19.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Светкавица
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- th3_gr3en_rapper
Re: 19.11.11(Събота), 14:30ч. - Черно Море - Светкавица
Дончо нямало да играе?! Кой виждам на екрана... ?
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

Къде мога да гледам мача?
- th3_gr3en_rapper
За жалост никъде... Всички стриймове от Арена Футбол и по-точно в сайта на livesport където дават нашия мач не работят... Изкарва ми някаква грешка при зареждането... http://livesport.bg/Multimedia/live/stream_135
[/center]

Някой от Бг може ли да се обади на тези от Арена да ги пита защо не може да се гледа вече 2ра седмица стрийма?
Аз съм в Германия и направо откачам!!!
Моля, някой, ако може да се обади и да попита също дали има проблем само за чужбина?
П.П. Тошко пак ли го раздава ляв бег?
Аз съм в Германия и направо откачам!!!
Моля, някой, ако може да се обади и да попита също дали има проблем само за чужбина?
П.П. Тошко пак ли го раздава ляв бег?
- th3_gr3en_rapper
Гледах само 2-рото полувреме.... Общо взето слаб мач с много нарушения : ) Знаем си ги футболистите колко играят. Миро направи хубави пробиви но завършващия пас никакъв го няма : ) Важното е,че взехме 3-те точки с много мъка! 

[/center]

Поредната "боза" под ръководството на Генов.Ето и оправданието :
"Не съм доволен, не е оправдание, че четири човека от основния състав ни липсват. Ако беше по-стойностен противник – да. Но в случая целия отбор игра слабо, с изключение на Георги Илиев и Илко Пиргов.”
„Няма синхрон в този състав, дори не сме правили двустранна игра с тях. Имаше липса на умение пред гола, както винаги. Ние си мислехме, че на ходом ще им вкараме. Не бях изненадан от играта на Светкавица. Още от началото на седмицата знаехме, че ще дадат всичко от себе си. Очаквах, че ще бъде труден мач”
Генов,крайно време е да поемеш лична отговорност за представянето на отбора !Стига с това мишкуване и живуркане!До кога Жоро Илиев ще те вади от калта?До скоро Паломино беше "виновен",че е контузен!Оказва се,че отбора не е във форма.Играят 2-3ма,а останалите гледат от близо.
В днешния мач : Жоро си беше на ниво/ КАКТО ВИНАГИ /,Манолов положи огромно старание и за награда го навря от ляво /ГЕНИАЛНО /.Супер мач,поне за мен на Румен Николов /огромно старание и тотално себераздаване /.За Илко,няма какво да коментирам !
За останалите...........Важен е олимпийския принцип.
Генов в Локо ПД може и да се реализираш,може да си голям треньор,но с този отбор на МОРЕТО не ставаш.Не ти се получава нищо.
"Не съм доволен, не е оправдание, че четири човека от основния състав ни липсват. Ако беше по-стойностен противник – да. Но в случая целия отбор игра слабо, с изключение на Георги Илиев и Илко Пиргов.”
„Няма синхрон в този състав, дори не сме правили двустранна игра с тях. Имаше липса на умение пред гола, както винаги. Ние си мислехме, че на ходом ще им вкараме. Не бях изненадан от играта на Светкавица. Още от началото на седмицата знаехме, че ще дадат всичко от себе си. Очаквах, че ще бъде труден мач”
Генов,крайно време е да поемеш лична отговорност за представянето на отбора !Стига с това мишкуване и живуркане!До кога Жоро Илиев ще те вади от калта?До скоро Паломино беше "виновен",че е контузен!Оказва се,че отбора не е във форма.Играят 2-3ма,а останалите гледат от близо.
В днешния мач : Жоро си беше на ниво/ КАКТО ВИНАГИ /,Манолов положи огромно старание и за награда го навря от ляво /ГЕНИАЛНО /.Супер мач,поне за мен на Румен Николов /огромно старание и тотално себераздаване /.За Илко,няма какво да коментирам !
За останалите...........Важен е олимпийския принцип.
Генов в Локо ПД може и да се реализираш,може да си голям треньор,но с този отбор на МОРЕТО не ставаш.Не ти се получава нищо.
rodman написа:morqche написа:surikat написа:Какви са тези глупости,НЕ ХАРЕСВАЛИ ТРЕНЕРАТе играят защо им се плаща за това.На който не му харесва ......Никъде го няма това освен при звездите в България.
