Майкон и Луиш Фабиано на проби в Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Майкон и Луиш Фабиано на проби в Черно море
Знам Коле,че е истината.Кюфтето сега строи ферма,на края на селото и си чака камилите.
Само Черно море.
Луиш Фабиано желае да премине в Милан
Малко по-рано днес излезе изказването на вицепрезидента на Милан Адриано Галиани, че бразилският нападател на Севиля Луиш Фабиано е трансферна цел номер едно за клуба. Преминаването на Фабиано в Милан може да стане много скоро, след като и агентът на футболиста Жозе Фуентес заяви, че неговият клиент иска да играе в италианския гранд.
"Луиш Фабиано иска да играе в Милан. Много съм доволен от Адриано Галиани и се надявам нещата да се развият по най-добрия възможен начин. Оптимистично настроен съм, защото от Милан искат футболиста, пък и той иска да играе при тях", каза Фуентес.
Дам така като гледам Фабиано ви е 100% сигурен, а Майкон понеже му е добър приятел ще дотичка след него като послушно кученце
Малко по-рано днес излезе изказването на вицепрезидента на Милан Адриано Галиани, че бразилският нападател на Севиля Луиш Фабиано е трансферна цел номер едно за клуба. Преминаването на Фабиано в Милан може да стане много скоро, след като и агентът на футболиста Жозе Фуентес заяви, че неговият клиент иска да играе в италианския гранд.
"Луиш Фабиано иска да играе в Милан. Много съм доволен от Адриано Галиани и се надявам нещата да се развият по най-добрия възможен начин. Оптимистично настроен съм, защото от Милан искат футболиста, пък и той иска да играе при тях", каза Фуентес.
Дам така като гледам Фабиано ви е 100% сигурен, а Майкон понеже му е добър приятел ще дотичка след него като послушно кученце

чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. 

- aisogludingfioler
- Контакти:
ОРИАЛИ: ИБРА И МАЙКОН ОСТАВАТ В ИНТЕР
http://gong.bg/view_article.php?article_id=82235
Явно са разбрали, че отиват в Черно Море.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=82235
Явно са разбрали, че отиват в Черно Море.

Жалко.
Майкон,щеше да свърши чудесна работа при нас.Как не го взехме по-рано.

Само Черно море.
- Sagittarius
Съвсем сериозно....аз съжалявам за Пернамбукано
.Такива ветерани на по 35-36 биха дошли в България.Галатасарай спечели УЕФА най-вече глагодарение на гения на Георге Хаджи,нищо,че беше на 34.Турците с такива ветерани като взеха и първенството им потръгна.Гърците Ривалдо закара Олимпиакос в ШЛ на 35г,и не само,ами и двара 2 гола на Реал М и биха 2:1.Не виждам защо с такава ирония се говори за големите играчи и БГ клубовете.Ветераните съвсем спокойно можем да ги привличаме,ама съвсем спокойно и имат на какво да ни научат.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...