Хайде стига с глупавите пожелания!Като паднем от някой няма да свърши света.Във сряда Враца ги бием,а с който и да се паднем след това->те да се притесняват,ние нямаме какво да губим.Аз вече се освободих от работа за мача,както се освободих и днес,макар това да ми коства доста пари,но емоцията която изживявам на ПРАЗНИЦИТЕ(пиша го с големи букви заради един фен на рекламния отбор на БДЖ) на Колежа няма цена.
Днес разбрах,че Враца ще пътуват в деня на мача.Явно предварително са се предали пред величието на Ботев Пловдив.
Ботев (Пд)-Ботев (Вр) 1:0 (FT) Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев (Пд)-Ботев (Вр)-Купа на България
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
v.s. написа:Хайде стига с глупавите пожелания!Като паднем от някой няма да свърши света.Във сряда Враца ги бием,а с който и да се паднем след това->те да се притесняват,ние нямаме какво да губим.Аз вече се освободих от работа за мача,както се освободих и днес,макар това да ми коства доста пари,но емоцията която изживявам на ПРАЗНИЦИТЕ(пиша го с големи букви заради един фен на рекламния отбор на БДЖ) на Колежа няма цена.
Днес разбрах,че Враца ще пътуват в деня на мача.Явно предварително са се предали пред величието на Ботев Пловдив.
и според феновете им - ще идват с резерви и юноши
- Tribune East 1912
- Контакти:
В никакъв случай не трябва да подценяваме Ботев Враца. Изгледах 2 от последните им 3 мача - с Цска и Локото, и мога да кажа, че си играят доста добре, вратарчето им е на много добро ниво. Определено няма да е лесно, но ние няма какво да губим за купата, каквото стане. Надявам се Радуканов да ги надхитри и да вземем мача с 1:0.
- rump_shaker
- Контакти:
izgrevist написа:Задължително трябва да отпаднем още на този етап от надпреварата за купата на България.Ако по някаква уникална случайност отстраним Враца рискуваме следващият кръг да бъдем разбити с голово изражение от някой отбор от А група.
Честно да ти кажа, чета ти мнението и ме избива на нещо тъпо. Незнам що. Ако те е страх да се изправиш срещу големите значи си мижатурка. Ние такива ли сме. Кво ти пука с колко ще паднем. Нима желаеш загуба за Ботев? Да отпаднем от турнира? Та ако искаме това за кво изобщо да се наричаме фенове и да подкрепяме отбора. Нещо тъпо ми стана кат ти прочетох мнението. Гадно чак.

rump_shaker написа:izgrevist написа:Задължително трябва да отпаднем още на този етап от надпреварата за купата на България.Ако по някаква уникална случайност отстраним Враца рискуваме следващият кръг да бъдем разбити с голово изражение от някой отбор от А група.
Честно да ти кажа, чета ти мнението и ме избива на нещо тъпо. Незнам що. Ако те е страх да се изправиш срещу големите значи си мижатурка. Ние такива ли сме. Кво ти пука с колко ще паднем. Нима желаеш загуба за Ботев? Да отпаднем от турнира? Та ако искаме това за кво изобщо да се наричаме фенове и да подкрепяме отбора. Нещо тъпо ми стана кат ти прочетох мнението. Гадно чак.
Честно да ти кажа ти си общ работник и цял живот ще бъдеш такъв.Явно нямаш реална представа за нещата и ще бъдеш винаги консуматор от последната част от веригата.
Отборът ни е ужас и пълна скръб.Какъв е проблема да го признаем.
- емо73канар
- Контакти:
Всички знаем каквиса проблемите в отбора,но да желаеш загуба за любимият си отбор е нещо НЕнормално.
п.п.И един съвет,неправи заключения за хората ,дали са общи работници или деректори няма нужда от обиди помеждуни.
п.п.И един съвет,неправи заключения за хората ,дали са общи работници или деректори няма нужда от обиди помеждуни.
- pasaden
- Контакти:
Само незнам как някои хора тук говорят за мач на осветление, при положение че това осветление не отговаря на никакви изисквания и едвам осветява терена.Във В група цъкнахме един два пъти на лампи, защото е аматьорска работа.В професионалния футбол няма кой да разреши мач на такова осветление.
Ако не ме лъже паметта това осветление го домъкнаха брокерите като ремонтираха тенис кортовете на СТАД
Ако не ме лъже паметта това осветление го домъкнаха брокерите като ремонтираха тенис кортовете на СТАД
100 години символ на Пловдив
izgrevist,
Ти БАРОН ли си,паралия ли си ,фирмаджия ли си, незнам,
обаче май ти ще имаш проблеми с това пораженческо мислене.
И не е хубаво да квалифицираш така хората,защото ти излезе ОБЩАК.
ЧАО!!!
Ти БАРОН ли си,паралия ли си ,фирмаджия ли си, незнам,
обаче май ти ще имаш проблеми с това пораженческо мислене.
И не е хубаво да квалифицираш така хората,защото ти излезе ОБЩАК.
ЧАО!!!
Красота,вяра ,борба!!!
izgrevist написа:rump_shaker написа:izgrevist написа:Задължително трябва да отпаднем още на този етап от надпреварата за купата на България.Ако по някаква уникална случайност отстраним Враца рискуваме следващият кръг да бъдем разбити с голово изражение от някой отбор от А група.
Честно да ти кажа ти си общ работник и цял живот ще бъдеш такъв.Явно нямаш реална представа за нещата и ще бъдеш винаги консуматор от последната част от веригата.
Отборът ни е ужас и пълна скръб.Какъв е проблема да го признаем.
Излагаш се бе мой!
Мача го взимаме!
- publicimage
- Контакти:

Баси, представям си как отивам на стадиона с мисълта - отбора ни е в дивия, мача трябва да го изгубим, аз 90 минути ще тренирам подвиквания "Ай, играйте малко уеее"