Локомотив Сф - Черноморец 20 ноември 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Сф - Черноморец 20 ноември 14:30
Този мач го познах на точен ! Честито АКУЛИ ! 
[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Накрая не знаех кой играе по-зле - той или Писаров, но мисля, че нашето момче с последното си отиграване от фаул взе приза!
Ееее , нека все пак бъдем честни . Изведе играч ( май Жужу ) сам срещу вратаря , но той пропусна .
Абе тоя път няма да давам оценки на никой ( особено след такова второ полувреме ) . Важна беше победата . И факта , че отбора се отпуши . Това което ме притеснява е натиска на който е подложен Херо от страна на Събев да продава играчи зимата . Много искам да чуя какво ще каже Херо за срещата с Титанеца .
Само мога да кажа, тъй като нищо не зависи от мен, че каквото и да става се надявам Херо да не се откаже, това е...
Ами то затова бяха сондажите с "правилния" Стоилов . Херо категорично не иска да продава играчи ... дори е натоварил Чиликов със задачата да намери голаджия
Честито момчета. тази победа я очаквах и седнах на трапеза да я полея 2 часа преди началото на мача
Сериозно: Бях в информационна дупка. С двама от интересуващите се за резултата бяхме в заведението, други двама пък са с малки деца и не беше резонно да ги търся по телефона в следобедните часове за инфо. Жулихме ракии, а неведението - пълно. ТаквоЗ чудо няма. Питах сервитьора ( и собственик) за резултата - Йок, човека дори не знаеше за такъв мач. А пък на тържество бяхме. НЕмаше начин да не отидем.
Стана 16.30 и си казах: бааах маа му, кой спал, спал, кой *бал - *бал. Звъннах на първия ( не толкова страстен фен), а той със сънен глас
: "ЧЕкай да видА в Нета". ЧЕках, чЕках, голямо Чекане беше. При, което с адекватен на внезапния ужас глас ми сервира: 4:0...Прилоша ми. Викам си: "Приказката свърши". Изпотих се, а ракиите ми започнаха да излизат със скоростта на изстребител...Благодарих на авера си и миг преди да затворя телефона си в грандиозно разочарование чувам: Прозявка и: "Голмайсторите интересуват ли те". Честно казано най-малко пък ме интересуваха гадовете вкарали ни 4 парцала, ама хайде си викам от куртоазия защо пък не. И пича започва: Анеси, Хайри, Анеси и Жужу - от дузпа. Изумях...И резултата беше - още една бутилка ракия
За съжаление нито съм в състояние, нито пък във видение да коментирам мача. Утре - може. Наздраве момчета и Честита победа.
Сериозно: Бях в информационна дупка. С двама от интересуващите се за резултата бяхме в заведението, други двама пък са с малки деца и не беше резонно да ги търся по телефона в следобедните часове за инфо. Жулихме ракии, а неведението - пълно. ТаквоЗ чудо няма. Питах сервитьора ( и собственик) за резултата - Йок, човека дори не знаеше за такъв мач. А пък на тържество бяхме. НЕмаше начин да не отидем.
Стана 16.30 и си казах: бааах маа му, кой спал, спал, кой *бал - *бал. Звъннах на първия ( не толкова страстен фен), а той със сънен глас
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Честито на всички и аз проспах мача,че наблегнах на кехлибарените течности снощи,но определено добра победа
Дано да не се отпуснат играчите и да подходят сериозно за мача с Монтана,че този отбор доста ни спъва последните години 
Последна промяна от Devian на 20 ное 2011 19:52, променено общо 1 път.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Ай,честито пичуи !!!И аз не успях да гледам мача и за това няма да го коментирам!!! Продължавам да мечтая за Европата(пък и нещо в мен се натиска за титла,ама и аз го натискам да мълчи),дано отбора се задържи в този състав и Херо да ни е жив и здрав!!Очаквах Х в Ловеч и сега малко ме е яд,но нищо всичко ще си дойде на мястото с търпение!!!Искам да се извиня на Акаунта,ако съм го обидил с един пост маалко по-горе!! Вече съм абсолютно съгласен с това,което си добавил!! И ако може да цитирам-"пийс"
А за мача-0:4 си е 0:4 отвсякъде,мислите ли,че ако ни бяха вкарали примерно 2 гола второто полувреме,ний нямаше да се дигнем и да вкараме 3!!!Факт е,че в белите държави отборите играят 90 мин. независимо дали водят с 4 или 8 гола,но момчетата заслужават да се отпуснат-аз не им се сърдя!! Страшно съм щастлив,макар че Локото в момента не са в никва форма,а и стоя тренер....!!! Все пак мач за самочувствие-идва ред на Пирин(ГД). Аре!!!
Последна промяна от subzero на 20 ное 2011 23:29, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Дано Херо обърне внимание на Андрей Атанасов от Поморие,със сигурност това момче няма да се представи по зле от Г.Андонов или Венци Христов,понеже и двамата не показват нищо до момента
Ще е жалко да го изпуснеме за сметка на Берое,които го искаха още на полусезона или някой друг отбор 
Последна промяна от Devian на 20 ное 2011 20:35, променено общо 1 път.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Devian написа:Дано Херо обърне внимание на Андрей Атанасов от Поморие,със сигурност това момче няма да се представи по зле от Г.Андонов или Венци Христов,понеже и двамата не показват нищо до моментаЩе е жалко да го изпуснеме за сметка на Берое,които го искаха още на полусезона или някой друг отбор
За БероЙ - Жоржи Андон + Мартин Тошев - бадева.
ntodorov написа:Devian написа:Дано Херо обърне внимание на Андрей Атанасов от Поморие,със сигурност това момче няма да се представи по зле от Г.Андонов или Венци Христов,понеже и двамата не показват нищо до моментаЩе е жалко да го изпуснеме за сметка на Берое,които го искаха още на полусезона или някой друг отбор
За БероЙ - Жоржи Андон + Мартин Тошев - бадева.
Жоржи си го искат така или иначе от Ботев,тъкмо ще им оправи атомното нападение този сезон,че на Курдов нещо му секнаха възможностите на ниво Б група
Виж как ме подсети за Мартин Тошев,та ми просветна,че за това е била срещатата на Боклуците с Херо,искали да ни върнат бунтуващия се Платини и да си приберат обратно надеждата Тошев
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
То Жоржи кой ли не го иска, ама, като, че ли на Ботев Пловдив ще пасне най-добре...Лика - прилика са си. 
ntodorov написа:То Жоржи кой ли не го иска, ама, като, че ли на Ботев Пловдив ще пасне най-добре...Лика - прилика са си.
То и без това,те са му на сърцето,доколкото забелязах от регистрацията му във фейса,така че може да ходи да ги радва с пропуските си
Къде е Конан,да разкрие новите конспирации около Нефтохимик и Поморие,че преди година упорито твърдеше как Поморие ще продават лиценза си на Нафтата,а в момента едно обединение между Атлетик и Нафтекс изглежда повече от реално,предвид финансовото състояние на отбора от Поморие,нуждата от база и челно класиране от страна на Атлетик,а и това обединение реално ще възстанови стария Нефтохимик.Интереса ми предизвика едно прочетено мнение,в което се цитира информация от близки до собствениците на Нефтохимик,че ако Нефтохимик не влезнат в А група този сезон,ще бъдат изкарани на тезгяха..
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,