Прав си ГОНЗО е велик -велик ама много велик. Той е апогея на самовеличанието на синята пропаганда. Дето даже след мача в Борисов пак разправя -НИЕ СМЕ ПОДОБРИ. А ГОНЗО - НАЙ ДОБРИЯ. Да де ама не Гонзо спрягат за М.Ю. нали...
В ония кървав мач кой вкара гола -- точно Гонзо . И това му изяде главата - вместо веднага да продадът я в Щутгард я в Мюнхен , та да стане играч - го оставиха да се самозаблуждава че може да играе в мачове срещу Ботев и Пирин.
Възмутен съм от Г.Иванов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Възмутен съм от Г.Иванов
Ей малоумнок, на теб акъла ти е на 10-11 годишен. 1. не съм на толкова години 2. ти дали знаеш какво е футбол се питам аз? 3. голям футболист е този който играе срещу всички отбори а не само срещу чорбата. 4. последните 5 мача на Гонзо в европа спомняш ли си ги, и дали някой от тях е поне на средно БЪЛГАРСКО ниво? 5. в двата мача какво смислено направи твоя любимец ? Дай си отговор на тези въпроси и ако още Гонзо е велик за теб ходи се прегледай.
КОЛКОТО И НЕПРИЯТНО ДА Е Г-Н г. иванов (УМИШЛЕНО Е С МАЛКИ БУКВИ) В МОМЕНТА СИ ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ НА ГЪРБА НА ЛЕВСКИ. НЕ Е ЛЕСНО В ЛИЧЕН ПЛАН ДА ИГРАЕШ ВЕЧНАТА РЕЗЕРВА И ДА ТЕ ЗАРЯЗВАТ ЗАРАДИ САМОКОВЦИ, ГЛАВИ И СИЕ.
ВСИЧКИ ЗАНЕМ ЗАЩО гонзо СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ. ОТ ЛЮБОВ , НО НЕ ПО ЛЕВСКИ.....
ВСИЧКИ ЗАНЕМ ЗАЩО гонзо СЕ ВЪРНА В ЛЕВСКИ. ОТ ЛЮБОВ , НО НЕ ПО ЛЕВСКИ.....
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
cvetan написа:Прав си ГОНЗО е велик -велик ама много велик. Той е апогея на самовеличанието на синята пропаганда. Дето даже след мача в Борисов пак разправя -НИЕ СМЕ ПОДОБРИ. А ГОНЗО - НАЙ ДОБРИЯ. Да де ама не Гонзо спрягат за М.Ю. нали...
В ония кървав мач кой вкара гола -- точно Гонзо . И това му изяде главата - вместо веднага да продадът я в Щутгард я в Мюнхен , та да стане играч - го оставиха да се самозаблуждава че може да играе в мачове срещу Ботев и Пирин.
Този "кървав" гол не беше ли от онзи мач дето страничния дигна засада на автогол на един от левскарите??
И аз съм възмутен от Гонзо!
Да си ходи веднага!
Да не разваля хубавия спомен, който имаме от него.
Да, той направи много, невероятни неща за Левски! Той беше символ и смисъл да се ходи на Герена.
Но ...Беше!
Днес на нищо не прилича. На всичкото отгоре явно ни се води, ни се кара. Не е дисциплиниран.
Пречи и на останалите.
Да си ходи веднага!
Да не разваля хубавия спомен, който имаме от него.
Да, той направи много, невероятни неща за Левски! Той беше символ и смисъл да се ходи на Герена.
Но ...Беше!
Днес на нищо не прилича. На всичкото отгоре явно ни се води, ни се кара. Не е дисциплиниран.
Пречи и на останалите.
nekakav написа:gencho написа:Незнам за вас пичове ама аз тази година на мач на Левски повече няма да стъпя. След първия мач с Бате можеше да се каже, че беше мал-шанс ама сега станахме за смях. Заради Гонзо и компания, с едно две изкючения, дори не искам и да ги слушам мачовете по радиото. Левскар съм но ще ми бъде много приятно ако в следващите 10-ет мача никой левскар не отиде на стадиона. Дано гробната тишина стресне тези нещастници. Срам ме е от този отбор.
Е не се и съмнявам в теб. Всички форумни хулигани, които са мегафенове когато отбора печели, при такива издънки се покриват!
![]()
Догодина като има пак мач в Европа, се надявам да не забравиш думите си и да си седиш пред телевизоразащото заради такива кретени като теб, на мача с БАТЕ в София аз трябваше да седя във "В" сектор, а такива семкаджии като теб се набутаха в "Б" заради ниските цени на билетите!
Такива дрисльовци като вас пожелавам да станат от цеца панчарефска! То на тях всички фенове са им такива, няколко десетки повече или по - малко няма да им направи впечатление.
Така че марш, свиньо! Не стъпвай на свещеното място наречено ГЕРЕНА!
Няма да употребя епитета които ти се полага в този случай, на заради такива като теб които се самозалъгват в дадени ситуации ни е такова дереджето.
Ако искам да гледам клоуни ще отида на цирк, а ти ходи по стадионите и викай колкото ти глас държи може пък другата година да паднем от Фариорски острови.
nekakav написа:Кретени и малоумници! Е т'ва сте всички тука.
Някакви хлапетии на по 12 годинки коментират Гонзо!
Другите са чорбари ... тях гъза ги боли от аналния секс с Гонзо така че на тях им прощавам, но пикльовците на по 11-12 годинки, които следят Левски от 1-2 години трябва да замълчат и да се засрамят и да не ходят на детска градина 1 седмица, ами да размишляват върху кретенизмите сипикльовци!
Приятелю,възмутен съм от Гонзо и го казвам в прав текст,въпреки че съм левскар повече от 30 години!Той ни провали!Но най-виновен е безхаберника Батков,който е щедър за президентски кампании,а за Левски подхвърля само огризки!!!И после:"Къде е батко?"
Същервеменно президентът на Левски Тодор Батков роди поредната си крилата фраза. Адвокатът попита реторично какво да направи и допълни въпроса си: "Да вземем Бербатов ли?".
)))))))))))Ако искате му кажете на вашия баи Ганьо да купи ако иска и Роналдиньо:)))))))))))))))
Толкава сте жалки,че не заслужавате НИЩО,срам за България сте .
Не Ви ли е срам бе,едно селско отборче да Ви смаже:))))))))))Заради Вас догодина ще играе един отбор в Европа.,ЖАЛКИ СТЕ ЖАЛКИ СТЕ И НАИ-ВЕЧЕ СМЕШНИ:)))))))))))))))))

Толкава сте жалки,че не заслужавате НИЩО,срам за България сте .
Не Ви ли е срам бе,едно селско отборче да Ви смаже:))))))))))Заради Вас догодина ще играе един отбор в Европа.,ЖАЛКИ СТЕ ЖАЛКИ СТЕ И НАИ-ВЕЧЕ СМЕШНИ:)))))))))))))))))
Върни се в “Футбол - България”