ФА обвини Суарес в расизъм заради скандала с Евра

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: ФА обвини Суарес в расизъм заради скандала с Евра

Мнениеот john barnes » 17 ное 2011 23:57

хахахахахаха,добре казано,Веномчо! наистина тоя пич има няква испанска драма-1.срещу Рафата е и 2.сега скача и срещу отбора,унижавал мангала във два финала за КЕШ...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 ное 2011 00:27

suareshampion написа:
Gil-galad написа:

Ти какво адвокат ли си му или нещо? Близък личен приятел, роднина? Това, че ти е любимия футболист не значи, че можеш да ми държиш сметка какво ми е мнението за него....а и както ти казах не съм казал нищо лошо за него, освен че изпуска положения, което е неоспорим факт...явно просто си се заблудил :)

Абе на никой не държа сметка бе ,плюйте го колкото искате ,само един въпрос ..ако Суарес не беше при нас ,дали нямаше да сме по зле в момента от времето на Ходжсън ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 18 ное 2011 01:21

тоя цитат е специално за СМАРТ..."Феновете на Ливърпул не са наясно с истинската история, те знаят това, което им бе казано от клуба", споделя Торес пред испанския вестник "Марка".

"Не им се сърдя, те винаги ще бъдат специални за мен. Дължа толкова много на Рафаел Бенитес, никой не ме разбира така, както той. Рафаел Бенитес е чудесен треньор. Неговите отбори винаги се борят на терена."

"Дори с един по-малък бюджет неговите отбори могат да се състезават с най-големите тимове", продължава Ел Ниньо.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 ное 2011 02:12

suareshampion написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:

Ти какво адвокат ли си му или нещо? Близък личен приятел, роднина? Това, че ти е любимия футболист не значи, че можеш да ми държиш сметка какво ми е мнението за него....а и както ти казах не съм казал нищо лошо за него, освен че изпуска положения, което е неоспорим факт...явно просто си се заблудил :)

Абе на никой не държа сметка бе ,плюйте го колкото искате ,само един въпрос ..ако Суарес не беше при нас ,дали нямаше да сме по зле в момента от времето на Ходжсън ?

Ти май не виждаш какво пиша...ако се беше загледал щеше да видиш, че съм казал, че единственото лошо което съм казал за Суарез е било за пропуските му...и след това казах, че въпреки това мисля, че е най-важния играч на отбора в момента...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 ное 2011 14:05

Тук виждам, че някои са недоволни от правилата на ФА, ФИФА, УЕФА и другите асоциации против расизма. Еми няма как да стане такова нещо. Всички сме хора в крайна сметка и не знаеш какво му е на човека срещу теб като му кажеш негър, нали?

По темата: Не разбирам от какъв зор ФА ще повдигат обвинения при положение, че няма никакви доказателства??? Евра казал нещо и веднага... Еми нали като те обиди поне 10 пъти все някоя от камерите на стадиона ще го заснеме? И въпреки, че няма доказателства пак ще го съдят??? На скоро се натъкнах на една интересна статия, в която един човек доста близък със Суарез казва, че в Уругвай живеят хора с най-различни цветове на кожата. И самият Суарез е израснал с всички толкова различни хора, тренирал е с тях, в момента живее в Англия където също има чернокожи хора... Така че не разбирам защо при положение, че няма никакви доказателства продължава да се вдига шум около това... Вижда се че това влия на Суарез и на терена... Така че ако го наказват да го наказват, защото вече това стана като някоя сапунка...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 18 ное 2011 16:19

john barnes написа:тоя цитат е специално за СМАРТ..."Феновете на Ливърпул не са наясно с истинската история, те знаят това, което им бе казано от клуба", споделя Торес пред испанския вестник "Марка".

"Не им се сърдя, те винаги ще бъдат специални за мен. Дължа толкова много на Рафаел Бенитес, никой не ме разбира така, както той. Рафаел Бенитес е чудесен треньор. Неговите отбори винаги се борят на терена."

