Джейсън вс Фреди вс Майкъл
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Джейсън вс Фреди вс Майкъл
Знам само Фреди , другите кои са , малко информация , моля. 
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
Няма нужда от филмови герои,има достатъчно реални серийни убийци с повече от интересни истории.Ето и някои от най-интересните за мен:
Erzsebeth Bathory-преписват и се на 600 убийства на девици
Peter Stumpp-самоопределящ се като върколак сериен убиец и канибал,отговорен за убийството на 18 през 16 век
Peter Kuerten-известен и като вампира от Дюселдорф,доказани 9,предполагаеми 60 убийства,заради разнобразието на методите(чук,ножици и т.н.) при убийствата,разследващите доста време се съмняват за наличието на втори убиец.
Thug Behram-смята се,че е убил 931 души в периода между 1790-1840,ръководител на култ
Miyuki Ishikawa-отговорна за убийството на между 103-169 новородени
Adolfo Constanzo-Вещерът от Матаморос-успява да убеди десетки от своите последователи, че неговата специална черна магия ще ги защити от враговете им. В редиците на неговия зловещ култ попадат някои от най-влиятелните наркодилъри в Мексико, които разчитали на неговите човешки жертвоприношения за процъфтяването на бизнеса си. Успехът на ритуалите на Констанцо зависел от степента на агония на жертвите му. „Те трябва да умират с писъци“ – казвал той на своето паство.Точния брой на жертвите не е известен.
Delfina и Maria Gonzales-91 убийства в ранчото им известно като "bordello from hell"
Andrei Chikatilo-52 убийства
Alexander Pichushkin-49-63 убийства
Gennady Mikhasevich-43 убийства,убиецът издирва себе си като помощник на полицията в продължение на няколко години.....
Dr.H.H.Holmes-27-200 убийства в неговия специално проектиран хотел,наречен по-късно Замъкът на смъртта
Donald Gaskins- 10-110 убийства
и т.н. и т.н. серийни убийци като Charles Manson,Jeffrey Dahmer и тем подобни,от които изброените герои от големия екран начело с Ханибъл Лектър могат да се учат,а сценаристите имат предостатъчно материал за още доста хорър-филми.
Erzsebeth Bathory-преписват и се на 600 убийства на девици
Peter Stumpp-самоопределящ се като върколак сериен убиец и канибал,отговорен за убийството на 18 през 16 век
Peter Kuerten-известен и като вампира от Дюселдорф,доказани 9,предполагаеми 60 убийства,заради разнобразието на методите(чук,ножици и т.н.) при убийствата,разследващите доста време се съмняват за наличието на втори убиец.
Thug Behram-смята се,че е убил 931 души в периода между 1790-1840,ръководител на култ
Miyuki Ishikawa-отговорна за убийството на между 103-169 новородени
Adolfo Constanzo-Вещерът от Матаморос-успява да убеди десетки от своите последователи, че неговата специална черна магия ще ги защити от враговете им. В редиците на неговия зловещ култ попадат някои от най-влиятелните наркодилъри в Мексико, които разчитали на неговите човешки жертвоприношения за процъфтяването на бизнеса си. Успехът на ритуалите на Констанцо зависел от степента на агония на жертвите му. „Те трябва да умират с писъци“ – казвал той на своето паство.Точния брой на жертвите не е известен.
Delfina и Maria Gonzales-91 убийства в ранчото им известно като "bordello from hell"
Andrei Chikatilo-52 убийства
Alexander Pichushkin-49-63 убийства
Gennady Mikhasevich-43 убийства,убиецът издирва себе си като помощник на полицията в продължение на няколко години.....
Dr.H.H.Holmes-27-200 убийства в неговия специално проектиран хотел,наречен по-късно Замъкът на смъртта
Donald Gaskins- 10-110 убийства
и т.н. и т.н. серийни убийци като Charles Manson,Jeffrey Dahmer и тем подобни,от които изброените герои от големия екран начело с Ханибъл Лектър могат да се учат,а сценаристите имат предостатъчно материал за още доста хорър-филми.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
c0mba написа:Знам само Фреди , другите кои са , малко информация , моля.
Джейсън Ворхийс от Петък 13ти не си ли го чул
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Големи теми напоследък, голямо нещо... Боб вс Боб с кислело зеле вс Боб със сланина...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
За тези,които не знаят.

- jembajemba
- Контакти:
А аз реших че има такъв филм като видях заглавието 
Преди да прочета подробности си помислих че става въпрос за музикантите..
- el_galaktiko
- Контакти:
Джейсън ми е любимец,Майкъл е малко след него ,а Крюгер хич не ме кефи.
Zaash написа:Преди да прочета подробности си помислих че става въпрос за музикантите..
И аз отначало като видях заглавието си викам "Джъстин (Бийбър) вс Фреди (Мъркюри) вс Майкъл (Джексън)"