пич сети се, за интервюто на Иван Михайлов след мача с видима какво каза "Генов си пуска неговите момчета от Пловдив а нашите си търсят отбори от Кипар....." работата е там, че тези които имат желание за игра с сърце и себераздаване бяха отпратени или седят по пейките или извън групата, а тези които дойдоха през лятото с изключение на Х.Попов са пълни некадърници и играят няма как да не роптаят другите, давам ти пример Р.Николов титуляр в Пловдив сменят го заради ЧК на Янчо а Дончо е супер слаб в тоя мач и изтърва 100% положения както обикновенно и е титуляр всеки мач, Николов дори не получи шанс да играе в мача с Берое и Видима а в мача с ЦСКА влезе за 5 секунди за мене тва е гавра, къде е Митев, Тошко, защо махна камбата и взе тва колче за домати Йотов който го пуснаха 2пъти и се развали? къде е Любо Михалев ? защо Марчев влиза при положение че е в много слаба форма след контузията си? тва е лоби бе човек само неговите хора си пуска, кво мислиш че Жоро не го вижда ли? забелязвал ли си му погледа като изгради с Камазола някоя атака с хубава комбинация и пусне на Марчев или Дончо и се осерат как поглежда пейката? като треньор добре става с 5 класи е над Попов но такива шуробаджанащини не харесвам.
П.П Събота мощно аплодисменти за колето и Марто Христов, последният искам и гол да ни вкара за да получи още един път аплаузи САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
morq4e, можеш ли да ми обясниш (въпросът е и до всички в нашия форум) - що за птица е Иван Михайлов? Как е избран, кой му подава репликите, що се изказва като последна инстанция, подписва ли се на ведомост в клуба и т.н. Особено второто, за репликите - или Недко Петров (според мен - също си докарва парички от знаете къда) ги редактира или някой му пише изявленията на "бившия щангист" (цитат).
Аре, много ви моля! Не ви ли писна от Гугутки, Дучета, Умбровци, Щанги и други подобни???
На "Тича" всички мощно: Обичам Черно море, обичам Черно море... и аплодисменти за Кольо Спасов и Марто
аз също не го харесвам Иван но тва е положението, а това кой бил преправял думите му не ме е?е... наистина има доста истини в тези му думи!!!
П.П с този състав толкова, въпреки резултата важни са точките не ми се анализира мача искам само да вметна че първото полувреме се вдигнаха 3-4 засади на Светкавица от които 2 на Марто Христов и тези засади бяха несъществуващи!!! второто полувреме без Доньо и влизането на Румен си оказа влияние първото полувреме нямахме ляв фланг...на десният бек Янчо много се огъваше просто нестава за тази позиция, а на левия бек тошето беше като разярен питбул много желание много хъс! и накрая но не на последно място Един е Жоро Илиев!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
-
- Контакти:
Мисля,че видяхме един уникално слаб мач на Черно Море.Слаб не поради друго,а поради това,че:Янчо Андреев,Тошко Колев,Християн Попов и дори Миро Манолов,т.е. 4 човека играеха на нетипични постове.От стартовата 11-ка 4 човека НЕ ЗНАЕХА къде се намират!Какво можеше да се направи?Ами много просто,Шерлок!Мишо Лазаров титуляр-централен,Християн Попов - титуляр на левия бек,Тошко Колев-титуляр на лявото крило....ЕЙ ти го отбора!НЕ приемам,наистина,НЕ мога да приема единствените ни 2 типични крила - Тошко и Янчо да почват...БЕКОВЕ и защо?За да може Дончо да е титуляр ЗОРЛЕМ,повтарям думата ЗОРЛЕМ,защото друго определение няма....за ПОРЕДНИЯ,ЕНТИЯ мач в който храбрия оловен войник изиграва БЕЗУМНО слабо първо полувреме и бива сменяван на почивката...поради БЕЗДАРНОСТ!Другия е Миро Манолов,за него е истинска мъка да игра по дясното крило,толкова голяма мъка,че дори е по-ефективен на лявото,лъдето може да нахлува навътре в полето поне,а от дясно-просто статист.И то при все,че Паломино нищо не играе,студа ли го плаши,от контузиите формата му ли падна-не знам,но не беше за титуляр тоз човек днес.