Цачев,нито е по-висок от Йовов,нито по-мощен.Нормално е при състоянието на Жоро Йовов да е център.2рото влезнаха и Жоро и Иса.За това са контролите,нали?
За Дарко съм 100% съгласен с теб. Хич не игра с кеф.Явно е ,че не харесва тази позиция.Не знам защо Бардон не го пробваха там.Изглежда по-универсален футболист +годините смятам,че Дарко е по-добре да играе зад нападателя,а Седрик да го пробват до Гаджев.
А защо беше върнат Зе Суаереш? Да казвам ли пак - за това са контролите? Перфектно решение на Кокала.1-во Зе трябва да играе и в двете фази на играта.И нападение и защита.А,той доказа,че го може.Когато бека е напред някой трябва да го подсигурява,нали? Най-логично е това да е Зе. А,ако бека ни получи червен картон или се контузи в някой мач и нямаме право на повече смени? Тасевски ли да бъде върнат назад? Или пък Гаджев? Или някой от централните защитници да си зареже зоната? Пак Зе ще трябва да заеме позицията.Логично.А,какъв по-добър момент да трупа опит на тази позиция от контрола? Пак казвам..перфектно решение,в точния момент.
Е ще ме извиняваш ма най-малко годините дават предимство на Цачев в това отношение.
Е да ви напомням ли, че Зе Суареш го връщаше и в официални мачове бек миналия полусезон. А какво значи контрола да трупа опит/той да не е на 16г.?/? Абосолютно същите играчи играха миналия сезон колко сезона му трябват да разбере кой какво може? И това да се покрие зоната за сметка на атакуващия бек каква връзка има с това да се извади бек и да се пуснат 2 крила? Какво сега и бек нямаме като го няма Жиката ли? Тъпо е да си говорим, че разиграваме ситуация за червен картон или пък тепърва учим футболисти как да покриват зоната!