Локомотив Сф - Черноморец 20 ноември 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlatan
Контакти:

Re: Локомотив Сф - Черноморец 20 ноември 14:30

Мнениеот vlatan » 19 ное 2011 12:13

Локото има да си връща за миналата година. Онова 2-1 след поредица циркаджийски изпълнения от 0-1 в 80 мин да 2-1 накрай, червени картони и т.н. трябва да се компенсира сега. Твърда 2 - победа с 1 един гол за "Акулите". М/у другото доста други отбори си взеха версийти от миналата година за Локото - те затова са и само с 12 т. накрая на класирането :) .

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 19 ное 2011 17:49

Жужу пропуска последните мачове на Черноморец от полусезона

Голмайсторът на Черноморец - Жагурта Хамрун, ще пропусне по­следните мачове на отбора през есента. Жужу е получил разрешение от старши треньора Димитър Димитров-Херо.

22-годишният офанзивен халф ще рита утре срещу столичния Локомотив, а в понеделник лети за Алжир. Жужу пак е привикан в олимпийския отбор на родината си, който ще изиграе контролен мач срещу Мароко.

Бившият футболист на френския Гингам няма да се прибира в Бургас до Нова година, като ще пропусне 1/16 финалния двубой за купата на България в Гоце Дел­чев срещу местния Пирин и шампионатната домакинска среща от последния кръг в "А" група срещу Монтана.

Изпълнителният директор Пламен Киряков отрече да има закъснения в плаща­нето на футболистите.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 ное 2011 18:50

Локото са в ситуация като нашата пролет тази година. Няма президент, няма го Тонев, няма стадион, футболистите бойкотират. Ей в такива мачове обаче стават големи изненади от подценяване и/или скачане като за последно в такива мачове, все пак отбора ни е в челото, а срещу отбори от челото всеки иска да покаже най-добрия си футбол.
Херо обаче си дойде и дори и да не ни върви до полувремето ще вземе нещата в свои ръце на почивката. Върти ми се едно 1:3 за гостите. Но напоследък трудно бележим, а и трудно ни отбелязват обаче.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 ное 2011 23:39

А ве пичове,кога е тоя мач всъщност!!???? :o :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 20 ное 2011 08:26

Ай акулиииииииии за победа ви зовем
О Бургаски Богове
паи са софия идим 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 ное 2011 09:35

Дано ознаменуваме фалита на БДЖ!Явно обаче феновете на Берое лошо прокълнаха и двата отбора,които ги изиграха преди няколко сезона,след като Беласица се спомина,Локо Сф е на път да ги последва :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 ное 2011 12:21

subzero написа:
Искам си Акаунта написа:Всичко друго освен три победи за Черноморец в следващите 3 мача , ще е провал . Макар , че с оглед на състоянието на двата отбора , най-вероятно мача ще завърши 0:0 .

Нима си очаквал преди началото на сезона,че отбора ще бъде 3-ти и дори ще има шансове за титла. Да говорим за провал при положение,че отбора не афишира цели е несериозно!! Всички искаме да побеждаваме и да се задържим в челото,но и си даваме сметка,че всичко случило се дотук е неочаквано!! Не сме Левски или ЦСКА да си правим сметките предварително!! Отбора играе мач за мач и е факт,че до момента се справя прилично!!! По-важно е сега Херо да се оправи,защото когато ти тежи такова нещо едва ли ти е до футбол и едва ли толкова ти пука,дали ще биеш Локото,Монтана или Пирин!!Сигурен съм,че когато Херо се оправи отбора ще изглежда много по-добре и живот и здраве догодина към Европа!! Да обобщя-не може да говорим за провал при отбор,който не афишира цели(още повече свързани с челните места)!! Купата е приоритет на отбора и мисля,че имат сили да се преборят,но дори и да не успеят не е фатално-поне тази година!!! Егати разхвърляните мисли!!Простете,но бързам!!! :roll:

Факта , че отбора беше поет от Херо , ме накара да дам прогноза още преди началото на сезона , че отбора ще завърши на 4-6 място . Според това с какви играчи ще разполага . След като видях програмата за първенството , бях сигурен че по някое време през полусезона отбора ще заема място в тройката ... След като изгледах някои контроли и особено след мача с Локо Пловдив , бях сигурен в това . Дори ако трябва да съм честен , очаквах отбора де е спечелил поне 2-3 точки повече . В този ред на мисли - провал е когато един отбор не покаже игра близка до стандартите които сам той е наложил . Всички приказки за липса на амбиции , защото няма поставени цели , можеха да са меродавни , ако не ставаше въпрос за отбор воден от Херо . Каквото и да е състоянието му , едва ли има сила на света , която да ограничи амбициите му до просто едно добро представяне . Не и при Херо . Разбира се , че е по важно той да спечели борбата с болестта максимално бързо . От чисто човешка гледна точка. От спортно техническа - няма нито една обективна причина , Черноморец да не спечели следващите 3 мача . А една евентуална загуба от Локо София , може да доведе до това отбора да завърши годината без победа . А това ще е провал най-вече за футболистите . Не толкова личен ... те ще са провалили треньора си . Надявам се , че доста от тях четат форумите ... и конкретно този . Защото при всички проблеми от лично естество , при всички опити на Събев да разбие вече изградения гръбнак на отбора , последното от което се нуждае Херо е играчите му да разхождат екипите по терена ... просто защото е нямало поставени цели пред отбора . А някои играчи правят точно това последните 4 мача .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 ное 2011 12:26

Bartolomej написа:
Мнениеот subzero на 16 Ное 2011 16:26

Нима си очаквал преди началото на сезона,че отбора ще бъде 3-ти и дори ще има шансове за титла.

Очаквал е отбора да претърпи пълен крах и сега гас пикае . Всеки кръг реве ,че отбора не играе , намери даже под вола теле . Толкова го е яд , че "акулите" са хита на п-то , а неговите конспирации не фащат дикиш . От болен и злобен човек друго какво да оЧакваш .

рептилоид - не се хаби , теб съм спрял да те отразявам . Ама все пак днес съм в настроение . И понеже явно си пропуснал постовете ми от началото на сезона , специално за теб ще повторя . Прогнозирах класиране от 4 до 6 място . Естествено нямам нищо против , ако отбора не се съобрази с моите прогнози и се класира по-напред ;)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 ное 2011 14:09

дайте инфо как и къде да гледам мача ! Предварително благодаря и желая успех и на двата бургаски отбора !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 ное 2011 14:20

hristo1306 написа:дайте инфо как и къде да гледам мача ! Предварително благодаря и желая успех и на двата бургаски отбора !

пробвай тук - http://live.bookmakers.bg/livestream/167

Върни се в “Черноморец”