20.11.2011 г., Неделя 18:00 ч., Челси-Ливърпул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- chelsearko
- Контакти:
Re: 20.11.2011 г., Неделя 18:00 ч., Челси-Ливърпул
Донякъде разбирам защо мразиш Челси, защото знам и други такива хора, но да мразиш Ливърпуул ми се струва малко смешно. Към този отбор само респект. Това е най-великият отбор в Англия. 

fireblood написа:Донякъде разбирам защо мразиш Челси, защото знам и други такива хора, но да мразиш Ливърпуул ми се струва малко смешно. Към този отбор само респект. Това е най-великият отбор в Англия.
Аз не разбирам изобщо хората които мразят даден отбор.Респект към всички освен ромскосъдииския

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

I thing vs Liverool Chelsea needs from stronger half line. First Romeo is better than Mikel, becouse sometimes Mikel makes stupid mistakes which are unacceptable for that big importand match and also Romeo is very skillfull player and he needs from derby like this to increase his morale. Second Ramires is very strong and he has e great pace which makes him very good choice for the right midfield line. Hi can play that role when Chelsea plays in 4-5-1 but when the formation is changed to 4-4-2 diamond,Ramires can play the role of the man who is on the right of the diamond,than Meireles will play on the top of the diamond,Lamps will play on the left and Romeo will be the defensive midfielder,who is very close to the defenders.In this formation Mata will be the second forward and Torres will be the poacher.When Chelsea plays like that , the backs ( Cole and Ivanovic) will have more freedom to help the attack players across the flangs , but when we play in 4-5-1 with Mata and Ramires on the flangs the backs will play in line with the central defenders becouse it is dangerous to make their zones free...this mistake is very tipical for Chelsea and cost them no one goal.I wish them good luck to win and I thing Torres will play well...
Това е изцяло мнението ми, което споделих в this11.com за подход в този мач ~ прогноза 3-1

"Страхотен Английски."
Малко ми напомня на "съмтаймс люн, съмтаймс уин."

fireblood написа:"Страхотен Английски."![]()
![]()
Малко ми напомня на "съмтаймс люн, съмтаймс уин."
Не че ми се задълбава и това е идеята на форума, но съм сигурен че ще се справиш по-добре

A liver-POOL can never be as big as a chel-SEA. Това мото е много хубаво, но в никакъв случай не означава, че Челси е по-велик отбор от Ливърпуул. 

- Frankie Lampard
- Контакти:
Хаха 
А Ливърпул в буквален превод означава басейн пълен с дробове

А Ливърпул в буквален превод означава басейн пълен с дробове

- Frankie Lampard
- Контакти:
Вияш-Бояш: Аз също бих платил 50 млн. паунда за Торес

Frankie Lampard написа:Хаха