Всеки има право на мнение, но за мен е с класи над пародиите "Джам сарай" и ония с часовата разлика. Там съм се опитал да ги гледам малко и.... При джамовете главната мома се опитва да зареве, а се смее... При ония с разликата само чух диалог от втория епизод и го смених веднага! В глобалния свят, аз сравнявам сериалите с всички възможни! Под Прикритие е на световно ниво, а сериалчетата по бтв за мен са махленски и отстъпват много на технитe еквиваленти, които всеки може да свали от мрежата. Няма смисъл да се пишем патриоти, защото гледамe подобни продукции. Така само се залъгваме и ще се чудим, защо никои не ги купува да ги гледа в чужбина(изключваме Балканите)!
Под Прикритие почна силно и поддържа това ниво! Самото му промотиране беше на изключително ниво! "Чоре аз изрод ли съм?" и дават Джаро как си режи морковите

Целия актьорски състав е на световно ниво! Само Мартин е малко спечен, но който е гледам чужди сериали знае, че в повечето има и такива ситуации (не всеки е Хю Лори ) - един изглежда зле на базата на общата игра. Куката, Иво, Косъма са много добре замислени образи. Да не говорим за елементи като Паци и Тони! Който не го е гледал и е предобеден към БНТ да гледа само първия епизод и да си прецени.
ПП Комедийните сериали по-всички ТВ са на едно добро ниво!