Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Re: Радуканов:Искам да видя Ботев на финал за купата

Мнениеот invader10 » 02 ное 2011 08:35

B__A__N__DA__TA написа:А бе нека видим, дали ще изкара до края на сезона, пък после да коментираме.Все още не е записал и един мач начело на Ботев.Мисля, че той ще е "пример ,като по учебник" за скоростно пропадане от върха до дъното..дано се лъжа, но надали

Не се лъжеш. Лесно е да си отбор подпомаган от БФС, друго е да си от провинцията. Същия е като Ангел Червенков. Надута гайда. Тренери държани на повърхността от своите президенти. След 2 загуби , започват да му се мажат ските. Хубчев беше 100 пъти по - добър от Радуканов, но го лъхнаха. Успех на Ботев П-д.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 02 ное 2011 15:40

invader10 написа:
B__A__N__DA__TA написа:А бе нека видим, дали ще изкара до края на сезона, пък после да коментираме.Все още не е записал и един мач начело на Ботев.Мисля, че той ще е "пример ,като по учебник" за скоростно пропадане от върха до дъното..дано се лъжа, но надали

Не се лъжеш. Лесно е да си отбор подпомаган от БФС, друго е да си от провинцията. Същия е като Ангел Червенков. Надута гайда. Тренери държани на повърхността от своите президенти. След 2 загуби , започват да му се мажат ските. Хубчев беше 100 пъти по - добър от Радуканов, но го лъхнаха. Успех на Ботев П-д.

Вие се лъжете и то жестоко. Няма да му се мажат ските както казвате. ЦСКА не бе подпомагам от БФС а левски. Милен Радуканов е над 100 пъти по-добър от Хубчев.
Милен въобще не е надут, спомни си какво направи в ЦСКА от 9то място ни вдигна на 3то, би левски на герена.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 02 ное 2011 15:54

emi_cska написа:
invader10 написа:

Вие се лъжете и то жестоко. Няма да му се мажат ските както казвате. ЦСКА не бе подпомагам от БФС а левски. Милен Радуканов е над 100 пъти по-добър от Хубчев.
Милен въобще не е надут, спомни си какво направи в ЦСКА от 9то място ни вдигна на 3то, би левски на герена.

Остави ги да си мислят каквото искат, ако Радуканов не се беше скарал със собствениците на ЦСКА, нямаше да го махнат дори ..
Вие какво очаквате? Треньор да говори за отбор, който има традиции и целта му е челните места в "А" група и ЕКТ, че едва ли ще стигнат до някъде, ще паднат още първия кръг, в който той ще ги води или нещо подобно?

izgrevist написа:Милене върни обратно Лимона.Няма човек с повече футбол в сърцето което да бие за Ботев Пловдив.

А това не знам от къде го измисли и как можа да го изръсиш. Лимона на Колежа вече не е желан, да ходи да се доказва някъде другаде, но с тоя характер надали .. Принцесата на Пловдив

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 03 ное 2011 10:22

Дано се паднем сега с Верея ;)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Радуканов картотекира Светльо Петров

Мнениеот костенурк » 21 ное 2011 14:26

Помощник треньорът на Ботев Пд Светослав Петров се завръща на терена като играч. Това ще стане в мача за Купата на България срещу Ботев Враца в сряда. Милен Радуканов ще разчита на своя асистент да стабилизира халфовата линия на жълто-черните.

Завръщането на Светльо Петров на терена обаче почти по всяка вероятност ще бъде само за мачовете до края на есенния полусезон. Играещият помощник на Ботев ще бъде картотекиран в БФС във вторник

Кога за последно е играл Светльо Петров?
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Радуканов картотекира Светльо Петров

Мнениеот Tommi » 21 ное 2011 14:32

костенурк написа:
Помощник треньорът на Ботев Пд Светослав Петров се завръща на терена като играч. Това ще стане в мача за Купата на България срещу Ботев Враца в сряда. Милен Радуканов ще разчита на своя асистент да стабилизира халфовата линия на жълто-черните.

Завръщането на Светльо Петров на терена обаче почти по всяка вероятност ще бъде само за мачовете до края на есенния полусезон. Играещият помощник на Ботев ще бъде картотекиран в БФС във вторник

Кога за последно е играл Светльо Петров?

Преди 1 година. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 21 ное 2011 15:06

Светльо беше много близо до Ботев преди десетина години,но тогава ЦСКА изпревариха селския в последния момент и го взеха от Добруджа.Сега вече и той ще има шанс да се добере до жълто-черната фанелка и да осети от магията и.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 21 ное 2011 17:13

Коцето Видолов да картотекира ... да си припомним малко от магията на МАГЬОСНИКА !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 ное 2011 17:49

v.s. написа:Светльо беше много близо до Ботев преди десетина години,но тогава ЦСКА изпревариха селския в последния момент и го взеха от Добруджа.Сега вече и той ще има шанс да се добере до жълто-черната фанелка и да осети от магията и.

И аз за този момент се сетих. Беше звездата на Добруджа и ме хвана яд че ЦСКА го взеха. Беше доста качествен полузащитник. Но после май-кариерата му тръгна надолу или поне не съм осведомен и така да си мисля.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 ное 2011 19:03

Ми да вземе и Радуканов да се картотекира.Сигурен съм,че,ако потренира малко по-редовно,няма да е по-зле от някои футболисти!Даже ще е по-добър...

Върни се в “Архив”