Защо точно Ибрахимович?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо точно Ибрахимович?
Спокойно, това са само спекулации за да му се вдигне цената на хърватина! Няма логика САФ да не иска да даде 25 млн за Тевез, а да даде 35 за Ибрахимович ... 

Ибрахимович никога няма да иде в Юнайтед!А това,че е по-добър от Рууни,Бербатов и Оуен се вижда от километри...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Lord of memories
- Контакти:
W84me написа:Ибрахимович никога няма да иде в Юнайтед!А това,че е по-добър от Рууни,Бербатов и Оуен се вижда от километри...
Наркотици, гъби...или и двете ?
GGMU
Е ще видим тая година кой на какво е бил...Ама може да нямате късмет като миналата 

- Lord of memories
- Контакти:
W84me написа:Е ще видим тая година кой на какво е бил...Ама може да нямате късмет като миналата
Определено е марихуана.
GGMU
Lord of memories написа:W84me написа:Е ще видим тая година кой на какво е бил...Ама може да нямате късмет като миналата
Определено е марихуана.
Колкото и да не ми се иска да го казвам Ибрахимович вкара голове колкото Рууни и Бербатов взети заедно ... А когато фактите говорят кво става? ...

Lord of memories написа:W84me написа:Е ще видим тая година кой на какво е бил...Ама може да нямате късмет като миналата
Определено е марихуана.
Нека да е марихуана...Времето ще покаже.А това,кой колко голове е вкарал,нека друг да го коментира...
Последна промяна от W84me на 09 юли 2009 15:56, променено общо 1 път.
- Lord of memories
- Контакти:
p36o написа:Lord of memories написа:W84me написа:Е ще видим тая година кой на какво е бил...Ама може да нямате късмет като миналата
Определено е марихуана.
Колкото и да не ми се иска да го казвам Ибрахимович вкара голове колкото Рууни и Бербатов взети заедно ... А когато фактите говорят кво става? ...
Фактите говорят че играе в слаба лига, където е единствен нападател и другия факт е че даже не е близо до Рууни като класа.
GGMU
Определено е марихуана.[/quote]
[/quote]
Фактите говорят че играе в слаба лига, където е единствен нападател и другия факт е че даже не е близо до Рууни като класа.[/quote]
Слаба е да нищо че по статисктика е на второ място след Англия ама щом си казал че е слаба така да е.Тази година ще ви видим какво ще направите,не че през миналата направихте кой знае какво.Барса тотално ви смазаа,ама тотално така че не ми се прави на велик с твоя Манчестър

Фактите говорят че играе в слаба лига, където е единствен нападател и другия факт е че даже не е близо до Рууни като класа.[/quote]
Слаба е да нищо че по статисктика е на второ място след Англия ама щом си казал че е слаба така да е.Тази година ще ви видим какво ще направите,не че през миналата направихте кой знае какво.Барса тотално ви смазаа,ама тотално така че не ми се прави на велик с твоя Манчестър
Последна промяна от durex на 09 юли 2009 16:00, променено общо 1 път.
Вярно лигата е по-слаба, но това не умаловажава успехите му
Аз също съм от Ман Ю .. трябва да отбележим и че Рууни беше контузен
А Ибрахимович според мен е по-удачно да се сравнява с Бербатов, не с Рууни , както ги сравняваха всички вестници преди сблъсъка в ШЛ и нашто момче излезе победител , въпреди Надменното отношение на Ибра и завидното самочувствие, което показа без да го покрие