Първият отбор - Фен тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Re: Хавиер Ернандес-ФЕН ТЕМА

Мнениеот clever_ » 20 ное 2011 20:03

Втора часто от интервюто с Хавиер Ернандес...
Изображение

- Колко точно се наслаждаваш на живота си в Юнайтед?
- Невъобразимо е. Понякога все още забравям, че наистина нося тази фланелка и съм заобиколен от всички тези невероятни футболисти. Да виждам собственото си име, когато бъде изписан състава на Юнайтед... уникално е. Понякога се будя сутрин и просто не мога да повярвам. Живея в тази велика държава, играя за най-великия клуб на света в най-силното футболно първенство на света. Неописуемо благодарен и щастлив съм от всичко това.

- В момента е още по-трудно да си извоюваш място сред титулярите на сър Алекс, тъй като Юнайтед разполага с младите Дани Уелбек, Маме Бирам Диуф и Кико Македа. Как се справяш с конкуренцията?
- Не е проблем. Научил съм се, че конкуренция винаги ще има, където и да играеш. Когато си на тренировъчното игрище и се огледаш, виждаш над 30 футболисти да се подготвят усилено заедно с теб. На терена играят само 11 тях, така че е тежко. Винаги има разочарования, но това ти помага да се подобряваш и развиваш всеки ден. На тренировките всеки един от нас се опитва да показа най-доброто и да надгражда постоянно, защото само така ще си спечели място на терена в официалните двубои.

- Знаеше ли нещо за Дани Уелбек преди началото на сезона?
- Имах известна представа за качествата на Дани, бях го наблюдавал няколко пъти. Не само през миналия сезон, когато играеше с екипа на Съндарланд. Още бях в Мексико, когато наблюдавах един двубой на Юнайтед с негово участие. За всеки е очевидно, че той притежава страхотен потенциал и не спира да го развива. Започна този сезон брилянтно.

- Все още не си отбелязвал гол извън наказателното поле за Юнайтед. Знаем, че можеш това от времето ти в Чивас! Да очакваме ли някой далечен точен изстрел през този сезон?
- Защо не! Мисля, че част от причините за това се коренят в инструкциите, които получавам от сър Алекс. Моята работа е играя на самия връх на атаката. Пък и честно казано нямам претенции как точно ще реализирам попаденията си - дали ще вкарат от един метър или от 20, голът си е гол.

- През последните няколко сезона си доста натоварен физически. Играеш през целия сезон, а след това имаш ангажименти и с националния отбор. Не се ли притесняваш от преумора и намираш ли достатъчно време за почивка?
- Не, нямам подобни притеснения. Обичам да играя футбол! Бих играл с удоволствие и в Космоса! Понякога когато погледнеш календара на Манчестър Юнайтед и националния отбор си казваш „Уау, това са доста двубои!". Аз обаче израснах в желание да играя футбол и това не ме притеснява. Напротив, обичам го!

- Понякога играчите от по-топлите страни трудно свикват с лошия климат на Острова. Готов ли си за втората си зима в Манчестър?
- Беше доста различно. Много студено! Никога не бях виждал толкова студена зима. Беше най-тежката от доста години насам. За мен бе още по-студено, защото зимата в Мексико не е точно зима. Никога не вали сняг! Да тренирам на сняг беше изпитание, но също така и новост за мен, така че и се насладих.

- Да триумфира с титлата за 19-и път бе огромен успех за Манчестър Юнайтед. Можете ли отново да станете шампиони през настоящата кампания?
- Разбира се, убеден съм в това. Разполагаме с много млади момчета, които са гладни за успехи. Това вдъхновява и по-опитните футболисти. Някои от тях може би са тук отдавна и са вдигали трофея доста пъти, но те все още изгарят от желание да печелят. Смятам, че притежаваме перфектната комбинация от младост и опит, което е от решаващо значение за успехите на един отбор.
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 23 ное 2011 21:03

Чичарито: Духът на Юнайтед ще ни класира напред в ШЛ
Нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес заяви, че бойният дух на "червените дяволи" ще им помогне да се класират на 1/8-финалите в Шампионската лига.

Снощи европейският клубен вицешампион завърши 2:2 на своя стадион "Олд Трафорд" срещу португалския колос Бенфика и англичаните са заплашени от отпадане от надпреварата, ако в последния кръг на груповата фаза загубят гостуването си на Базел.

"Успявали сме да преминем и през по-трудни моменти от този. Нашите резултати в първенството след загубата ни от Манчестър Сити с 1:6 говорят много за характера на отбора", заяви Грахчето.

