Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ZYKLON

Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО

Мнениеот ZYKLON » 09 юли 2009 10:09

tprodanov написа:ZYLKONе, малко крайно мнение, не мислиш ли?

Не не мисля.Половината от така наречените ултраси,дори не могат да произнесат името на отбора правилно.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 юли 2009 10:23

Аз пък съм убеден, че грешиш. Не помня от колко години съм по мачове. Само веднъж картата ми беше за В, всички сезони съм бил в Б. Не знам на кое викаш ултрас, ма можеш да си сигурен, че знам името на отбора и не само. И така са повечето във сектора. Това, че има някое 15 годишно лапе, което е изпило една бира повече и му е дошла смелостта на стадиона не е лошо. Напротив. Един ден и то ще стане човек. Лудоста и младоста в сектора колкото и противна да изглежда на някого и понякога е важна, тя е духа и сърцето на отбора и агитката.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 юли 2009 10:29

ZYKLON написа:П.П.Твърдо трябва да се забрани продаването на семки по стадоните.

+1
Писнало ми е да гледам българинът да чопли като хамстер.Да не говориме за люспите по гърба и във врата ти идващи от задния ред :evil:
110 години любов!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Без Жоб ще се окажем с празен Джоб!

Мнениеот MuFc1878 » 09 юли 2009 10:30

forzajuve написа:Според Боримиров трябва да е перфектно физическо състояние.Ако е така,то повече от полувината сега трябва да ги изритаме барабар с Боримиров.Щял да бъде на проби.Наистина той ще ние основноя коз със Бардон.Те се познават отлично и няма да бъдат обременявани да се съобразяват със наще звезди.Няма да бъдем свидетели на стила от 20-те всичко към Ицето и Гонзо иначе неставаш.

То тоя футболист, ако ще го пробват, кой трябва да вземем, може би Ибра или и той ще минава пробен период................. т'ва ръководство е уникално :|

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 09 юли 2009 10:44

tprodanov написа:Аз пък съм убеден, че грешиш. Не помня от колко години съм по мачове. Само веднъж картата ми беше за В, всички сезони съм бил в Б. Не знам на кое викаш ултрас, ма можеш да си сигурен, че знам името на отбора и не само. И така са повечето във сектора. Това, че има някое 15 годишно лапе, което е изпило една бира повече и му е дошла смелостта на стадиона не е лошо. Напротив. Един ден и то ще стане човек. Лудоста и младоста в сектора колкото и противна да изглежда на някого и понякога е важна, тя е духа и сърцето на отбора и агитката.

Не съм ходил в сегтор Б от95-96 та.винаги гледам мачовете във В.случи ми се да заведа дъщеря си два пъти в Б и се чудих мач ли да гледам,нея ли да пазя от постоянно биещи се и прелитащи хора.Едно дете,цял мач не сря да псува един човече,кой беше на видима възраст около 60-70 год.нямал място в сектор Б.не го бил виждал тук,да си ходи в А,и т.н и т.н.Човекът няколко пъти му обяси,че не той ще му каже къде да гледа мача,а онова изродче щеше да му избие зъбите.Нали се сещаш,каво видяха и двамата от мача.
Е,за това ли да ходя в Б?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 юли 2009 10:45

tprodanov написа:Аз пък съм убеден, че грешиш. Не помня от колко години съм по мачове. Само веднъж картата ми беше за В, всички сезони съм бил в Б. Не знам на кое викаш ултрас, ма можеш да си сигурен, че знам името на отбора и не само. И така са повечето във сектора. Това, че има някое 15 годишно лапе, което е изпило една бира повече и му е дошла смелостта на стадиона не е лошо. Напротив. Един ден и то ще стане човек. Лудоста и младоста в сектора колкото и противна да изглежда на някого и понякога е важна, тя е духа и сърцето на отбора и агитката.

Нали знаеш,че тук говориме с големи условности.Това 15 годишно лапе дето е дръпнало биричката или магистралката на връщане ще пребие 13 годишно лапе фен на другия отбор. Или ще потроши някой рейс.Или ще хвърли бомбичка на главата на някого.Айде да не генерализираме.Хубаво е когато феновете са непримирими и понякога буйни,но всичко си има граници.Канонадата на мача със Сиони беше отвратителна за тези които седяхме на по-долните редове.Фенщината не е Лонсдейл и Фред Пери.
Между другото не знам дали си ходил на мач преди 97-98 година,когато същите тия сперматозоидчета ги нямаше.Е,тогава на мачовете между нас и чорбата стадион Васил Левски беше пълен (а беше с по-голям капацитет),като чорбарите бяха в Г и малка част от В.На мачовете с Шумен и Добруджа имаше по 15 000 човека редовно.И тогава имаше млади и буйни,но не си спомням да е имало много потрошени рейсове или чак толкова брутални сбивания.Винаги е имало дразги с чорбарите и сме се гонили и т.н. но никога не е било свинщина като последните години.Все пак последните 1-2 сезона се вижда някакъв прогрес.
110 години любов!

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 09 юли 2009 10:51

на мене ми прави впечатление, че е доста добър играч, дано го подпишат и да се окаже ефективен. С него, Бардон и Топчо мисля, че ще бъде много по-добре от миналата година.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 юли 2009 11:17

Е,няма как да стане с 5 стотинки в джоба да влезете в групите на ШЛ ;)

rachkov
Контакти:

Мнениеот rachkov » 09 юли 2009 11:19

,.,. Според мен просто ни държат в напрежение,, :) :) ,., не шегувам се ,., дано наистина да се стигне до споразумение,., инача с 1 нападател (Христов) , а гледам че сега кокала мъчи Иовов като такъф,., незнам дали ни чака добро бъдеще,,. :)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 09 юли 2009 11:24

heskey-gb написа:Sleepwalker - Ti golqm levskar li se izkara ve hlapak... DA NE MOJE SEMKARITE DA NE HODQT NA MACH... HAH, MOGA DA SQDAM W V i A sektor no ne spiram da vikam cql mach ve pishleme... Nauchise che otbor i fenove sa edno a nqma semkari i istinski fenove.. bokluk

По-спокойно бе пич, все пак всички сме левскари, независимо къде сядаме. ;)
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”