"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: Милото или Джаро

Мнениеот MaRTo1233 » 20 ное 2011 22:56

pomiqrat написа:
Levskar_90 написа:7 часа разлика е с класи над всички БГ сериали и не само. След него нареждам Столичани в повече ;)

Развеселн съм искрено след това мнение. Руснак и българин си говорят на английски. Няма такава пародия :mrgreen: :mrgreen:

..... В бар в Америка с Българско име :lol: :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот pomiqrat » 20 ное 2011 22:57

Alex написа:Само Мартин да не беше толкова дразнещ и некадърен актьор...... няма ли да го утрепат вече :/

Некадърния актоьор го определиха като най-добрия заедно с Джаро в САЩ хора, които си изкарват парите със сериали!!! Май други са некадърните.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 ное 2011 22:58

За мен, най-силния момент от серията беше, когато Куката излезна като най-големия патрон от районното :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: Милото или Джаро

Мнениеот PIMP » 20 ное 2011 22:58

MaRTo1233 написа:
pomiqrat написа:
Levskar_90 написа:7 часа разлика е с класи над всички БГ сериали и не само. След него нареждам Столичани в повече ;)

Развеселн съм искрено след това мнение. Руснак и българин си говорят на английски. Няма такава пародия :mrgreen: :mrgreen:

..... В бар в Америка с Българско име :lol: :lol: :lol:

Носещ името "Избата" :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 ное 2011 23:56

"Под прикритие" е единствения БГ сериал който гледам в момента. При другите сериали ме хващат нервите на 2-та минута. Определено актьорите, които играят Джаро и Попов са най-добрите и автентични в сериала. Мартин играе толкова фалшиво, все едно е в "Забранена любов". :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 21 ное 2011 06:58

Сериалът си е супер ;) А дали има успех в САЩ, някой знае ли?
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 21 ное 2011 08:04

Всеки има право на мнение, но за мен е с класи над пародиите "Джам сарай" и ония с часовата разлика. Там съм се опитал да ги гледам малко и.... При джамовете главната мома се опитва да зареве, а се смее... При ония с разликата само чух диалог от втория епизод и го смених веднага! В глобалния свят, аз сравнявам сериалите с всички възможни! Под Прикритие е на световно ниво, а сериалчетата по бтв за мен са махленски и отстъпват много на технитe еквиваленти, които всеки може да свали от мрежата. Няма смисъл да се пишем патриоти, защото гледамe подобни продукции. Така само се залъгваме и ще се чудим, защо никои не ги купува да ги гледа в чужбина(изключваме Балканите)!
Под Прикритие почна силно и поддържа това ниво! Самото му промотиране беше на изключително ниво! "Чоре аз изрод ли съм?" и дават Джаро как си режи морковите :mrgreen: Целия актьорски състав е на световно ниво! Само Мартин е малко спечен, но който е гледам чужди сериали знае, че в повечето има и такива ситуации (не всеки е Хю Лори ) - един изглежда зле на базата на общата игра. Куката, Иво, Косъма са много добре замислени образи. Да не говорим за елементи като Паци и Тони! Който не го е гледал и е предобеден към БНТ да гледа само първия епизод и да си прецени.

ПП Комедийните сериали по-всички ТВ са на едно добро ниво!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 21 ное 2011 09:12

Напрежението все си остава високо, а това говори за качествена работа на целия екип. Актьорите са избрани точно за ролите, в които са най-добри. Иво (Захари Бахаров) ми хареса още в "Дзифт", Деян Донков винаги играе добре мръснишки роли (особено в "Изпепеляване" и "Патриархат"), Билалов си личи, че има чуждестранна школовка, Пенев и шефа му си ги спомням като дубльори на филми :mrgreen: , Мутафчиев си играе също точна роля. Като добавим и екипа- сценаристи, оператори и режисьор- един наистина добър български сериал.

"Джам сарай" стана по-бетер от "Листопад". А часовата разлика е компилация от свата филма- "Под прикритие" и "Джам сарай" с малки корекции. При него сюжетните линии и герои са твърде много. Джама гледах тази пролет два епизода и повече не ми се ще да повтарям грешката си. А часовете едва се насилих да изгледам един епизод (мисля беше 2 еп.) и ми беше достатъчно. А и след катунските събития, Боклук ТВ вече не фигурира в списъка с канали. Но като слушам, обсъждам в махалата и чета мнения на хора за филмите и предаванията там, разбирам, че не съм сгрешил.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 ное 2011 10:50

Аз лично очаквах повече от първата серия на новия сезон. И тоя Мартин малко да беше потренирал сценично поведение между двата сезона. Няма такъв фалшив актьор.
И все пак за мен е най-добрия БГ сериал в момента. Иво, Куката, Джаро и най-вече Попов си играят ролите ПЕРФЕКТНО.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Свободна зона”