Валенсия-Реал Мадрид 2:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Валенсия-Реал Мадрид (19.11, 23:00)
Викторе, поправка - Сан Икер спаси в 94-тата минута!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Валенсия-Реал Мадрид (19.11, 23:00)
Също така искам да отбележа и безумно слабия мач на Марсело. Някой преброи ли колко топко обърка. Колко пъти го минаваха като пътен знак.
Хаджитсу, ок и Сан Икер да ни е измъкнал, топката се удари в гредата и една педя по-малко да беше отишла, поделяхме точките с Валенсия. Както и да е, сега Моуриньо за ШЛ да пуска повече резерви, за да могат титулярите да починат, а контузените - Кака, Ди Мария, Коентрао да са готови за дербито с Ателтико Мадрид. Задължителна почивка за Роналдо.
Хаджитсу, ок и Сан Икер да ни е измъкнал, топката се удари в гредата и една педя по-малко да беше отишла, поделяхме точките с Валенсия. Както и да е, сега Моуриньо за ШЛ да пуска повече резерви, за да могат титулярите да починат, а контузените - Кака, Ди Мария, Коентрао да са готови за дербито с Ателтико Мадрид. Задължителна почивка за Роналдо.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Валенсия-Реал Мадрид (19.11, 23:00)
В този мач най-важната цел за Реал бе постигната-а именно трите точки.
Аз лично бих определил двубоя като "атипичен"т.е-получи се очаквано голово шоу,но някак си липсваше онзи живец и хъс,които обикновено се наблюдават в това дерби.
Честита победа на феновете на Реал!
пс:Шаби Алонсо днес лично за мен бе неузнаваем.Доста грешки в средата на терена,липсваше му концентрация и като цяло не беше на 100% готов този мач.
Аз лично бих определил двубоя като "атипичен"т.е-получи се очаквано голово шоу,но някак си липсваше онзи живец и хъс,които обикновено се наблюдават в това дерби.
Честита победа на феновете на Реал!
пс:Шаби Алонсо днес лично за мен бе неузнаваем.Доста грешки в средата на терена,липсваше му концентрация и като цяло не беше на 100% готов този мач.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Валенсия-Реал Мадрид 2:3 (FT)
Незаслужена победа, но шампионска победа.
Никаква дузпа накрая, смешно е да се коментира дори! Слабо второ полувреме и 2 гола от едно положение. Валенсия има потенциал, но не си вярва и е непостоянна в различните периоди от мача. Силен мач на Пепе, Серхио и Лас. Роналдо не игра, но си свърши работата, както и Бензема. Йозил, Марсело и Кедира - слаби днес. Албиол още ли го коментираме?
Доволен съм само и единствено от трите точки, които са безумно важни в перспектива!
Никаква дузпа накрая, смешно е да се коментира дори! Слабо второ полувреме и 2 гола от едно положение. Валенсия има потенциал, но не си вярва и е непостоянна в различните периоди от мача. Силен мач на Пепе, Серхио и Лас. Роналдо не игра, но си свърши работата, както и Бензема. Йозил, Марсело и Кедира - слаби днес. Албиол още ли го коментираме?
Доволен съм само и единствено от трите точки, които са безумно важни в перспектива!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Последните 20 мин бяха невероятни
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Лас направи най-добрия си мач за Реал според мен!
Доста го коментирахме преди мача, но той сякаш прочете нашите писания и реши да ни покаже какво може...
Готови сме за Коледа - имаме готови дървета като Кедира и Албиол... Една топка не могат да си спрат!
Доста под очакваното ниво бяха Роналдо и Марсело. Може би най-ефективен в атака беше Бензема! Честита победа, мадридисти!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Валенсия-Реал Мадрид 2:3 (FT)
Абе не знам какво не ви хареса в Кедира. Според мен игра чудесно. Ако не забелязахте, беше назад при всяка атака срещу нас и в центъра на атаката, когато ние атакувахме. Човека беше по целия терен, поне първото полувреме. Отдавна не бях виждал някой да тича повече от Марсело. 
винаги е така след мачове на националите,наще се прибират уморени и видим спад в формата,като вдигнем титлата в края на сезона на никой няма да му пука как сме играли срещу валенсия
Една друга гледна точка относно спорния момент:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i-Ccfj-D_i0
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i-Ccfj-D_i0
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- UNBEATABLE
- Контакти:
И на мен ми е чудно, какво не ви хареса в Кедира (този мач)... бягаше, като луд по терена и в атака, и в защита, отбеляза е*ати здравия гол (е отменен, ама... показа, какво може) и пресираше във всяка една зона... Единственото, което не ми хареса е спирането му, но той все пак е дефанзивен халф, не офанзивен футболист, че да го съдим така...