Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)
Бе пак съм събрал 9, това май ми е най-добрия кръг досега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Авалокитешвара
- Контакти:
Сравнително успешен кръг за Интер. Най-после бихме, макар че пак не успяхме да го направим с разлика. А и доста от евентуалните ни конкуренти за тройката изгубиха точки. Милан игра доста силно във Флоренция, но някак си не успя да спечели. Определено, обаче, стояха много добре, личи си, че са навлезли във форма, не като нас да се мъчим като грешни дяволи.
Ювентус също е доста стабилен засега, но възможностите му могат да се оценяват по-сериозно чак селд края на полусезона. Наполи вече загуби доста позиции - явно не са свикнали да играят при сгъстен цикъл от мачове, което, впрочем, се и очакваше. Доста е вероятно да постигнат успех в Европа и да не успеят да се класират дори за ЛЕ в първенството.
Ювентус също е доста стабилен засега, но възможностите му могат да се оценяват по-сериозно чак селд края на полусезона. Наполи вече загуби доста позиции - явно не са свикнали да играят при сгъстен цикъл от мачове, което, впрочем, се и очакваше. Доста е вероятно да постигнат успех в Европа и да не успеят да се класират дори за ЛЕ в първенството.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- milan199440barca
- Контакти:
Sardukar написа:Мисля, че Пирло и Лихтщайнер са двигателите, които създаваха положенията пред вратата на съперника. Явно Палермо бяха много добре проучени и швейцареца игра като крило цял мач. Юве игра много силно и при повече концентрация трябваше мача да е свършил до 15мин.(които минаха сякаш като минута поне за мен)! В момента е намерен баланс в отбора и само Видал и Киелини не играят на максимума си (Джорджо е малко нескопосан в офанзивната част от играта, а при Видал протича нормалния процес на адаптация към Сериа А и огромната разлика от Бундеслигата, където грешките са приемани за нещо нормално и темпото на игра е по-бързо, но и Юве вчера игра много бърз футбол). Юве има голямо предимство пред Милан, че не играе в ШЛ! С подобна домакинска форма и малко по-успешно(като печелене на точки) представяне като гост и Юве ще празни 30 титла и 28 за статистиките(аз си празнувах предните две и ме боли патока кво са казали некви дебили!)
Имам предвид всички мачове от началото на сезона, не конкретно домакинството на Палермо. Пирло е полезен за Ювентус с пасовете си, но на моменти задържа повечко и губи елементарно топката. Вчера не гледах мача с Палермо, но въпреки това смятам, че Матри и Маркизио са най-постояни за Ювентус. По-малкото минути в игра на Красич също оказват добро влияние на Юве. Както и да е, за ШЛ очаквам победа за Интер с 1-0 в Турция и загуба на Наполи от Манчестър (Сити).
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Кокич(наборе
), пак поздравления за усилията.
Иначе, изминалия кръг,поне за мен, беше един от най-слабите - само 4 точки

Иначе, изминалия кръг,поне за мен, беше един от най-слабите - само 4 точки

- storm
- Контакти:
23 .000 билети са продадени до сега за дербито в неделя Лацио-Ювентус. За пореден път интереса към Ювентус е в пъти по голям от колкото на дербито на Рим, както и в мачовете срещу Милан и Интер..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:23 .000 билети са продадени до сега за дербито в неделя Лацио-Ювентус. За пореден път интереса към Ювентус е в пъти по голям от колкото на дербито на Рим, както и в мачовете срещу Милан и Интер..
Сторме,Ювентус като най-популярен отбор в Италия, е дразнител за всяка една публика

Клозе ще играе ли в този мач

- storm
- Контакти:
would написа:storm написа:23 .000 билети са продадени до сега за дербито в неделя Лацио-Ювентус. За пореден път интереса към Ювентус е в пъти по голям от колкото на дербито на Рим, както и в мачовете срещу Милан и Интер..
Сторме,Ювентус като най-популярен отбор в Италия, е дразнител за всяка една публика![]()
Клозе ще играе ли в този мач![]()
Това е ясно, но не е нормално мач Рома-Лацио да има по малко фенове от колкото Рома-Юве и Лацио-Юве..
Ще има над 60 000 сигурно, нещо което в Испания например може да видиш само на мач на Барса и Реал...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
I am very mad 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
storm написа:23 .000 билети са продадени до сега за дербито в неделя Лацио-Ювентус. За пореден път интереса към Ювентус е в пъти по голям от колкото на дербито на Рим, както и в мачовете срещу Милан и Интер..
Напълно логично. Юве е като Левски - най-популярният отбор в страната си и където и да гостува се събира много публика и става празник за съответния град

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64