Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: ЖОБ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ

Мнениеот fr3ak_boy » 09 юли 2009 20:39

Linky написа:
fr3ak_boy написа:Велев явно е изкукуригал. В съвременият футбол играчи на проби не се пускат. Факт е, че дори на Манчо и САФ някакъв измислен бразилски отбор отказа да пусне Дъглас Коща на проби, а Велев иска звезда, какъвто е Жоб, да минава проби. Нима К. Роналдо, Кака и Бензема минаваха проби в Реал :? :? :? След това искаме представител в групите на ШЛ. Сами си правете изводите.

Роналдо,Кака и Бензема не мисля че трябва да се сравняват с футболист, който някога е играл за националния си отбор и някога е играл за мидълзбро и е на 31 години и никой последно време не го е наблудавал как играе, все пак ти говориш за световно доказали се футболисти 2ма от тях със Златни Топки :lol: ....Които най-редовно играят и ги гледаме по телевизията, а този за първи път го чуваме, а света за първи път го чува от както е играл някога в Мидълзбро...

Тяхното ниво е световно. Нивото на Левски не е (нищо лично). На Жоб също не е. Те са горе-долу на едно ниво. Следователно не трябва да минава проби, но ако беше по-безизвестен трябваше да мине и да се докаже. Все пак не става дума за Грег Ментето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 юли 2009 20:44

fr3ak_boy написа:
Linky написа:
fr3ak_boy написа:Велев явно е изкукуригал. В съвременият футбол играчи на проби не се пускат. Факт е, че дори на Манчо и САФ някакъв измислен бразилски отбор отказа да пусне Дъглас Коща на проби, а Велев иска звезда, какъвто е Жоб, да минава проби. Нима К. Роналдо, Кака и Бензема минаваха проби в Реал :? :? :? След това искаме представител в групите на ШЛ. Сами си правете изводите.

Роналдо,Кака и Бензема не мисля че трябва да се сравняват с футболист, който някога е играл за националния си отбор и някога е играл за мидълзбро и е на 31 години и никой последно време не го е наблудавал как играе, все пак ти говориш за световно доказали се футболисти 2ма от тях със Златни Топки :lol: ....Които най-редовно играят и ги гледаме по телевизията, а този за първи път го чуваме, а света за първи път го чува от както е играл някога в Мидълзбро...

Тяхното ниво е световно. Нивото на Левски не е (нищо лично). На Жоб също не е. Те са горе-долу на едно ниво. Следователно не трябва да минава проби, но ако беше по-безизвестен трябваше да мине и да се докаже. Все пак не става дума за Грег Ментето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точно шото Грег-Ментето мина проби не подписа, шото и той играл за ПСЖ и Ривър Плейт, видяхме , след това целия свят се смя на ЦСКА, не казвам че Жоб не е играл в Мидълзбро или за Камерун(то оставаше и това да се случи :lol: ), но просто наистина на никой няма да навреди да направи 1 тренировка, просто не разбирам пък всикчи от къде са толквоа сигурни, че той е добър ,че е фантастичен от това което гледам от него,изявленията му - футболист без покритие, но как да го докажа като не иска да тренира и => да бъде оценен от "експерти"?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 09 юли 2009 20:51

Linky написа:

Много си тъп ! Пича каза че е тренирал с отбора на Камерун , да оставим че постоянно играе в националния отбор на една от най-добрите африкански държави ! Играл е и в Катар 30 мача - какви проби бе ? то и аз да съм и аз няма да искам проби ! Проби се правят на такива като Коста Янев и тн... :lol: :lol: Нима на Жеан Карлос , Жоазиньо , Зе и кой ли още не правихме проби ? КОлко знайни и незнайни не караха проби , та точно Жоб да кара :lol: :lol: :lol: Аз ако съм , след мача с морето направо си заминавам ... нямаме треньор , играчите нямат желание , без Жоб=> след 2рия кръг си заминаваме :)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 09 юли 2009 20:59

Ако Батков иска да има такъв футболист да изкара пари,а да не се прави на много велик.Човека е градил име 10 години,а той иска сега да го накара да играе за без пари!Айде да видим Батков ще вземе ли дело срещу 300лева?!

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 09 юли 2009 21:00

От кога говоря че всичко при нас е объркано....

ss_L
Контакти:

Re: Левски изрита футболист на Динамо Киев

Мнениеот ss_L » 09 юли 2009 21:06

Всички на Герена и да ги почваме,като феновете на Лацио,Цървена Звезда....не знам кво ги бавиме повече!!!!!ЛЕВСКИ ти си всичко за нас!!!!!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 юли 2009 21:09

Окей, той е страшен велик е играл е в КАтар играл е в Мидълзбро преди половин век!
Проби на Зе и на Жо? ЗАЩО?КАК?Се пак такива таланти трябва да се взимат без проби, в този случай - да го взимаме без проби - дано е добър , ако не пак ще се смея и ще плача едновременно...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 09 юли 2009 21:14

И аз искам Батков,да се махне,но на негово място да дойде Лапорта.Искам и Велев,да се махне,но да го смени Мауриньо или Фъргюсън.Готов съм всеки,да си тръгне от Левски,но да го смени някой супер световен,мега класен играч.Да,но не може и причините са ви добре познати.Жоб има добра визитка,съгласен съм,но на Марадона е по-добра.Дайте да го привличаме.Води се,че е на 31г.(Жоб де) това за африканец означава поне 33-34г..Ако е роден във Франция не съм сигурен,че решава проблема.Последната година е играл в арабския"грант" Ал Хаджи Ибн Али Мустафа Незнамкойси и никой не знае формата му.Щом е опрял до България говори много.Ако става за Левски Велев щеше,да каже:Искам го и да остави Батков да се оправя.Но само ако е сигурен,че Жоб е наистина в добра форма.Велев не е толкова глупав,така че трябват проби.Смятам,че с това плюене само ще навредим на отбора.Не,че няма по-добъри от Велев,Батков или Боримиров просто ситуацията и времето е такова в този момент.И още нещо:смятам,че Батков прави най-много за отбора си в сравнение с всички останали президенти в България.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Санта Хулия може да остане без футболисти срещу Левски-смях

Мнениеот n0.merCy » 09 юли 2009 21:18

Многи ми се иска и на мен а се вклуча към подигравките ,но след Тампере, БАТЕ и Жилина ме е страх да обеля и дума :?
Изображение ИзображениеИзображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 юли 2009 21:30

Аз предлагам така - псуващите отбора да си лягат и да чакат да им дойде акъла. Когато решат да не се гъзят на един мангал за сметка на отбора си - добре дошли отново.

Жоб да пали самолетчето и да изчезва. Ебах го некадърника. Визитка? Да бе, той и акселроуд има визитка... Вземете ме, ама без да видите какво мога??? И тук има защитаващи този???

Върни се в “Архив”