Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цени на билети ЛЕВСКИ!!! БЕЗУМНО
Е, имам едни приятели в Англия и ми казаха, разликата между цената на фланелка на Челси или друг голям английски гранд и на един 3то дивизонен отбор е 1 паунд. Тогава за какво говорим 5-10-15-20 колкото и да са стадиона трябва да е пълен!! Ако трябва цяла година ще събираш по една стотинка на ден и пак ще идиш
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
не знам за какво се оплакваш ако си истински левскар и ако искаш да отидеш да подкрепиш отбора не 10 или 8 ще дадеш а 20-30 лв ...
Левски (сф)
Абе не ви ли е срам с тва семкари
Какво искате от хора на по 50 години,да мятат димки и да висят с факли на оградата ли?!?!?!?Тези,които ги наричате семкари,преди 15-20 години са били в основата на агитката.Това е нормалния преход на всеки истински фен от "Б" в "А"!!!!!Аз от 10 годишвн съм в "Б" сектор(сега съм на 23),и вече се ориентирам към "А",ако не се пускаха хора под 18-20 годишни в "Б" щях още да ходя там,но да ми викат някакви 12-13 годишни:Ше ви се.еме на п..ите и и т.н. не мерси
Нямам нищо против децата(те ще са основата на агитката след 10 години),но не върви да съм там,не е особено комфортно
Въпреки че на Евромачовете и със Цска почти винаги съм там,атмосферата наистина е друга.
А цената е поносима горе-долу,който няма възможност нека да отиде в "Б" сектор,там е абсолютно нормална цената за всеки фен.

А цената е поносима горе-долу,който няма възможност нека да отиде в "Б" сектор,там е абсолютно нормална цената за всеки фен.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател
Абе вие хора луди ли сте?!Това са само контроли ,целта на контролите е да се поддържа някаква форма,да се види моментното състояние на футболистите и да се избистри състава.Затова в контролите не се дават точки или премии .Не са важни победите.Ако бяха важни победите ,щяха да пуснат състава от изминалото първенство и да бият,а какво става с проверката на формата на отбора.В началото на подготовката се набляга изключително на физическото натоварване и затова са много изморени и не могат да покажат максимума от възможностите ,но по план те трябва да са свежи за Санта Жулия и вече с подготвен състав по-лесно да преминат в следващият кръг.Реалностите в България са такива ,че Кристияно Роналдо и Меси не могат да доидат.Но излкючително е важно да се вземе нападател ,щото с тия едвам ще издържим в Първенството ,а какво става за Шампионска лига или Лига Европа.
- LoveAndPeace
- Контакти:
heskey-gb написа:Аве ръководството на Левски вие добре ли сте ве, 10 и 8 лв цена на билета срещу този никакъв отбор. От нас ли искате да печелите в тази криза. Не Ви ли е срам а??? Какви са тези цени, а недей се боже да влезете в шампионска лига 200 лева ли ще сложите цена на билета???
БАТКОВ, РЪКОВОДСТВОТО ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЛЕЗТЕ ДО ФЕНОВЕТЕ.. НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МАЧ, А СЕГА СЕ ГАВРИТЕ С НАС....
Ти колко искаш да е бе 2 лева ли ? Колко е едно кино ? Един театър ? Колко харчиш за една бира с мезе ? А после що нямал пари за футболисти. Предполагам и с екип на Интер идваш.
Айде аман.
Вход свободен ли искаш ?
heskey-gb написа:Аве ръководството на Левски вие добре ли сте ве, 10 и 8 лв цена на билета срещу този никакъв отбор. От нас ли искате да печелите в тази криза. Не Ви ли е срам а??? Какви са тези цени, а недей се боже да влезете в шампионска лига 200 лева ли ще сложите цена на билета???
БАТКОВ, РЪКОВОДСТВОТО ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СЛЕЗТЕ ДО ФЕНОВЕТЕ.. НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ МАЧ, А СЕГА СЕ ГАВРИТЕ С НАС....
Е.а го, ти така си се разстроил, че сеедно секи ден даваш по 10 лева за мач

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- david_villa
- Контакти:
Борат трябва да напълни джоба... Ама не са реални, прави сте.
Незнам - \" семкарите\" както ги наричате също са хора, и те също искат да ходят по мачове на ЛЕвски и да подкрепят, обаче само с присъствието си явно, незнам така го разбирам.Имам познати които нежелаят да ходят в Б или съответно при ЦСКА в Г сектор и да крещят песни за клуба и така.Не са такива характери можеби незнам,вие ще го тълкувате това... обаче само казвам, че и те имат нужда да ходят на мачове хората, за да им сложим 40 - 50 лева цена на билет та да не идват... щото имаше и такива коментари поназад... според мене обаче тия цени са надути.Срещу Андорски клуб цената трябва да е към 2-3 лева, не повече... а ако беше даже Тре Фьори - Сан МАрино даже 1 лев , символично... те на контрола примерно с Макриево ше пуснат билет от 1-2 лева, а тия сигорно са по зле и от тях нз...
Малко пресилен пример ама се пак .
Малко пресилен пример ама се пак .
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
шумски, дай да не се заяждаме, все пак имаме право да пишем подобни неща в нашия форум, защото се предполага, че е дискусия между нас си 
Относно билетите мога да кажа, че не е нормално наистина, но явно ще се налага цените на билетите да са едни и същи за всеки мач... пък и да откажеш цигарите е здравословно....

Относно билетите мога да кажа, че не е нормално наистина, но явно ще се налага цените на билетите да са едни и същи за всеки мач... пък и да откажеш цигарите е здравословно....
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
- valkata_levski
- Контакти:
Това е Левски бе хора.Ако трябва няма да ям, но на мач отивам.