Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот magga » 13 ное 2011 18:52

Г-н Иванов (Гонзо) си е дипломиран инженер от Габровския технически университет и не виждам повод да го иронизираш. Не знам дали Г-н Батков може да си пуска компютъра, но аз мога да ви науча как от все сърце да подкрепяте отбора си. Зареждате се с добро настроение сутрин, минавата през параклиса Св. Георги Победоносец, покайвате се, палите свещ и се молите за победи, здраве и берекет. После отивате на стадиона с приятели, викате си културно в подкрепа на отбора и ръководството и идилията и спокойствието ще спомогнат за постигането на резултати. Само Г-н Батков е нашия символ и гарант за светли бъднини[/quote]

Понеже имам роднинска връзка с Габрово,ако беше учил там щях да знам :lol: Я сега кажи дали се е вясвал там или само има диплома ? Защото 90% от хората с дипломи не са стъпвали в университета :roll:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 ное 2011 20:26

Изображение
Тодор Батков, президент на Левски: "От този мач най-много ми хареса победата. Вече поздравих футболистите за нея. Има какво още да се желае от отбора, но аз разчитам на треньора в методиката на работа и в селекцията. Играхме с нова схема и тя беше успешна. В Левски ще има промени, за да може през февруари да имаме по-силен отбор. Набелязали сме нови играчи, а освен това постигнахме съгласие с трима от футболистите с изтичащи договори и скоро те ще подпишат. С останалите още водим преговори.

Други трима пък ще напуснат отбора, но няма да споменавам имена. Планирали сме три лагера за зимната ни подготовка. Все още нищо не е изгубено в първенството. Надявам се да започнем втория полусезон с две или три точки зад лидера".
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Батков пред bTV

Мнениеот Red Hot » 19 ное 2011 09:55

Батков току що призна, че през 2004 година е купил Левски за 10 000 лева по номинала на акциите от М.Чорни.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Батков пред bTV

Мнениеот Levskar_90 » 19 ное 2011 09:58

Утре тегля заем и купувам Левски от Батков за 15 000 лева :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 ное 2011 09:59

Съвсем забравих ,че мустакатия ще гостува в БТВ. Нещо интересно каза ли? :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 ное 2011 10:09

Батков: Касата на Левски е празна

Президентът на Левски Тодор Батков бе гост в предаването на bTV „Тази сутрин”, в което говори за ситуацията при „сините”, за финансите на клуба и за това, дали е готов да продаде Левски.

Босът на „сините” призна, че касата на клуба на практика е празна и всеки месец има повече разходи, отколкото приходи.

„Ситуацията в Левски е нормална. Ако приемем Левски като един колектив, от гледна точка на финанси, редовно плащане на заплатите, редовно погасяване на задълженията си вършим задачите нормално”, заяви Батков.

„За да е всичко наред обаче той трябва да побеждава всеки път, независимо къде, а за жалост това не се случва и започна напрежение сред публиката, която е права за себе си, напрежение в медиите, които търсят сензация, напрежение между играчите, напрежение сред треньорите.”

„Да, празна е касата, месечно постъпва нещо, което покрива някои разходи, другите се покриват от лицето, което стои срещу вас.”

На въпрос, дали е истина, че е взел заем от Георги Иванов, Батков бе категоричен: „Няма такова нещо.”

„Не е много честна играта, причините са няколко. Прекомерно амбициозни футболни президенти, амбициозни, защото от футбола не се печели, освен от 4-5 отбора от Англия и Испания. Ако имаш отбор, който е шампион, всеки ще се замисли дали да прави разследване срещу теб, дали да те критикува, ако имаш някакви проблеми по-лесно се решават.”

„Моят мотив беше и продължава да е чувството за отговорност. Аз убедих Майкъл Чорни да купи Левски, аз го представлявах във всичко в Левски. Когато март 2004 стана ясно, че няма как да дойде в България, той каза „Баста! Забранявам ти да ползваш вече мои пари, явно държавата не ме иска. Предай акциите на министъра на вътрешните работа (Георги Петканов)”. Казах му, че това не може да стане. Затова аз поех Левски, преведох му парите колкото беше номинала на акциите му.”

Относно това, дали би продал отбора, Батков отговори: „По-скоро не, Левски не е типично, стандартно търговско дружество, което да се купи и продаде, особено в ситуацията във футбола. Готов съм да приема като мой партньор човек със сърце и пари, чисти пари. Ако месечно попълвам 200 хиляди евро за бюджета, съм готов да си поделим разходите.”
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 ное 2011 10:33

Red Hot написа:Батков току що призна, че през 2004 година е купил Левски за 10 000 лева по номинала на акциите от М.Чорни.

Той и "Кремиковци" беше продаден за 1 (един) лев, ама нали се сещаш, че вървеше заедно с борчовете си.... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 19 ное 2011 10:59

turbogena написа:Съвсем забравих ,че мустакатия ще гостува в БТВ. Нещо интересно каза ли? :?

Че касата ви е празна :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 ное 2011 11:05

turbogena написа:„Да, празна е касата, месечно постъпва нещо, което покрива някои разходи, другите се покриват от лицето, което стои срещу вас.”

А това същото лице къде забрави милионите, които взе през трансферния прозорец?!?Тоя май ни мисли за овце вече ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 ное 2011 11:06

Как "празна", бе смотан мустак?!!!!!!!!!
А парите от Мтел? А парите от Гара и Жо? А парите от ЛЕ?!!!!
КРАДЕЦ!!!!

А ако касата е празна, значи ли, че имаме задължения, Батков?

Върни се в “Архив”