"Дори с един по-малък бюджет неговите отбори могат да се състезават с най-големите тимове", продължава Ел Ниньо.

Отидете да се прегледате...най вече ти Барнс:
john barnes написа:кво се палите от тая тъпа златна топка,която е наредена поне от 10 години най-малко...хипофизното джудже от пърцилона ще я вземе пак,както и миналата година...абсолютно незаслужено,за сметка на снайдер!
изглежда отбора унижавал манчестър в Кеш го обиждаш и ти а пък ми се караш че аз съм го правил а?Второ тва че храня Рафа и НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ от него испанци и латиноси не значи че мразя испанците(които са толкова прехвалени от вас а наскоро паднаха от британските мишки и направиха равен с Коста Рика(макар и в приятелски мач де)) като цяло,да сте ме чули да казвам лоша дума за лукас,енрике и останалите??Трето толкова ме боли за тоя предател кво казва, а защо не обърнеш внимание че Рейна каза че сме щели да отидем в чемпиъншип с него??
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 18 ное 2011 17:39

рейна е казал,че със торес ще отидем във чемпиъншип? айде да ми го покажеш това интервю...иначе аз храня шибания меси,чат-пат и отборчето му,бутано от съдиите...ама ти имаш сериозен проблем със испанската връзка,както сполучливо отбеляза Веномчо!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 18 ное 2011 17:53

john barnes написа:рейна е казал,че със торес ще отидем във чемпиъншип? айде да ми го покажеш това интервю...иначе аз храня шибания меси,чат-пат и отборчето му,бутано от съдиите...ама ти имаш сериозен проблем със испанската връзка,както сполучливо отбеляза Веномчо!

Говоря че с Бенитес сме щели да изпаднем ,явно е трудно да се сетиш-http://liverpool-bulgaria.com/allnews/1-team/236-Рейна-Ако-Бенитес-бе-останал,-Ливърпул-щеше-да-изпадне
иначе пак ти повтарям за незнам кой път(явно за теб е нужно да се прави де) тва че обиждам Рафа не значи че мразя испанците-да ти го повторя ли още веднъж?
А и нали викаше че не бива да скачаме на Барса сега пък и ти си ги псувал чат пат,все едно всеки ден ги обиждам а реално съм го правил два или максимум три пъти.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 18 ное 2011 18:12

не че не бива да скачаме,аз ги уважавам само заради това,че пляскат два пъти мангала на финала и ги спират за купата.нали се сещаш,че щяха и там да са ни настигнали,ако не бяха парцилона? а рейна дрънка,ама забрави кой го направи голям вратар,като го купи във Ливърпул...иначе щеше да си седи във виляреал и никога нямаше да е национал.и да,искам да ми се повтаря по няколко пъти,щото съм малоумен и не разбирам....

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 ное 2011 19:07

Не мога да разбера защо бг феновете на Ливърпул , се делят само на подръжници на Бенитес и Далглиш ? Ливърпул не е само Бенитес и Далглиш ! Няма ден, в който да не се прави сравнение между двамата ..аз не искам нито Бенитес да се връща ,нито Далглиш да продължава като такъв ..нека да остане в клуба,но на различен пост.Далглиш промени към добро играта на отбора,особено последните мачове играем доста офанзивно и създаваме много положения,но като цяло и той допусна много трансферни и тактически грешки..особено трансферните на тоя етап от първенството вече изпъкват очевадно и няма как да се скрият! Ето сега за незнам кой мач вече нямаме един градивен халф ..а ако накажат Суарес за минимум 6 мача, както е по правилник ..тогава в нападение ще сме с Даунинг отляво ,Хендерсън отдясно и Керъл на върха ! Някой ще се наеме ли с прогноза ..от 6 мача колко гола ще вкараме с това убийствено ,феноменално нападателно трио ? Искам нов тренор ..може би Хидинг..въпреки че не харесвам жабарите Спалети също не е лош вариант..наблюдавам работата му в Зенит и съм много впечатлен.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”