Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: ЖОБ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ

Мнениеот durex » 09 юли 2009 20:00

cskathebest написа:Абе пичове защо не оставите Кокала да покаже какво е направил през лятната подготовка?Според мене този Жоб въобще не ви трябва защото ще е поредния черен неуспех на българския футбол!!!Този ще доиде с големи претенции и после най-вероятно ще стане като този путьо Да Коща....

Защото такъв тип футболист от такъв Ранк идва 1 път на 10 години ей за тва! Ще ти дам прост пример с Гърция и Турция...сам си прави изводите

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 юли 2009 20:03

Е къв му е ранга на тоя бе, в турция играе Роберто Карлош, къде е Карлош къде е тоя парцал?
Тоя е играл в мидълзбро,някога си и от 100 и колко мача за националния има 20-25 гола ( По памет говоря) - И това за централен нападател?!?!?!?!?!? 100 мача 20 гола (примерно) - та това е смешно.....на 31 години е, за какво ни е?!!?!?По-добре да пускаме Енъо ебати..

Да не говорим за държанието му, може ли така да се изказва по адрес на клуба с който даже още не е подписал (очертава се пълен безхаберник) и да не иска да направи една двустранна игра - примерно, извинявайте като е толквоа добър, нищо не му пречи да поиграе срещу слабия Топчо и слабия Живко да вкара 10 гола на Петков за 20 минути и да го земат веднага...."Ами ако се контузия?" , е че на мач не може да се контузи , този ***** ли е къв е?Ами ако кола го блъсне утре?
Последна промяна от Linky на 09 юли 2009 20:06, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 09 юли 2009 20:03

cskathebest написа:Абе пичове защо не оставите Кокала да покаже какво е направил през лятната подготовка?Според мене този Жоб въобще не ви трябва защото ще е поредния черен неуспех на българския футбол!!!Този ще доиде с големи претенции и после най-вероятно ще стане като този путьо Да Коща....

Какво да го гледаме бе човече ти луд ли си ?! Погледни .. елементарно сравнение.. вие имате претенции за Пенев.. а сравнявай вашите контроли с нашите с какви отбори направихте вие ( имаше и някои измислени , но имахте и доста стабилни контроли ) с какви ние.. за 5 дни ако може 10 контроли ше направите е и утре ще тренирате преди да се приберете в БГ .. а ние ебаси несериозните тренировки правиме.. и не само това.. селекцията ни е .. двама играча които едва ли не са пред отказване от футбола.. на по 32,33 години .. това трансфер ли е за отбор който има амбиции за шампионска лига ? ДА НАПУСКА!!!

Потребителски аватар
cskathebest

Мнениеот cskathebest » 09 юли 2009 20:06

durex написа:

Защото такъв тип футболист от такъв Ранк идва 1 път на 10 години ей за тва! Ще ти дам прост пример с Гърция и Турция...сам си прави изводите

Ами ако този ще поиска супер висока заплата и ако искате да остане в отбора ще трябва Борат да му я плаща.А ако на тпзи се плаща добре, всички останали ще скочат за пари и положението в отбота ще стане много напечено и ще се избият помежду си!!!
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 юли 2009 20:07

Linky написа:Е къв му е ранга на тоя бе, в турция играе Роберто Карлош, къде е Карлош къде е тоя парцал?
Тоя е играл в мидълзбро,някога си и от 100 и колко мача за националния има 20-25 гола ( По памет говоря) - И това за централен нападател?!?!?!?!?!? 100 мача 20 гола (примерно) - та това е смешно.....на 31 години е, за какво ни е?!!?!?По-добре да пускаме Енъо ебати..

И какво ще направи така скъпия ти Еньо! Нищо нито е играл в такива важни мачове нито нищо.Като му дойде времето като се обиграе ще става,но сега абсурд! СЕга ни трябва такъв като Жоб да вдигне самочувствието на отбора и да ги поведе в Атака!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 юли 2009 20:12

durex написа:
Linky написа:Е къв му е ранга на тоя бе, в турция играе Роберто Карлош, къде е Карлош къде е тоя парцал?

И какво ще направи така скъпия ти Еньо! Нищо нито е играл в такива важни мачове нито нищо.Като му дойде времето като се обиграе ще става,но сега абсурд! СЕга ни трябва такъв като Жоб да вдигне самочувствието на отбора и да ги поведе в Атака!

Това беше ирония , ако не разбра, Енъо в момента не става за нищо - но на фона на този дето си търси работа е по-добре...прочети ми и поста от преди това редактирах го.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
svetkavica*ultras
Контакти:

Мнениеот svetkavica*ultras » 09 юли 2009 20:13

Да го духа тва мръсно негро!
А ми вие бе чуждопоклонници,кво като е играл не знам къде,много ясно че трябва да мине пробен период,за какъв се мисли вонящия негър?
"We must secure the existence of our people and a future for white children"
http://www.bars.ucoz.com

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 юли 2009 20:15

svetkavica*ultras написа:Да го духа тва мръсно негро!
А ми вие бе чуждопоклонници,кво като е играл не знам къде,много ясно че трябва да мине пробен период,за какъв се мисли вонящия негър?

Човека е национал на Камерун.Играе рамо до рамо с Ето`o. Това не ти ли стига?
Как можем да взимаме всякъкви циркаджии където самата им родина не ги знаят без пробен период подписват,а тоя където е известен почти цял свят тря да мине проби :?: :!: :?:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 юли 2009 20:18

Велев май се помислил наистина за Моуриньо:
http://www.sportal.bg/news.php?id=183156
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 юли 2009 20:19

durex написа:
svetkavica*ultras написа:Да го духа тва мръсно негро!

Човека е национал на Камерун.Играе рамо до рамо с Ето`o. Това не ти ли стига?

Не ми стига това, ти друг освен Ето'о да знаеш от този отбор?

Са да не кажеш, Жоб?Който както казах играе 100 мача вкарва 20 гола, при това си партнира с Ето'о, за какво си говорим, тук ще си партнира с жоро христов и ще се молим да вкара 1 гол на 10 мача....

Не може по-визитка да взимаме футболисти,какво искате нов Бистрон ли?
Бистрон уж от шампиона на Чехия, у,а много добър, дай-направо да го взимаме и кво се оказа пълно дърво...

Пък и до колкото не ме лъже памета, май вече не е в националния на Камерун...
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”