Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот mistreated » 20 ное 2011 22:45

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Искаше ли,изобщо,Литекс да спечели мача?
Ами-и-и-и...
51 мин. Том от 5м стреля в падналия М'Боли-интересно
56 мин. същият този Том си вади ЧК при нищо и никакво положение-още по-интересно.Само по една случайност М'Боли също беше изгонен.Иначе Литекс оставаше с човек по-малко.
Да не говорим за "странните",меко казано,действия на защитниците на Литекс и при двата гола.
При първия Итуа изчака "светкавицата" Зику да го заобиколи,а Занев "забрави" да покрие Нелсън
При втория-двама защитници се хвърлиха като матросовци срещу Делев и "забравиха" сам-самичък...познайте кой!
Еми-и-и...

Виждам, че си добър анализатор. Би ли разтълкувал участието на същия този Итуа при головете на Левски срещу Литекс? До колкото си спомням Итуа се отличи с 2 асистенции при вашите голове? [offtopic]Кажи нещо и за скоростната атака на защитниците на Берое към собствената им врата в мача им с вас? То не бяха двойни подавания, не бяха пасове в "уличка"...[/offtopic]

Приятел, не се опитвай да спориш с тоя индивид. За да може да ти опонира, той трябва да първо да може да МИСЛИ!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 20 ное 2011 22:46

Синьо сърце написа:
onegavon написа:Ако си гледал мача ще ти стане ясно, че не е уреден.Вярно е , че Литекс не играха на живот и смърт , но това е следствие от загубените и м точки и нямат съответнта мотивация и ресурс да вземат трета титла.Реално има два претендета ЦСКА и ЛУдогорец Левски нямат нито кадровия нито финансовия ресурс да се намесят в борбата за титлата.Чисто фактологически те загубиха и от двата си конкурента, което в България значи много.Левскари приемете , че тази година просто нямате кадри за нещо повече от ЛЕ, която също не ви е гарантирана.

Естествено,че не е уреден!Чисто фактологическите ти факти са глупост,и нищо не значат в България!Миналата година Литекс от 4 мача с Левски и ЦСКА взе 4 точки,но стана шампион-това да ти опресня малко паметта!А кой и какъв ресурс има.ще се види в следващите 16(шестнадесет) кръга!

Ти нали даде прогноза, че няма да бием?За моите глупости да ти обясня, има правило, че при равни точки се гледат резултатите от мачовете между отборите .Значи ние ви бихме, Лудогорец ви би , Черноморец също напролет гостувате в Ловеч.Значи , че срещу преките си конкуренти има те само загуби бе з Литекс.Така , че не са само точките не искам да коментираме кадровия ресурс
защото очевадно вие нямате нищо в нападение сравнено с нашите ресурси .В халфовата линия може и да сте по-добре в защита мисля , че сме една идея над вас.Вратарите ни са равностойни седна идея откъм опит в наша полза.Да не говорим , че нямате манталитет да играете успешно навън за каква конкуренция въобще става въпрос.Приемете спокойно и тази година като нулева оставете си треньора на спокойствие и може би догодина ще видим едно по-борбено противопоставяне.Желая ви искрено успех защото само силни Левски и ЦСКА ще направят българския футбол наистина силен 8-)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 ное 2011 22:49

Viktor4o_Rs написа:
Red_Girl написа:
Viktor4o_Rs написа:Поздравявал съм ви, когато ни бихте за първенство и на финала за Купата миналия сезон. Не съм много съгласен с тази трактовка, че ако ни отстраните, значи мачът в който ви бихме на "Армията" е бил уговорен, но как да е ... За съжаление, когато ние побеждаваме, обикновено масово измисляте, че има уговорка - или заради тото, или заради наема на Мболи, или заради не знам си какво :roll:

Съжалявам, но не може да падате преди тва с резултат и то голям, Ботев да ви бият също и накрая след 8 поредни победи някак си изведнъж падаме от вас. Не се връзва просто.. ;)

И кой Ботев ни е бил :roll: Нещо се обърка :lol: :lol: :lol:

Май не си следиш контролите. Не съм се объркала. :P
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 ное 2011 22:51

onegavon написа: в защита мисля , че сме една идея над вас

Аз бих казал, че поне що се отнася до статистика, нашата защита е 2 пъти по-добра от тази на Левски. Щом сме допуснали само 8 гола, а синия отбор цели 16.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 ное 2011 23:03

mistreated написа:Аз бих казал, че поне що се отнася до статистика, нашата защита е 2 пъти по-добра от тази на Левски. Щом сме допуснали само 8 гола, а синия отбор цели 16.

Без "извеждащите пасове" на Коцето щаха да са по-малко.Днес също "добре" се представи,но Светльо го "обезличи". :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 ное 2011 23:09

гражданин от село написа:
mistreated написа:Аз бих казал, че поне що се отнася до статистика, нашата защита е 2 пъти по-добра от тази на Левски. Щом сме допуснали само 8 гола, а синия отбор цели 16.

Без "извеждащите пасове" на Коцето щаха да са по-малко.Днес също "добре" се представи,но Светльо го "обезличи". :lol:

Ами ако говорим сериозно, защитата ни не допусна гол в трите мача срещу преки конкуренти през този полусезон. Това не е за омаловажаване. Ако успеят да запазят вратата ни суха и срещу Лудогорец (колкото и трудно да е), то мисля, че можем да ги поздравим за представянето им тази есен.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 20 ное 2011 23:20

До mistreated: Прав си,пропуснах хикса на нац.стадион-5 точки са!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 ное 2011 23:25

mistreated написа:Ами ако говорим сериозно, защитата ни не допусна гол в трите мача срещу преки конкуренти през този полусезон. Това не е за омаловажаване. Ако успеят да запазят вратата ни суха и срещу Лудогорец (колкото и трудно да е), то мисля, че можем да ги поздравим за представянето им тази есен.

Защо си мислиш,че мача с Лудогорец ще ни е труден?Те са си типичен домакински отбор,всички победи навън са някакви странни.Гол в подълженията,едно на мъка и то срещу неретенциозни съперници.Пълниме си стадиона,тия се нас...т(вкл. Гъргоров,Минев,Стоянов)и си ги отнасяме.Просто пукаме балона,а и тях от бой.Хайде,повече оптимизъм и самочувствие. ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 ное 2011 23:26

Свинщинаааааааааааааааа!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CoFX-bOg0fA[/youtube]

Нещо да кажете разбирачите??? Свинщинаааааааааааааааа!!! И ако днес пак не ви е х аресал сектора значи сте пълни идиоти!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Последна промяна от cska_90 на 20 ное 2011 23:30, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 ное 2011 23:28

МАЧКАААЙ!!!!!!!!!!!! САААМООО ТИИ В СЪРЦАТА НИИИ, ЗА ТЕБЕ ПЕЕЕЕМЕ, ЗА ТЕБ ЖИВЕЕЕМЕ, ЗА ТЕБЕ ЩЕЕ УМРЕЕМ!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Архив”