Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

wolf написа:Първото полувреме показахме как трябва да играем от 1вата до 90тата минута на мача. Поведохме и се отпуснахме началото на 2рото и бяхме логично наказани от заспалите за момент Агер и Енрике. Тактически тоя път стояхме чудесно и схемата беше правилна, Джонсън не знам защо никой не вижда че е роден за крило. Първото полувреме като игра там си съсипа, второто трябваше да го играе бек и не бяха особено супер нещата. Чудесен класен завършек. Съжалявам за рейда на Хендо който Каут опропасти вместо да чукне на Суарез горе и да приключим още тогава. Рейна отново показа защо е световна класа.
john barnes написа:LFC1892 написа:john barnes написа:много бързо изравниха...играта ни се разби след тоя гол-което пак показва,че нямаме характер...
Ха-ха-ха. Джонито каквото каже и става обратното винаги.Прогнозирай всеки път загуби преди мача и ще станем шампиони. Браво на момчетата!!! Показаха, че имат топки. Адам играч на мача!
само ще ти кажа,че ги излъгахме...мача си беше хикс отвсякъде,второто полувреме бая ни натикаха и добре,че не ни вкараха втори гол...иначе за мен извода от мача е един-ГЛЕН ДЯСНО КРИЛО,КЕЛИ ДЕСЕН БЕК! като чистокръвно дясно крило си я изигра и то във 86 мин.без да трепне и да се разколебае...лошото е,че сега пак ще дойде някоя мишка на Анфийлд и ще ни вземе точки...чакаме мача със сити,да видим там кво ще стане!

Ливърпул биха, хареса ми играта... всичко е точно
 Ливърпул биха, хареса ми играта... всичко е точно  ЦСКА и те биха...там играта няма значение....всичко е точно
 ЦСКА и те биха...там играта няма значение....всичко е точно 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост