Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 ное 2011 22:10

POPCORN написа:колкото до виктор_рс като каза, ще имаме много полужения направо се скъсах да се смея..как разбра,че ще имате много положения незнам ама айде...то не е важно само да имате а и да вкарате.и литекс имаха много положения ама бихме 2 на 0!Бихте ни един мач и ви порасна работата!Ще ви видим в сряда, що за стока сте

Гледайки представянето на защитата ви и слабата двойка халфове в центъра, не е нужно да си гадател за да кажеш, че почти всеки средносилен отбор ще има положения срещу вас. Дали ще ги вкараме разбира се, е съвсем отделен въпрос ;) Ако ти не си видял, че имахте адския късмет и Райс ви извади 2 чисти положения при 0:0, твой проблем. Само че Райс няма да го има в сряда, а смея да твърдя, че ние в момента сме по-добър отбор от Литекс. Разбира се, вие да ни отстраните също е твърде възможно, така че наистина ще видим в сряда ;)
Изображение

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 ное 2011 22:13

както и в предния мач, Зику просто показа че е с класа над останалите на терена .. и разликата е там, че Зику носи екипа на ЦСКА,а не на Литекс или Левски, да се спукате от яд :P :twisted:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 ное 2011 22:13

С червено шааалче, знаме в ръка ще обходим цялата земя, за да вииидиим онази игра, мечта за много отбори по света. СОФИЯ ЗНАЧИИ, ЗНАЧИ ЦСКА- ШАМПИОНА НА НАЩА СТРАНА!!.

Честито на всички! Адски добро гостуване и още по-весело пътуване! :))
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 ное 2011 22:18

Синьо сърце написа:
onegavon написа:Ако си гледал мача ще ти стане ясно, че не е уреден.Вярно е , че Литекс не играха на живот и смърт , но това е следствие от загубените и м точки и нямат съответнта мотивация и ресурс да вземат трета титла.Реално има два претендета ЦСКА и ЛУдогорец Левски нямат нито кадровия нито финансовия ресурс да се намесят в борбата за титлата.Чисто фактологически те загубиха и от двата си конкурента, което в България значи много.Левскари приемете , че тази година просто нямате кадри за нещо повече от ЛЕ, която също не ви е гарантирана.

Естествено,че не е уреден!Чисто фактологическите ти факти са глупост,и нищо не значат в България!Миналата година Литекс от 4 мача с Левски и ЦСКА взе 4 точки,но стана шампион-това да ти опресня малко паметта!А кой и какъв ресурс има.ще се види в следващите 16(шестнадесет) кръга!

Не, Литекс взе 5 точки, от тези мачове, колкото и ЦСКА, а Левски - 6. А този сезон дотук нямат спечелена точки в мачовете между тези три отбора. Май има разлика, а?

blue avalanche ли си, какъв си, нещо вчера беше "отворко", а днес яко ти се сви пак л.....о. Казах ти, че няма да останете и в тройката след изиграването на всички мачове от кръга, ама ти не слушаш какво ти говори тоя, дето ги разбира нещата.
Ай пий си валидола и остави на нас коментарите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 ное 2011 22:24

Viktor4o_Rs написа:
POPCORN написа:колкото до виктор_рс като каза, ще имаме много полужения направо се скъсах да се смея..как разбра,че ще имате много положения незнам ама айде...то не е важно само да имате а и да вкарате.и литекс имаха много положения ама бихме 2 на 0!Бихте ни един мач и ви порасна работата!Ще ви видим в сряда, що за стока сте

Гледайки представянето на защитата ви и слабата двойка халфове в центъра, не е нужно да си гадател за да кажеш, че почти всеки средносилен отбор ще има положения срещу вас. Дали ще ги вкараме разбира се, е съвсем отделен въпрос ;) Ако ти не си видял, че имахте адския късмет и Райс ви извади 2 чисти положения при 0:0, твой проблем. Само че Райс няма да го има в сряда, а смея да твърдя, че ние в момента сме по-добър отбор от Литекс. Разбира се, вие да ни отстраните също е твърде възможно, така че наистина ще видим в сряда ;)

Само дето нямаш никаква идея какво точно ще измисли Стратега! Защото днес нямахме "двойка", а "тройка" халфове в центъра и мисля, че се справиха добре. Едва ли има отбор в България, който да не позволи на Литекс да създаде положения, като домакин. Важното е, че показваме за пореден път, че излезем ли с настройката да играем здраво, можем да победим нявсякъде в страната.
С вас мачът за първенство беше много странен и скоро ще разберем дали наистина сте ни победили на терена, или имаше нещо друго. Ако победите ще ви поздравя. Ако ние победим, очаквам да направиш същото (обръщам се към теб, защото си най-активният славист в нашия форум и често се заяждаш без причина).

