zuekaa написа:Е ееее джът оп са Приятелю явно не разбра за к во иде реч пари мари тетвене метвене ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕШ СЛЕД 2 3 ГОДИНКИ ДАЙ БОЖЕ ДА ИЗКАРАТЕ ТОЛКОВА ДЕ
Аз много добре разбирам за какво иде реч както казваш ти! Май Вие с омразата си и нежелание за промяна на статуквото забравяте за реалността! Положението от комунизма го няма (не че комунизмът си е отишъл де), дето партията казваше кой, какво, къде и как ще го развива! Пак казвам дано се появят нови места, където да се играе добър футбол, да се инвестира в децата, като се отварят футболни паралелки по училищата, като се осигуряват нормални условия тези деца да се развиват! С омразата която се насажда по-вече от половин година никой не печели! Не знам дали тази омраза не амбицира Домусчиев да гони титлата още първия сезон и да изпреварва етапи на развитие на даден клуб! Тези дето плюят по Лудогорец и се дразнят на съществуването му, да вземат да се замислят колко са заорали дъното, че да може един отбор от долните дивизии никога не играл в елита с що годе свястна селекция да ги застраши за титлата! Дори и да изчезне от елита след 5 или 10 години от елита голяма работа! Важното е, че ще остави диря надявам се като спечели някоя купа или шампионска титла! Успех на Берое, но след мача с Лудогорец!