Славия - ЦСКА Купа България Сряда 23.11.2011 13:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Славия - ЦСКА Купа България Сряда 23.11.2011 13:30
Аз лично също ще съм на мача .... ! Всички на стадиона за да подкрепим любимия отбор. САМО ЦСКА !
catch me ... if you can !
BaLoN написа:Аз лично също ще съм на мача .... ! Всички на стадиона за да подкрепим любимия отбор. САМО ЦСКА !
+1948
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
luddeN написа:CSKA ME написа:А къде ще предават мача по телевизията?
Мачът ще го дават в Овча Купел !!! Ела на стадиона, а не стой у вас ! ЦСКА се подкрепя на трибуните, а не от телевизора !
По темата: Труден мач, дано продължим в следващата фаза на турнира. Прогноза 0:1
Ти сметка ли ще ми държиш нещо? Дори да имах възможността да дойда, нямаше да дам на венци 10 лева.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Мачът е 0:2 или 1:2
Много искам да отида на мача, но в сряда от 13:30 просто нямам никаква възможност... даже и по ТВ няма да мога да го гледам, ще го слушам по радиото на телефона в работата.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Udoji90
- Контакти:
Много неприятно, че Платини няма да играе. Разчитах, че поне в този мач ще изиграе 90 мин., а излиза, че май въобще няма да е в групата. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Треньорският дует начело на ЦСКА Димитър Пенев и Драголюб Симонович определи група от 18 футболисти за утрешния сблъсък със Славия от турнира за Купата на България. Очаквано сред избраниците не фигурира Мишел Платини, който е контузен. В групата е Костадин Стоянов, за когото Пената каза, че почти сигурно няма да играе, тъй като виси с картони. На мястото на наказания Райс Мболи в списъка място намира позабравеният вратар Здравко Чавдаров, който ще е резерва на Благой Макенджиев.
Мачът е на стадиона в квартал "Овча купел" от 13,30 часа.
Групата на ЦСКА:
Вратари: Здравко Чавдаров, Благой Макенджиев
Защитници: Адемар Жуниор, Костадин Стоянов, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Ангел Грънчов, Пламен Крачунов
Халфове и нападатели: Тодор Янчев, Александър Якимов, Антон Карачанаков, Петър Стоянов, Янис Зику, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Жуниор Мораеш, Станислав Костов, Станко Йовчев
sportal.bg
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
CSKA ME написа:luddeN написа:CSKA ME написа:А къде ще предават мача по телевизията?
Мачът ще го дават в Овча Купел !!! Ела на стадиона, а не стой у вас ! ЦСКА се подкрепя на трибуните, а не от телевизора !
По темата: Труден мач, дано продължим в следващата фаза на турнира. Прогноза 0:1
Ти сметка ли ще ми държиш нещо? Дори да имах възможността да дойда, нямаше да дам на венци 10 лева.
Ех заради това няма фенове по стадионите ... Няма значение дали даваш пари на Венци или който и да е, целта е да подкрепиш отбора ! Иначе такива като тебе са много за жялост

ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
Никой няма право да се сърди на хората, пропускащи мача със Славия. Повечето са на работа и как да избягат според вас и то в 13.30. Да беше от 17.00 разбирам, но на обяд няма мачин. Не съм пропуснал мач на ЦСКА този сезон, ходих навсякъде, даже и в Клуж, но утре ми е невъзможно. Не знам, кой гений измисли часовете, нали футбола е за хората. От БФС пак решиха да има празни стадиони и никакъв интерес. Относно самата среща смятам, че няма да е лесна. Славия ще се хвърлят на кръв, а ние ще излезем с резервите. Надявам се младоците да докажат защо са при нас и да победят. Важно е най-вече за тяхното самочувствие и развитие запаред. Могат да го направя не се съмнявам и ще им стискам палци пред радиото. Някои хора смятат, че титлата е най-важна този сезон, но ЦСКА има достатъчно добри играчи за борба на няколко фронта. Ако играехме в Европа можеше да погледнем аристократично купата, но сега не вярвам да се предадем без бой. Разчитам на Янчев, Мораес, Костов и Петър Стоянов да поведът останалите!
Славия няма да затруднят ЦСКА толкова много. Прогнозата ми е 0:3