Левски - Видима-Раковски 19.11.2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

granfor
Контакти:

Re: Левски - Видима-Раковски 19.11.2011

Мнениеот granfor » 19 ное 2011 17:24

ralka_levskarka написа:
granfor написа:Тоя Иво Иванов е страшно ренде, къде са тея дето постоянно реват срещу Галчев????
Къде беше картона за автогола сега??????

Къде беше картона за играча на Видима, като влезе с бутоните напред :?

Може и да си права, не съм го гледал и не споря!
Просто това влизане на Иванов си беше за картон

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 ное 2011 17:24

Толкоз са кухи горките, че не могат да помнят повече от 10 мин. Той им е казал човекът да играят с бързи пасове по земя и да не задържат топката, те 10 мин. го правят и после айде гонзова тактика... Да ги видим второто ще успеят ли да си го набият в тъпите глави, че с балонни топки НЕМА да стане. Имам и някакво такова чувство, че много се измориха, защото все пак няма друга причина да не се връщат при загубване на топката и да не се откриват при атака?!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 ное 2011 17:25

Няма да спра да повтарям, че страничните съдии у нас са много зле, а главните на тема наказателни картони са пълно безумие.
Левски ще победи в това съмнение няма, но Коце Ангелов е свършил много работа с отборът на Видима и ми прави впечатление спокойствието с което разиграват в защита където допускат и груби грешки.

Младенов и Мюлдер ми е интересно ще центрират ли един път топката както трябва до края на мача.
Гаджев на тази позиция според мен здраво се губи, явно още му е трудно да се преквалифицира.
Изображение

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 19 ное 2011 17:26

Sardukar написа:
ЦСКА-р написа:Момчета, не се отчайвайте, и ние сме на ващо дередже. В момента 2-та най-големи български отбора са пълни мишки! Не очаквайте дори да влезете в борбата за титлата. Аз съм сигурен, че още след 15-тия кръг и аз ще съм загубил надежда за титла.

про не сравнявай Левски, с твоите любимци! Виждам те, че ги разбираш, но аз поне не съм се отчаял! Отборчета като твоето ми вдъхват увереност, че 5-7т. разлика може да се наваксат през Пролетта! Ае приятно гледане на поредния ти мач на ПФК ЛЕВСКИ СФ

С тая слаба игра дето я показвате, на едни можете да им стопите 5 точки, но в крайна сметка ще изостанете от първият с 15 точки :) :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 ное 2011 17:28

granfor написа:
ralka_levskarka написа:
granfor написа:Тоя Иво Иванов е страшно ренде, къде са тея дето постоянно реват срещу Галчев????
Къде беше картона за автогола сега??????

Къде беше картона за играча на Видима, като влезе с бутоните напред :?

Може и да си права, не съм го гледал и не споря!
Просто това влизане на Иванов си беше за картон

Еми същото, и онова влизане си беше за нарисуван жълт картон просто ;) !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 19 ное 2011 17:29

Sardukar написа:
ЦСКА-р написа:Момчета, не се отчайвайте, и ние сме на ващо дередже. В момента 2-та най-големи български отбора са пълни мишки! Не очаквайте дори да влезете в борбата за титлата. Аз съм сигурен, че още след 15-тия кръг и аз ще съм загубил надежда за титла.

про не сравнявай Левски, с твоите любимци! Виждам те, че ги разбираш, но аз поне не съм се отчаял! Отборчета като твоето ми вдъхват увереност, че 5-7т. разлика може да се наваксат през Пролетта! Ае приятно гледане на поредния ти мач на ПФК ЛЕВСКИ СФ

Аз обичам да гледам футбол, няма значение кои отбори играят. Утре ше ходя на ловеч, по телевизията бих гледал всеки мач, но не и на ЦСКА! Аз когато ЦСКА играе съм на стадиона!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 ное 2011 17:29

PFC Litex написа:Няма да спра да повтарям, че страничните съдии у нас са много зле, а главните на тема наказателни картони са пълно безумие.
Левски ще победи в това съмнение няма, но Коце Ангелов е свършил много работа с отборът на Видима и ми прави впечатление спокойствието с което разиграват в защита където допускат и груби грешки.

Младенов и Мюлдер ми е интересно ще центрират ли един път топката както трябва до края на мача.
Гаджев на тази позиция според мен здраво се губи, явно още му е трудно да се преквалифицира.

Това за съдиите не е оправдание за никого..После какво стана?!
За центриранията...надали,особено Дани..Та той се спъва в топката,не я центрира :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 19 ное 2011 17:30

PFC Litex написа:Няма да спра да повтарям, че страничните съдии у нас са много зле, а главните на тема наказателни картони са пълно безумие.

Този треньор и с Пирин направи страхотно чудо. Като си помисли човек, че играха със сума ти от школата, млади и неизвестни, за няколко мача направи така, че останаха в групата и заиграха много добре. Странно е как никакво внимание не му се обръща на този човек, а се вземат всякакви недоказани по никакъв начин като треньори или такива без подходящо образование и т.н.

zizilot

Мнениеот zizilot » 19 ное 2011 17:31

granfor написа:
Sardukar написа:

С тая слаба игра дето я показвате, на едни можете да им стопите 5 точки, но в крайна сметка ще изостанете от първият с 15 точки :) :)

Виждам че на теб това ти е мъката с слаба или не слаба игра пак ще намалим разликата а идва пауза в която треньора ще си направи подготовката и новите попълнения и тогава ще видим а ти не казвай хоп преди да си скочил че има шанс да паднеш по гъзери а много боли :) :) :) ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 ное 2011 17:32

фифи перото написа:Това за съдиите не е оправдание за никого..После какво стана?!
За центриранията...надали,особено Дани..Та той се спъва в топката,не я центрира :lol:

Това споделям, първото положение Стойков не беше в засада, пропусна и съдията вдига, второто положение Какалов е в засада и съдията не вдига, е това са страничните, пълни галоши.

Нашите телевизии не се ли научиха да поставят по една камера която да снима от висок план за да се вижда цялото поле и така ще се види има ли засада или не, но то в БГ какво правят като хората да ги бибипам :lol:
Последна промяна от PFC Litex на 19 ное 2011 17:33, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Архив”