу Севлиево. Не сме отписали двубоя за купата. Ако продължим напред,това ще е добре за нас, но и да отпаднем, няма да правим трагедии. За мача срещу Ботев Пд ръководството на Ботев Вр включи в състава и двама юноши на клуба - халфа Антонио Гайдарски и нападателя Брайан Стоянов.
http://football24.bg/novina/63870-botev ... ni-systavi
- Даваме почивка на титулярите, тъй като за нас е по-важен мачът в неделя срещу Севлиево. Не сме отписали двубоя за купата. Ако продължим напред,това ще е добре за нас, но и да отпаднем, няма да правим трагедии. За мача срещу Ботев Пд ръководството на Ботев Вр включи в състава и двама юноши на клуба - халфа Антонио Гайдарски и нападателя Брайан Стоянов.
http://football24.bg/novina/63870-botev ... ni-systavi
Тоя мач ще се реши с дузпи
И двата Ботева този сезон вкарват само по 1 гол (1:0 или 1:2 - все такива резултати) , така че мача отива към 0-0.
HT Botev Plovdiv 0-0 Botev Vratsa

HT Botev Plovdiv 0-0 Botev Vratsa