Славия - ЦСКА Купа България Сряда 23.11.2011 13:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Славия - ЦСКА Купа България Сряда 23.11.2011 13:30
9:1 за Славия!
Благодаря.Явно тоя ,който ще играе мача Х не е в час , а не аз.
Gesha1986 написа:9:1 за Славия!
Мечтите са безплатни.Бих те черпил 3в1 ама не заслужаваш ,но хайде от мен да мине ще те черпя само 1 кафе 0 (без) захар

Да не работиш при балоните ?
Последна промяна от percival на 22 ное 2011 10:26, променено общо 4 пъти.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Гледа се редовното време,така че може да се играе X!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Levskar_90 написа:Ако чичо Венци не реши да прави тото далавери с боклукчиите, Славия няма да имат никакви проблеми в мача - победа с 2:0 за Славия
Значи ако бием,мача е уреден.Правилно ли съм те разбрал?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Мача няма да е лесен,но и не трябва да се отписва участието ни в турнира.Смятам,че имаме достатъчно дълга резервна скамейка и потенциал,за да отстраним Славия.Ако се подходи отговорно и с желание,не вярвам да има проблеми.Венци взе дължимото си на Армията.Сега е момента да ги бием,че започнаха много да говорят.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Ако чичо Пенчо излезне със състав, който включва Крачанаков, Мораес, Костадинов и Мекенджиев ми се струва, че славистите ще бъдат много изненадани , напред в помощ на Мораес да бъде Станислав Костов и мача е твърда 2ка !
Beck's написа:Ако чичо Пенчо излезне със състав, който включва Крачанаков, Мораес, Костадинов и Мекенджиев ми се струва, че славистите ще бъдат много изненадани , напред в помощ на Мораес да бъде Станислав Костов и мача е твърда 2ка !
Кой е Костадинов ?

catch me ... if you can !
- delqnski47
- Контакти:
BaLoN написа:Beck's написа:Ако чичо Пенчо излезне със състав, който включва Крачанаков, Мораес, Костадинов и Мекенджиев ми се струва, че славистите ще бъдат много изненадани , напред в помощ на Мораес да бъде Станислав Костов и мача е твърда 2ка !
Кой е Костадинов ?
Епаа,Емо бе

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- david_villa
- Контакти:
Gesha1986 написа:9:1 за Славия!
Това на хокея сигурно.