Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Героите от САЩ`94 срещу „Левски”Сф.

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Санта Хулия може да остане без футболисти срещу Левски-смях
peho написа:groti написа:Фак-тури,фак-тури..болнични..сичко продаваме тука братя андорци...Идвайте ще ви извиниме отсъствията.
А ЦСКА може и да преотстъпи 10-ина футболиста за 1 месец на андорците срещу 10000 евро!
1.предложението ти е некоректно.защото кой иска футболисти обременени със загуби от нас?
2.откъде толко пари в цска?
Los Che написа:Наско като шампион , но ... със "Славия" от София
Ако искаш да кача и аз снимка на Емо Костадинов след финала Левски-ЦСКА 5-0 през 1998 г. Тогава в отбора бяха и Христо Стоичков и Трифон Иванов!

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
siuxi написа:peho написа:groti написа:Фак-тури,фак-тури..болнични..сичко продаваме тука братя андорци...Идвайте ще ви извиниме отсъствията.
А ЦСКА може и да преотстъпи 10-ина футболиста за 1 месец на андорците срещу 10000 евро!
1.предложението ти е некоректно.защото кой иска футболисти обременени със загуби от нас?
2.откъде толко пари в цска?

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
- Los Che
- Контакти:
Уважаеми/а Пехо,
С публикуваната от мен снимка исках да напомня че предателството на г-н Сираков Н.П. спрямо отбора на народите, не му е за сефте. Правил го е 2 пъти дори.
Не съм целил да засегна никого на клубна и сексуална ориентация и с това да си навлека доживотен е-бан.
----
Подписа Ви е `ного дОбър!
С публикуваната от мен снимка исках да напомня че предателството на г-н Сираков Н.П. спрямо отбора на народите, не му е за сефте. Правил го е 2 пъти дори.
Не съм целил да засегна никого на клубна и сексуална ориентация и с това да си навлека доживотен е-бан.
----
Подписа Ви е `ного дОбър!
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО
скъпи са билетите за А и В сектор ,но Батков трябва да печели от някъде
Re: Без Жоб ще се окажем с празен Джоб!
Левски шокирал Жоб
Камерунският нападател Жозеф Дезире Жоб, за който се очаква да е перлата в тазгодишната селекция на Левски буквално е шокиран от нещата, с които се сблъсква в България и специално на Герена, разкрива в днешния си брой "Меридиан Мач".
Сънародникът на Самуел Ето'О останал със зяпнала уста, когато узнал, че трябва да изкара проби при "сините". Състезателят има над 70 гола, отбелязани с екипите на Лион, Ланс, Мец. Седан, Мидълсбро, Ал Итихад и Ал Харития. От 11 години пък е част от камерунския национален отбор.
Отделно той никак не бил впечатлен от качеството на футбола, демонстрирано от два от медалистите в последния шампионат на България, продължава изданието. Расистките обиди към малиеца Мамуто Кулибали също не подействали добре на тъмнокожия стрелец.
Toва принудило Жозеф да заплаши ръководството, че си тръгва и по тази причина от страна на Левски са стартирани спешни преговори
"Меридиан Мач" ракрива, че Жоб е бил щедро нахранен със... сандвичи, малко след като пристигна в страната. Той трябваше да кацне в София няколко часа преди мача с Черно море, но изпусна полет от Мюнхен и закъснението му му попречи да излезе срещу бронзовите медалисти.
След мача с Черно море се оказало, че той е много гладен. Поради липсата на работещ ресторант в района на Герена, се наложило администраторът Райко Якимов да му занесе сандвичи.
Що ли си мисля, че ще позная в предишното мнение и този вече си е купил билет за обратно :D. Единствения шанс за такива трансфери в България е да подписваме на летището....или още по-добре в самолета.

Пешо, обясни му на тоя Сиукси, че когато даваш на някой играч, ти взимаш пари от него, а не обратното, че с това образование, дето го дават в Подуене, не можете и помежду си да комуникирате (демек да си разбирате лафовете). 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО
siuxi написа:скъпи са билетите за А и В сектор ,но Батков трябва да печели от някъде
http://www.sportline.bg/news/39631/%D0% ... 0%B8%D0%BC

Не знам, ма май само ти не разбра лафа...