Същото важи и за Божилов.Поне единия от двамата НЕ биваше да играе,като ми се чини,че това трябваше да бъде венецуелеца.Затова играта ни страда,точно като по времето на Прическата,когато минимум 4-5 човека играеха на непривични постове + 1-2 некъдърника и направо отбора не знаеше на кой свят се намира и какво прави изобщо на терена.И смятам,че определението "безобразие" стана твърде лесно оправдание,но вината за това е комплексна....мога да приема,че някой от влезлите,например Гравесена изобщо не се и доближи на йота до класата на титуляра-Камазола,но момчета като Тошко и Янчо дадаха 100% от себе си,но това,че не са бекове си доведе до там да са перманентно нестабилни.Какво да кажем пък за Хр.Попов?Момчето 3-4 пъти го прехвърлят с дълги топки от по 30-40 метра,добре,че вдигаха някакви спорни засади или Илко спасяваше,но и това момче се стара много,а резултата-нулев,поради това,че е халф или ляв бек,но не и централен защитник!И някъде тук-само аплаузи на Жоро Илиев!Не,че изигра някакъв голям мач,но в цялата тази посредственост намери сила,дух и УМЕНИЕ да забучи победния гол и да донесе 3-те точки,защото един резултат различен от 1-ца моментално ни хвърляше в една кризичка края на сезона и никак нямаше да бъде лесно да се прогнозира какво ни чакаше в гостуванията на Славия и Миньор(за Купата),докато сега поне с връщането на Сашо бека,Росен,Ив.Янев и Камазола можем да си поемем малко въздух....но не много,ако Дончо продължава да е винаги титуляр,а Миро-дясно крило не ни чакат големи мачове,в никакъв случай!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
В отделно мнение искам да обърна внимание на главния съдия!НЯМА такъв некъдърник!Има очеизваден корнер след удар на Паломино - този ГЛУПЕНДЕР дава аут,в една абсолютно ясна ситуация...веднага нерви по трибуните,дори кроткия Сър подскача бесен от това смешно отсъждане!Върхът на НЕКЪДЪРИЕТО на Кабаков обаче си остава НЕДАДЕНАТА 1 000 000% ДУЗПА срещу Румен Николов!Румен е в полето с гръб към вратата,точно по средата!Блъснат и съборен от защитник,който го бута в гръб!Румен пада,огоре му и защитника,двамата са поне на метър ВЪТРЕ в полето след падането,а прави бяха на 2!КАЖЕТЕ МИ....КАК МОЖЕ ЗА БОГА,КАК МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ ПРЯК СОБОДЕН УДАР НА ГРАНИЦАТА НА ПОЛЕТО???????ТЕХНИЧЕСКИ,ПРАКТИЧЕСКИ Е НЕВЪЗМОЖНО ЩОМ РУМЕН Е С ГРЪБ КЪМ ВРАТАТА ВЪТРЕ В ПОЛЕТО И ФАЛУЛИРАН ДАЖЕ ПАК Е ВЪТРЕ,ТО ДА Е БИЛ ПРЕДИ ТОВА НА ЛИНИЯТА ВЪН????ИЗУМИТЕЛНО решение на Кабаков,което освен,че преоткрива законите на физиката преоткри и нови хоризонти на думата бездарие и реферкска некомпетеност!След това отсъждане-разбира се,нерви поредна доза,подскачане на уж кротки хора...Миро Манолов,съсечен с балтия-ЖК за симулация,защото става в полето,после го съсичат по идентичен начин на тъча - фаул със ЖК на защитника-плебей!Кажете ми,този Кабаков какъв съдия е?Това е един некомпетентен смешник,абсолютно смешен и жалък съдия.Не примирам да бием дузпи,но има 2 такива стопроцентови,а едната давайки фал за нас на границата беше НАЙ-БЕЗУМНОТО РЕШЕНИЕ В ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛА!Защото гледайки подредбата на играчите преди и след нарушението то е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО да е извършено извън полето!Замислете се!Едно такова отсъждане означава,че това момченце просто не може да свири,не умее,това е НЕКЪДЪРНОСТ до там,че става СМЕШЕН,а на фона на слабия мач може единствено да ВБЕСИ хората по трибуните,което и стана.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
th3_gr3en_rapper написа:Гледах само 2-рото полувреме.... Общо взето слаб мач с много нарушения : ) Знаем си ги футболистите колко играят. Миро направи хубави пробиви но завършващия пас никакъв го няма : ) Важното е,че взехме 3-те точки с много мъка!
НЕ, НЕ Е ТОВА ВАЖНОТО!!!