23.11.11(Събота), 13:30ч. - Миньор - Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- thehellriser
- Контакти:
Re: 23.11.11(Събота), 13:30ч. - Миньор - Черно Море
За мача: Зле сме, не би било изненада да паднем!
-
- Контакти:
За мача...имаме страхотна защита,Миньор са слаби в атака,само от това следва да добутаме поне до дузпи.Баланса ни на стадиона на Мира не е никак лош,не бием,ама не си и спомням да сме падали в някой мач като изключим едно отпадане именно за Купата след продължения,иначе-все хиксове,1:1,2:2...този стадион е един от тези,на които Черно Море не обича да губи и не губи.Убеден съм,че няма да паднем в редовното време,убеден съм и,че сме много по-класния отбор особено като еденици.При една добра мобилизация при нас освен коравата защита класни играчи като Жоро Илиев,Камазола и Паломино в по-предни позиции няма как да не наклонят везните към нас,в крайна сметка какво има Миньор в халфовата линия?Ивайло Цветков?Том?Айде стига,остана да се притесняваме и от такива,във Варна нямаха и 1 удар във нашата врата,ударихме ги на ходом 2:0.Категорично смятам,че бием,нищо не се повтаря на този свят,имаха огряването на ку*ия г*з там където ни елиминираха през 2008,стига им толкоз....0:2 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Хайде да видим първо с какъв състав ще излезе пловдивския "гений".Мача си е от всякъде за нас.Искрено се надявам,да се заложи на тези в най-добра форма /честно казано и аз не зная,кои са те /, а не на протежетата му.Това 4-2-3-1 не работи,поне с тези изпълнители и е крайно време да се спре с налагането му на всяка цена !
Дончо, Баджо, Стъни, Тошко и Митев са аут от групата. Което означава, че Попов пак ще е централен защитник (ако целта е Росен Колев да се запази за последния кръг срещу Славия), а на лявото крило ще играе Марчев или Ратника. Имам лошо предчувствие за този мач 

yavorescu написа:Дончо, Баджо, Стъни, Тошко и Митев са аут от групата. Което означава, че Попов пак ще е централен защитник (ако целта е Росен Колев да се запази за последния кръг срещу Славия), а на лявото крило ще играе Марчев или Ратника. Имам лошо предчувствие за този мач
За съжаление не си само ти с лошото предчувствие за мача.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
Ако Марчев и Попов са титуляри - УЖАС !!!!!!!!!!!!!!! ДОКОГА ЩЕ СЕ РАБОТИ ПРОТИВ ЧЕРНО МОРЕ????????????????????
Мнение..... Ами такова трудно се изказва при сегашните условия на игра . Първо всичко е сбъркано в нашия любим клуб и второ кой ще победи Минюроо?? Само с Жоро и Камазола не става колегииии. Питам пак кой реши да продава Танка и Дани Георгиев?? Защо не продадоха ДончоМарадончо и сие..?? Колко пъти той и другите млади привлечени от нашите 2 ма последни тренера допринесоха за нашия клуб със своите голове или игра..??? Казвате Дани това .Дани онова но в тези мачове той сам ги вземаше понякога а не говоря за Танка. Може и да е глупав понякога като излизаше напред но колко гола ни е вкарал и той?? Няма отговор ...... Тъмнина и студ само в този отбор. А колко радост ни даваше преди. Затова казвам и се повтарям... не е виновен Генов (съра ви) а тези над него. Че е добър тренер се вижда с просто око но е Марионетка в ръцете на некомпетентни хора. Дано бием ама сърцето ми се свива от мисълта че падаме .... Не знам
Само да добавя ..Светкавица направиха най-добрия си мач точно срещу нас. Защо ли???
Само да добавя ..Светкавица направиха най-добрия си мач точно срещу нас. Защо ли???
зеления написа:yavorescu написа:Имам лошо предчувствие за този мач
За съжаление не си само ти с лошото предчувствие за мача.![]()
Върнах се малко назад във времето, когато отпаднахме от Миньор (http://chernomorepfc.bg/fccm_bg/index_b ... 12.08.html) -- любопитен факт, че пак Христо Ристосков ще е съдия...
Последно от 13,30 в сряда ли е мача?
Ще го дават ли някъде?
Тошко защо е аут от групата?
Баджо на тренировки ли се контузи?
Успех на Моряците!
Ще го дават ли някъде?
Тошко защо е аут от групата?
Баджо на тренировки ли се контузи?
Успех на Моряците!
Гочето1913 написа:Aко играят Дончо , Марчев, Попов и други подобни бездарници и заплатаджии - НЕ! Ако се пуснат в игра Тошко Колев , Румен Николов и играчи , които играят със сърца , а не са мъртви души - ДА!
Гоче я са наспи и стига си слушал мнението на пияни около тебе ''Aко играят Дончо'' (тук съм на едно мнение) но ''Марчев, Попов и други подобни бездарници и заплатаджии - НЕ!'' май си гледал други играчи момчетата са млади и има много перспектива така ,че недей говори глупости искам още утре и 2мата да ти затворят устата