Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец(Бургас) 1/16 мач за купата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 22:27

cena62 написа:Айде стига със споровете , късмет и на Левски в Банско , а ние бием твърдо с 0-6 !
П.П. Очаквам нахлуване на фенове на Пирин , след края на мача , за автографи от Жужу и Анеси :lol:

Е това ако го направите вече сте за убиване :) бийте поне с малко или в продълженията, нека и хората се порадват!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец(Бургас) 1/16 мач за купата

Мнениеот ntodorov » 21 ное 2011 22:35

Gonzi, oще си в чуждия коловоз. Не си в нашия. Левски е много силен отбор, а ние нямаме нищо против всеки ден да играем с него. Дори ни е приятно, но тук иде реч за друго: Мача между Пирин и Черноморец. Не е колегиално точно в нашия форум да пожелаваш успех на Пирин и да се ровичкаш в "срамните" анали на Бургаския футбол. Темата ще стане неизчерпаема, ако и ние се заврем в "бунището" ви. Всеки отбор го има и е добре взаимно да си го признаваме...Моите уважения. Желая ви успех.
ПС: "Наместих" града ни, защото преди футболни фенове всички тук сме Бургазлии и, ако за теб има значение чий ни е отбора _ Дражевия или Събевия - ние знаем, че този отбор е преди всичко наш - Бургаски, а после на някой си ( имена лесно забравяме :) ). Схващаш ли малката разлика между фен на Левски живеещ в Криводол ( да речем) и фен на Черноморец или Нефтохимик живеещ в Бургас ? Когато нещо се прави в стойностен град няма как да е пошло. За опциите и стойностите теорията ми е по-обширна. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 22:40

ntodorov написа:Gonzi, oще си в чуждия коловоз. Не си в нашия. Левски е много силен отбор, а ние нямаме нищо против всеки ден да играем с него. Дори ни е приятно, но тук иде реч за друго: Мача между Пирин и Черноморец. Не е колегиално точно в нашия форум да пожелаваш успех на Пирин и да се ровичкаш в "срамните" анали на Бургаския футбол. Темата ще стане неизчерпаема, ако и ние се заврем в "бунището" ви. Всеки отбор го има и е добре взаимно да си го признаваме...Моите уважения. Желая ви успех.

Заглавието на темата е "Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец" т.е. може някой да е за Пирин друг за Черноморец! Ако има нещо извинявайте сложете във вашия форум, че не може да се говори за другия отбор или поне темата да се казва - "Пирин ГД- Черноморец - мнение и пожелания само за Черноморец". И както съм написал желая им успех, не за друго а защото сте 20 пъти по-класни от тях.
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 ное 2011 22:47

Gonzi_407 написа:
ntodorov написа:Gonzi, oще си в чуждия коловоз. Не си в нашия. Левски е много силен отбор, а ние нямаме нищо против всеки ден да играем с него. Дори ни е приятно, но тук иде реч за друго: Мача между Пирин и Черноморец. Не е колегиално точно в нашия форум да пожелаваш успех на Пирин и да се ровичкаш в "срамните" анали на Бургаския футбол. Темата ще стане неизчерпаема, ако и ние се заврем в "бунището" ви. Всеки отбор го има и е добре взаимно да си го признаваме...Моите уважения. Желая ви успех.

Заглавието на темата е "Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец" т.е. може някой да е за Пирин друг за Черноморец! Ако има нещо извинявайте сложете във вашия форум, че не може да се говори за другия отбор или поне темата да се казва - "Пирин ГД- Черноморец - мнение и пожелания само за Черноморец". И както съм написал желая им успех, не за друго а защото сте 20 пъти по-класни от тях.

Това вече е друга приказка. Сега и да паднем поне сме признати...Видя ли колко малко му трябва на човек да бъде щастлив ? :)
Успех и на вас.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 21 ное 2011 22:47

Gonzi_407 написа:Много се надявам да ги подцените и да ви изпратят - може да си хванете ферибот от Кавала! :) И кой ви каза, че терена е лош? От сега ви казвам, че ще видите какво е пълен стадион и то с ПЛАТЕНИ билети! Успех на Пирин!

пич с много злоба и сарказъм написа още първия си пост .. на кой Черноморец сме си фенове в Бургас си е наш проблем .
И аз пожелавам успех на Банско , дано сътворят сензацията и премахнат един потенциален съперник на акулите по пътя за купата .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 23:03

Bartolomej написа:
Gonzi_407 написа:Много се надявам да ги подцените и да ви изпратят - може да си хванете ферибот от Кавала! :) И кой ви каза, че терена е лош? От сега ви казвам, че ще видите какво е пълен стадион и то с ПЛАТЕНИ билети! Успех на Пирин!

пич с много злоба и сарказъм написа още първия си пост .. на кой Черноморец сме си фенове в Бургас си е наш проблем .
И аз пожелавам успех на Банско , дано сътворят сензацията и премахнат един потенциален съперник на акулите по пътя за купата .