"Цялата история на Манчестър Юнайтед показва, че този клуб никога не се предава. Загубихме две точки, но все още сме в битката и сме уверени, че можем да постигнем желания резултат", продължи мексиканският нападател.

"Винаги съм казвал, че головете са резултат от труда на целия отбор. В Манчестър Юнайтед няма герои, головете ги вкарва целият отбор и точно затова никога не съм си поставял цел да вкарам определен брой голове", завърши Чичарито, който по всяка вероятност ще води атаката на Юнайтед срещу Нюкасъл през уикенда.

Срещата между двата тима ще се играе на 26-ти ноември, събота, от 17.00 часа българско време на стадион "Олд Трафорд" в Манчестър.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 27 ное 2011 11:49

Не мога да си обясня как винаги головете му са след рикошет от центриране/фаул на празна врата и самият той не знае къде точно го е ударила топката, за да рикошира и влезе във вратата :lol: :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 ное 2011 12:50

PIMP написа:Не мога да си обясня как винаги головете му са след рикошет от центриране/фаул на празна врата и самият той не знае къде точно го е ударила топката, за да рикошира и влезе във вратата :lol: :lol:

А после защо всички се ядосват, че е титуляр, а не някои друг нападател. Богомазан е. Виж преди всеки мач се моли на Господ за такива попадения. Ако беше подложил задните си части в 93 мин. гола щеше да е редовен :lol:

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 27 ное 2011 14:25

PIMP написа:Не мога да си обясня как винаги головете му са след рикошет от центриране/фаул на празна врата и самият той не знае къде точно го е ударила топката, за да рикошира и влезе във вратата :lol: :lol:

А има ли някакво значение от къде и как е вкаран гола,важното е че бележи момчето,има късмета има и пласирането и МАЧКА!Трябва да поработи малко по техниката,а аз знам че Фърги работи по това отношение и ще стане супер нападател!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 29 ное 2011 13:10

Да разчиташ на случайност, топката да се удари в нос, гъз, врат, нокът... и да играеш с 10 човека цял мач е ужасно тъпо. Още по тъпо изглежда, когато те лепне някой от ранга на Барса.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 29 ное 2011 21:31

naduvko написа:Да разчиташ на случайност, топката да се удари в нос, гъз, врат, нокът... и да играеш с 10 човека цял мач е ужасно тъпо. Още по тъпо изглежда, когато те лепне някой от ранга на Барса.

По-добре да ги вкарва с ''ръце,нос,врат'',от колкото да вкарва по една ножица на година,и после 10-15 мача на сухо.
Нищо лично,и аз съм огромен фен на Бербатов ама като си спомня какво ги правеше в Германия и в Тотнъм..

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 30 ное 2011 09:26

OldTrafford написа:
naduvko написа:Да разчиташ на случайност, топката да се удари в нос, гъз, врат, нокът... и да играеш с 10 човека цял мач е ужасно тъпо. Още по тъпо изглежда, когато те лепне някой от ранга на Барса.

По-добре да ги вкарва с ''ръце,нос,врат'',от колкото да вкарва по една ножица на година,и после 10-15 мача на сухо.
Нищо лично,и аз съм огромен фен на Бербатов ама като си спомня какво ги правеше в Германия и в Тотнъм..

Ако визираш Бербатов, не си прав.
Не знам кое му е по-добрето. Смяташ, че някой може да се абонира за късмета ли? Колко още 3:1 и 6:1 трябва да преживеем, за да се разбере, че не е това начина?

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Re: Неманя Видич-ФЕН ТЕМА

Мнениеот OldTrafford » 08 дек 2011 18:22

4 месеца :(

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Re: Уейн Рууни - фен тема

Мнениеот OldTrafford » 08 дек 2011 20:37

Намалиха наказанието на Рууни

Уейн Рууни най-накрая получи добри новини от престоя си в Швейцария, след като УЕФА намали наказанието му на два мача, след изслушване в Нион.

Нападателят не успя да помогне на Юнайтед при загубата от Базел в сряда вечер, която изхвърли Червените Дяволи от Шампионската лига, но пък присъства на изслушването в четвъртък сутринта и получи позитивен резултат.

От Футболната Асоциация заявиха, че първоначалното наказанието от три мача е твърди сурово, след като Рууни бе изгонен за това, че изрита Миодраг Джудович в квалификацията между Черна Гора и Англия.

Рууни ще бъде на разположение на Фабио Капело за мача срещу Украйна на 19 юни, но ще пропусне срещите с Франция и Швеция на Евро 2012.

УЕФА обяви, че третият мач от първоначалното наказание ще е условно и ще влезе в сила, ако нападателят бъде изгонен в двубой на националния отбор в следващите четири години.

Върни се в “Манчестър Ю”