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 ное 2011 22:34

Поздравявал съм ви, когато ни бихте за първенство и на финала за Купата миналия сезон. Не съм много съгласен с тази трактовка, че ако ни отстраните, значи мачът в който ви бихме на "Армията" е бил уговорен, но как да е ... За съжаление, когато ние побеждаваме, обикновено масово измисляте, че има уговорка - или заради тото, или заради наема на Мболи, или заради не знам си какво :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 20 ное 2011 22:38

Viktor4o_Rs написа:Поздравявал съм ви, когато ни бихте за първенство и на финала за Купата миналия сезон. Не съм много съгласен с тази трактовка, че ако ни отстраните, значи мачът в който ви бихме на "Армията" е бил уговорен, но как да е ... За съжаление, когато ние побеждаваме, обикновено масово измисляте, че има уговорка - или заради тото, или заради наема на Мболи, или заради не знам си какво :roll:

Съжалявам, но не може да падате преди тва с резултат и то голям, Ботев да ви бият също и накрая след 8 поредни победи някак си изведнъж падаме от вас. Не се връзва просто.. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 ное 2011 22:41

blue avalanche написа:Искаше ли,изобщо,Литекс да спечели мача?
Ами-и-и-и...
51 мин. Том от 5м стреля в падналия М'Боли-интересно
56 мин. същият този Том си вади ЧК при нищо и никакво положение-още по-интересно.Само по една случайност М'Боли също беше изгонен.Иначе Литекс оставаше с човек по-малко.
Да не говорим за "странните",меко казано,действия на защитниците на Литекс и при двата гола.
При първия Итуа изчака "светкавицата" Зику да го заобиколи,а Занев "забрави" да покрие Нелсън
При втория-двама защитници се хвърлиха като матросовци срещу Делев и "забравиха" сам-самичък...познайте кой!
Еми-и-и...

Виждам, че си добър анализатор. Би ли разтълкувал участието на същия този Итуа при головете на Левски срещу Литекс? До колкото си спомням Итуа се отличи с 2 асистенции при вашите голове?
Офтопик:
Кажи нещо и за скоростната атака на защитниците на Берое към собствената им врата в мача им с вас? То не бяха двойни подавания, не бяха пасове в "уличка"...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 ное 2011 22:43

Red_Girl написа:
Viktor4o_Rs написа:Поздравявал съм ви, когато ни бихте за първенство и на финала за Купата миналия сезон. Не съм много съгласен с тази трактовка, че ако ни отстраните, значи мачът в който ви бихме на "Армията" е бил уговорен, но как да е ... За съжаление, когато ние побеждаваме, обикновено масово измисляте, че има уговорка - или заради тото, или заради наема на Мболи, или заради не знам си какво :roll:

Съжалявам, но не може да падате преди тва с резултат и то голям, Ботев да ви бият също и накрая след 8 поредни победи някак си изведнъж падаме от вас. Не се връзва просто.. ;)

И кой Ботев ни е бил :roll: Нещо се обърка :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 ное 2011 22:44

Човек, аз няколко пъти писах защо се съмнявам в този мач. И пак ще го повторя. Не беше само до играта на нашите футболисти, а най-вече заради това, което правеха ВАШИТЕ. След 2:0 имахте поне 3, ама нарисувани голове. При трите положение ВАШИТЕ футболисти просто се чудеха как да не ритнат топката във вратата. Моля те, ако не си спомняш ситуациите, пусни си мача и гледай пак.
Може и да греша, може наистина да сте ни победили на терена. Но доста отигравания на футболисти и от двата отбора в този мач ме карат да си мисля, че имаше нещо гнило.

Върни се в “Архив”