За сърказма съм съгласен ама злоба НЕ!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 ное 2011 00:15

По принцип не съм заядлив,но Gonzi прекали !!!! Толкова сте зле,че Гонзо светец ще го направите!!От утре си прая никнейма Heri201,колегата Тодоров става Sybev2011,Картаго ше го прекръстим на Chilika507 и т.н.!!!Явно ви боли,че ви размазахме на Лазур,ама свиквайте-така ще е!!!Няма лошо да пожелаеш късмет на Пирин,ама да се бъркаш в тва колко публика имаме и кой Черноморец сме били вече е прекалено!!! Специално ние в този форум си браним отбора,не щото е на Събев,а щото е на Бургас(тва някой го писа вече),а и никога не сме се заяждали с някого-все пак сме европейци!!Смятам,че нямаш право да се отнасяш така с нас при положение,че отбора ти е н****н в момента и избиваш комплекси!!Аман от комплексирани левскари!!!Очаквам извинение!!!
Иначе за мача-очаквам го труден!! Дано победим-заради колегата Gonzi !
П.с. Усмивката на Херо ме кара все повече да вярвам в европейското развитие на Черноморец(нали е модерно така да се говори) ;)
П.С.2 Аре,пичове,живи и здрави и късмет ви желая !!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 ное 2011 10:11

Било, каквото било нека да не размазваме добрия тон.

Към колегата 05.05.1948:
С твоя поуст по-горе ме върна в ония години, когато Нефтохимик играеше мачовете си в Б група с Пирин Г.Д. Бяхте много симпатичен отбор тогава. Може би и сега, но честно казано не съм запознат с футболните ви достойнства към този момент. Та да се върна в ония години. Пирин ГД ни гостуваше на стадион Нефтохимик. Мисля, че беше сезон 92/93, ако не греша разбира се. Домакини и гости ползваха старите ни съблекални откъм източната страна на стадиона. Тимовете излязоха на разгрявка и...майтап. По всичко личеше, че отборите бяха заложили на титулярните си зелени екипи. Като за капак и, като цветови нюанси и отенъци си бяха 1 към 1. Тогава Порточанов вече се вихреше в Нафтата и беше човека на деня. Въпреки, че нашия домакин изрази готовност ние да играем с резервните си екипи Порточана каза: Не !!! Пирин ГД пък нямаха друга екипировка в себе си. Мача се забави около 20 минути и в крайна сметка домакина ви, тренера ви и още няколко футболиста се захванаха да режат някакви тениски с ножици. Бях свидетел на това, защото всичко това се случваше на "резервните" скамейки под изграждащата се вече северна трибуна на стадиона ни ( руйни тогава де). Та за ужас на всички ни двата отбора излязоха с еднакви шорти и чорапи, но Пирин ГД бяха с надянати бели тениски върху зелените си фланелки, а голямото рязане с ножици е било заради това да се изреже огромен кръг на гърба на тениската за да се вижда номера на автентичния екип. В интерес на истината още тогава коментирахме, че на практика Пирин би трябвало да играе с резервния си екип, но твърдоглавието на шефовете ни тогава сътвори това "Чудо" в БГ футбола, който аз още помня, а вестник Футбол тогава отрази, като недоразумение граничещо с отлагане на двубоя. :roll:
ПС: Нефтохимик 1962, ако чете това със сигурност ще помни този мач, резултата и точната година на срещата. :)

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 22 ное 2011 11:17

Старши треньорът на „Черноморец” Димитър Димитров не смята да дава почивка на титулярите в гостуването за купата на България срещу втородивизионния „Пирин” от Гоце Делчев. Херо ще гласува доверие на основните си футболисти, след като заяви, че турнирът за купата е приоритет за бургаския тим, въпреки че той се представя много добре в първенството и кръг преди края на есенния полусезон в „А” група заема трето място. Освен това съперникът „Пирин” /ГД/ в никакъв случай не може да бъде подценяван и внушава респект с първото място, което заема в Западната „Б” група след 13-ия кръг.

В „Черноморец” се предвижда само една промяна в сравнение със състава, който разгроми като гост „Локомотив” /Сф/ с 4:0 в неделя в 14-ия кръг от шампионата. Вместо младия Венцислав Христов в стартовата 11-орка се очаква да започне опитният Георги Андонов.

В Гоце Делчев атаката на „акулите” отново ще се води от „атомното” чуждестранно трио Жужу – Абел – Асис, макар че рискът с пускането им в игра никак не е малък, тъй като домакините практикуват доста твърда игра.

Двубоят от 1/16-финалите на турнира за купата на България започва от 13.30 часа на 23 ноември /сряда/. Ръководството е поверено на младия рефер от София Калин Людмилов. С оглед на важността на мача бургазлии се установиха в Гоце Делчев още от понеделник.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

key
Контакти:

Мнениеот key » 22 ное 2011 12:33

Черноморец са си номер 1 в цяла Югоизточна България и определено ще бият. Аз съм си от Бургас и за мен Черноморец е номер 1 и в България!!!
Gerda- най-доброто за дома!

Върни се в “Черноморец”