Челси - Ливърпул 20.11.2011, 18:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alonso_Massa
- Контакти:
Re: Челси - Ливърпул 20.11.2011, 18:00 ч.
Kaто Джерард се възтанови на 100% махаме и Каут от плана и ставаме още по-добре.. Казвате Макси играл слабо... Да игра слабо с нищо не впечатли, но като се има в предвид, че не играе редовно няма как да е във форма и въпреки това отбеляза. Ето това е играча, който ни трябва - без да блести да вкарва въпрреки, че не е във форма!!! И Зику в ЦСКА с нищо не впечатлява, ама си вкарва човека. Другото нещо е че Белъми май не може да изкарва цял мач. Ето тук вече може да се включва Хендо. А зимата задължително крило! Ако Джерард започне да навлиза във форма и да се сработи със Суарез ще сме бомба! С Лукас като дефанзивен халф, Адам като централен и Джерард като атакуващ ще сме супер. Крилата като изгледах мача май трябва да са Макси и Белъми/Даунинг. Както казах Белъми май не може цял мач и затова един мач ще почва, друг ще влиза резерва и така. Иначе дано скандала около Суарез приключи по-бързо, че доста му се отразява на играта. Доста посредствена игра показа днес. Другото, което се надявам, че Кени е разбрал е че в момента Шкъртъл се справя много по-добре от Кара дори на моменти по-добре и от Агер. Еми това е като цяло. Доволен съм от вечерта и се надявам да продължим серията без загуба и срещу трудния мач със Сити. Да не забравяме, че 2 дни след мача със Сити имаме още един мач със Челси, който най-вероятно ще загубим, ако наистина Кени пусне момчетата от школата. Айде лека от мен. И още веднъж честита победа посветена на малкия Лука Джоунс!!! Почивай в мир, дете! YNWA!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Tribune East 1912
- Контакти:
Честита победа на всички! НАЗДРАВЕ! YNWA!
blue avalanche написа:ПП.Мисля,че на Каут му е време да "смени" отбора.След всеки мач се чудя дали може да играе по-слабо и той ми показва,че МОЖЕ!
е то като цяло на всички над 30 год, с изключение на Стиви, Кара и Белъми се търсят нови отбори и аз също съм на мнение, че колкото по-рано се намерят такива толкова по-добре и за тях и за отбора. Друг е въпроса, че имат епизодични прояви, с които показват, че могат да бъдат полезни, но с тези заплати, каквито имат не си заслужава просто - по-добре тези средства да бъдат инвестирани в млади играчи, на които ще се разчита в по-дългосрочно бъдеще...
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
С две думи - стана наистина много яко дерби 

- Liverpool_EC
- Контакти:
Айде честито и от мен!!!Дайте да пускаме подписка до Кинга за Кели-десен бег,Джонсън-крило
.И на мен Глен мнг.ми скъса нервите 2то полувреме,всеки път го разминаваха,ама накрая си изкупи греховте наведнъж и само с едно включване показа,че е мнг по-опасен от Кайт по дясното крило.Миналата година точно в мача с Челси Кени ме убеди,че си е доста в час тактически,малко само куца със смените... а когато късмета проработи най-накрая и за нас(имайки впредвид,че второто полувреме си ни натискаха постояно) си взехме 3т. а не 1.Радвайте се и дерзайте за мача със Сити,очквам да стане зрелище!!!!

Едно голямо БРАВО от мен .Не проумявам как може да има хора които са недоволни от тазгодишния Ливърпул при положение че отбор на няколко месеца побеждава Челси и Аренал като гост и надигра ман.ю. у дома и само шанса ни лиши от победата .За мен вече си е напълно реално да погледнем към 3-то место а в стечение на времето защо пък и да не се отвори по-голяма възможност.И да не забравя да благодаря на нашия донор-Челси все пак за две от резервите си платиха доста сериозна сума именно на Ливърпул.
Честита победа и дано се класирате в топ 4 защото ШЛ не е същата без Ливърпул 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Честита победа!!! Казах ви аз, че няма да загубим
Мисля, че днес излязохме с оптималния състав за мача и през първото полувреме стояхме отлично на терена.Минутите от началото на второто полувреме до 60 обаче са ни най-слабите във всеки мач, този също не направи изключение и явно на това трябва да се обърне внимание.Иначе прекрасна индивидуална проява на Джонсън, преди известно време бях споменал в темата за селекцията, че ще е добре да се изпробва като дясно крило.Ако това проработи спокойно можем през януари да не купуваме играч на този пост, а да предприемем офанзива за някое голямо име в нападение като Тевес примерно

Мисля, че днес излязохме с оптималния състав за мача и през първото полувреме стояхме отлично на терена.Минутите от началото на второто полувреме до 60 обаче са ни най-слабите във всеки мач, този също не направи изключение и явно на това трябва да се обърне внимание.Иначе прекрасна индивидуална проява на Джонсън, преди известно време бях споменал в темата за селекцията, че ще е добре да се изпробва като дясно крило.Ако това проработи спокойно можем през януари да не купуваме играч на този пост, а да предприемем офанзива за някое голямо име в нападение като Тевес примерно

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
-
john barnes написа:досега гледах правилен състав и срещу съндърланд и срещу норич и срещу суонзи..даже съм сигурен,че няма да излезе срещу сити със тоя състав от днес,по-скоро няма да иска да падне-както беше срещу мангала...мисли си квото искаш,щом ти се струва,че съм антифен на Ливърпул-така да бъде.само едно ще ти кажа-нямаме постоянство,бием силните и се дъним със шматките...затова и не можем да вземем титлата!колкото до мача и това,че предрекох загуба-по скоро си мислих,че е време да паднем,щото последно време ни станаха абонати и разсъждавах от тотаджийска гледна точка!
Във всеки мач до момента е фигурирал някой от трите дупки ! Днес за първи път излезе без нито един от тях и логично спечели ! Когато Кени излиза с правилния състав и правилната тактика аз лично няма как да съм срещу него ! За това ме учудва твоята позиция ?
Последна промяна от suareshampion на 20 ное 2011 22:51, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
imn написа:Едно голямо БРАВО от мен .Не проумявам как може да има хора които са недоволни от тазгодишния Ливърпул при положение че отбор на няколко месеца побеждава Челси и Аренал като гост и надигра ман.ю. у дома и само шанса ни лиши от победата .За мен вече си е напълно реално да погледнем към 3-то место а в стечение на времето защо пък и да не се отвори по-голяма възможност.И да не забравя да благодаря на нашия донор-Челси все пак за две от резервите си платиха доста сериозна сума именно на Ливърпул.
Нека първо се класираме за 4-то място пък тогава да му мислим за 3-то, в момента сме с равни точки със Челси,Арсенал,Тотнъм които имат два мача по малко,а Нюкясъл са с три пред нас.Лошото е че след такива мачове започваме да мечтаем а всъщност забравяме преди този мач от къде сме тръгнали

Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."