Левски - Видима-Раковски 19.11.2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Левски - Видима-Раковски 19.11.2011

Мнениеот UltraBlue » 19 ное 2011 18:56

kempesmario написа:Гледайте тренера на Видима Лаптопа какъв добър треньор е ? След Пирин сега следва и Видима. Браво на него. Не се занимавайте с чорбетата утре ще бият центъра поне 3 /три/ пъти :mrgreen:

Мда, аз вечи си казах мнението за него... много кадърен треньор е, а и интересното е че има успехи налагайки и не малко юноши на клубовете, вкоито работи! За жалост няма късмет да води отбор, който да се бори за нещо повече от оставане в групата...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 ное 2011 18:57

valiooooo написа:

А максимум на кое сте..?

Това е математическият максимум... за полусезона говорим де ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 18:59

mistreated написа:Дали ще или няма, въпрос на време да разберем. Към момента вие сте с най-трагичният баланс в тези мачове.

Ми щом с този "трагичен" баланс сме на 3-то място в момента,смятай кат го опрайм...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 ное 2011 19:02

mistreated написа:
UltraBlue написа:Да и ние имаме мач там, но по принцип там играем доста по успешно от вас. А и като сложим чертата, вие имате 4 тежки гостувания, ние само 2. Даже не ви броя гостуването и в Перник...

Кое е 4-тото "тежко" гостуване? Да не би да говориш за дербито. Ако е така, моля ти се. Вече показахме, че не се притесняваме да ви бием, пък дори и да се повече на трибуните.
Забравяш и това, че ние имам все още преднина в точките. Ако спечелим поне едно от двете предстоящи дербита и не загубим в другото... Мисля, че вече тотално може да се откажете от титлата.
А и ако си мислите, че с такава игра няма да губите точки навън и срещу по-слаби отбори...

Забравяш тънкият момент, че Левски и в двата мача беше без треньор ...
Нещо, не никак маловажно ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 19:03

UltraBlue написа:
kempesmario написа:Гледайте тренера на Видима Лаптопа какъв добър треньор е ? След Пирин сега следва и Видима. Браво на него. Не се занимавайте с чорбетата утре ще бият центъра поне 3 /три/ пъти :mrgreen:

Мда, аз вечи си казах мнението за него... много кадърен треньор е, а и интересното е че има успехи налагайки и не малко юноши на клубовете, вкоито работи! За жалост няма късмет да води отбор, който да се бори за нещо повече от оставане в групата...

"Играта като цяло ме задоволява,но не съм удовлетворен като цяло“,коментира наставникът на тима от Севлиево." :lol: :lol: :lol:
Можеш ли да ми дешифрираш "гениалното" изказване на "кадърния" треньор?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 ное 2011 19:04

blue avalanche написа:
mistreated написа:Дали ще или няма, въпрос на време да разберем. Към момента вие сте с най-трагичният баланс в тези мачове.

Ми щом с този "трагичен" баланс сме на 3-то място в момента,смятай кат го опрайм...

Забравяш, че Черноморец са с мач по-малко, а Литекс с 2. Така че спокойно може да се окажете на 4-то - 5-то място.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 19:06

mistreated написа:
blue avalanche написа:

Забравяш, че Черноморец са с мач по-малко, а Литекс с 2. Така че спокойно може да се окажете на 4-то - 5-то място.

Писал съм В МОМЕНТА... :o Две победи на Литекс ли "жадуваш"?Нямам нищо против да ни изпреварят,ако утре ви изгермечат!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 ное 2011 19:06

blue avalanche написа:"Играта като цяло ме задоволява,но не съм удовлетворен като цяло“,коментира наставникът на тима от Севлиево." :lol: :lol: :lol:

Ами човека е доволен от играта, не е доволен от резултата... на теб не ти ли хареса как игра Видима? И ако гледаме реално накрая можеха и да изравнят и сега да си говорим друго...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 ное 2011 19:09

blue avalanche написа:Ми щом с този "трагичен" баланс сме на 3-то място в момента,смятай кат го опрайм...

Забравяш, че Черноморец са с мач по-малко, а Литекс с 2. Така че спокойно може да се окажете на 4-то - 5-то място.[/quote]
Писал съм В МОМЕНТА... :o Две победи на Литекс ли "жадуваш"?Нямам нищо против да ни изпреварят,ако утре ви изгермечат![/quote]

За какво жадувам или не, не мисля, че е твоя работа. Като казваш "в момента" е редно да уточниш, че не сте в равни позиции откъм изиграни мачове с другите отбори. На твоето му се вика "преиначаване на истината".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 ное 2011 19:10

UltraBlue написа:
blue avalanche написа:"Играта като цяло ме задоволява,но не съм удовлетворен като цяло“,коментира наставникът на тима от Севлиево." :lol: :lol: :lol:

Ами човека е доволен от играта, не е доволен от резултата... на теб не ти ли хареса как игра Видима? И ако гледаме реално накрая можеха и да изравнят и сега да си говорим друго...

Можеха.Но не защото играха нещо,а защото не ги спукахме от бой през първите 20-30 мин.Играхме и с човек по-малко(Йовов).

Върни се в “Архив”