С нивото на Видима класата у нас няма се вдигне и това което си го пишем у нас нон стоп като за успокоение след това ни яде главите в ЕКТ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:THE G.A.M.E точно защото водещите отбори са много зле първенството изглежда равностойно, но това не го прави по-силно и точно там е проблемът.
PFC Litex написа:Wonderworker, момчетата добре играха, но издържаха защото Левски свърши тока, така го свърши и в зарата и за това касираха там гол в края, то и на този мач това статично положение си беше аха на косъм. Нарушения има, но Балтанов може ли да постъпи толкова дърварски при положение, че футболиста на Видима беше между 4-ма играчи на сините.
С нивото на Видима класата у нас няма се вдигне и това което си го пишем у нас нон стоп като за успокоение след това ни яде главите в ЕКТ.
PFC Litex написа:Wonderworker, момчетата добре играха, но издържаха защото Левски свърши тока, така го свърши и в зарата и за това касираха там гол в края, то и на този мач това статично положение си беше аха на косъм. Нарушения има, но Балтанов може ли да постъпи толкова дърварски при положение, че футболиста на Видима беше между 4-ма играчи на сините.
PFC Litex написа:Очаквах включване от теб с мнение в което си ме цитирал и нищо не си казал, та в този ред на мисли извади ми мое мнение в което пиша подобни неща които в твой стил се опитваш да ми припишеш и може и да те взема на сериозно, а до тогава си оставаш най-големият хейтър от сините фенове в гонг форумите.
nice
balef написа:Единствения треньор който може да направи от Левски отбор това е ХЕРО !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта