Forza_Ferrari написа:Федерер е най-великият! Казали са го много експерти и тенис-специалисти!
Ама какви тенис специалисти? Аз от автора на темата да има по-голям тенис специалист не съм чувал.
Абе куп глупости е всичко, което пишете. Сравнението на възрастта е смехотворно. Гарантирам ти, че ранното влизане в елита означава много по-ранно приключване на кариерата. Доказано е и е логично.
Просто статиската и фактите сами говорят. Надал няма шанс да стигне постиженията на Федерер, дори Федерер да се откаже утре. А той е едва на 27 и има още годинки на най-високо ниво.
Единственото предимство на Надал е, че има повече победи в директните мачове. Това не го прави най-великия за всички времена. Няма как просто.
А някой каза, че Федерер бил скучен, нищо, че е абсолютен гений.
Да разбирам ви, на вас ви трябва някой да крещи, да реве, да мучи, кръв да пусне на корта, иначе ви е скучно. Така е, нормално балканците нямат развито естетическо чуство и харесват простотията - това е обяснението ми. Едно въздържано и джентълменско поведение на вас ви е скучно. Друго си е южното момче да изоре корта, да прави заклинания, да си поправя бельото.