Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Re: Иван Караджов напусна заради неполучени заплати

Мнениеот jermiun » 18 ное 2011 16:54

jermiun написа:
Red Warrior написа:
Вече съм казвал много пъти, даже тема специална съм писал - БЛАГОДАРЯ на титаните, че ни спасиха от Лупи, но това е единственото им положително нещо откакто са в ЦСКА. И нека да пуснат акциите на ЦСКА на борсата пък да видим дали никой няма да ги купи.

ама ти що си мислиш, че другите след тях ще са по-добри, ами ако е някой като мустака, плаща редовно , ама взимат социални помощи и се нещо евтинко ;)
от трънка на глог, готин
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 18 ное 2011 16:55

Никой не работи за мерси ! Правилна постъпка на Караджов !
Титан са измамници и не обичат да дават пара !

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 18 ное 2011 16:56

balef написа:Никой не работи за мерси ! Правилна постъпка на Караджов !
Титан са измамници и не обичат да дават пара !

така е балеф, но поне не са доносници ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 ное 2011 16:58

PFC Litex написа:
Red Warrior написа:Вече съм казвал много пъти, даже тема специална съм писал - БЛАГОДАРЯ на титаните, че ни спасиха от Лупи, но това е единственото им положително нещо откакто са в ЦСКА. И нека да пуснат акциите на ЦСКА на борсата пък да видим дали никой няма да ги купи.

Футболен клуб се купува само ако имаш някакъв кяр от цялата работа. ТИТАН си спасиха договорът за сметосъбиране с купуването на ЦСКА и не ви купиха заради някаква вярна любов към клубът, защото от както ви взеха не сториха нито едно нормално нещо за развитието на ЦСКА, поне аз не се сещам.

Разни шейхове купуват западни клубове, защото ги обичат ли.... грънци... по този начин просто печелят лоби в съответната държава.

Напълно съм съгласен с теб. Да добавя само, че Д. Борисов каза, че е станал от ЦСКА на 30 години :!: За какво си говорим изобщо :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 18 ное 2011 17:02

Романтици, футболът или това , което беше, свърши преди 30г. сега е част от политиката, комара и тн. Радвайте се на това, което имате и това е.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 ное 2011 17:02

POPCORN написа:
Поправи ме,ако греша,но,ако Левски не е платил премиите,това значи ли,че е ДЛЪЖЕН да ги плати?Той и Томов "обеща" 1млн. долара на отбора,ако станете шампиони...
Що се отнася до Симонович,направи справка за един Казираги и едно Челси... :oops:

абе ти кажи са за Левски какво все ми се измъкваш....кажи Левски ще не плати на Симонович?Нали сте много отворени иначе като на другия му е кофти работата...отговори защо Левски не си е платил премиите и заплатата на Симонович, какво ме ебе за няккви челси и казирагита

Вие на принципа - що биете негрите в Америка? :) :) :) Какво общо има ЕДИН футболист на "Левски", който не си е получил заплатите (при това без да съди клуба), със 150-те, които са завели дела срещу ЦСКА. Ами не са платили на Симонович, щото не искат. Хайде сега ти кажи - заще не сте платили на: Спортното министерство, на Велизар Димитров, на Емил Гъргоров, на Валентин Илиев, на Стойко Сакалиев, на Удоджи, на Стойчо Младенов, на Емил Костадинов, на Катерина Паунич, на Александър Томов, на Прамод Митал, на ФК "Свиленград", на Пирин", на "Локо" (Мз), на "Ботев" (Пд), на "Сливен", на всички играчи от сегашния отбор. Още да изброявам ли?

П.С. Иначе, ако говорим като нормални фенове, абсурдно е един футболист да бяга от един клуб преди толкова важен мач. Това дори не се случва и в Левуново, например. Ако ще да му дължат всичките пари на света, не може да постъпва като слон в стъкларски магазин.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

sandio
Контакти:

Мнениеот sandio » 18 ное 2011 17:04

Пичове,незнам какво да мисля вече и на какво да вярвам.Дали това не е неква заигравка на Титан и дуци с цел да ни подценят ловчанлии и букмейкърите,дали наистина има проблеми с парите,което не ми се вярва ,но знам че Йовановски би ни липсвал ,ако напусне.

Майната им и на Титан и на всички журналя.В неделя всички по колите и да залеем Ловеч,да покажем любовта си към любимия отбор. САМО ЦСКА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 ное 2011 17:09

vaskonti написа:Извинявай, ама какво общо имат случаят на Казираги и този на Симонович? Според мен, точно едно нищо!
А за другото... просто нямам какво да кажа, все очаквах да кажеш нещо абсурдно, ама тоя път надмина себе си... :)

Обяснявам бавно:след като Казираги беше безбройни месеци контузен и игра,общо-взето,едно нищо за Челси,клубът му прати 6 месечно предизвестие и прекрати договора му предсрочно.Казираги се напъна за 2,5 млн. лири за останалото време от договора.Познай колко му дадоха от Челси!Ако пак не схванеш общото със "случая Симонович",пак ще ти обясня.И ми е малко смешно,когато,след много напъване,изкарвате някакъв си Симонович,при положение,че в съдилищата има заведени 150 дела срещу ЦСКА!

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 18 ное 2011 17:16

http://gong.bg/view_article.php?article_id=237327

Обърнете, внимание на последния абзац. ;)

Потребителски аватар
daks0on
Контакти:

Мнениеот daks0on » 18 ное 2011 17:19

Най после една добра новина.сега и павката ако го последва ще е супер аа и Станко :)

Върни се в “ЦСКА”