Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Защо Наско Сираков отказа?

Мнениеот rhaegar » 08 юли 2009 14:16

Отказа-отказал и сега какво?Да се обеся ли?Нито някой от нас ще загуби нещо,нито Левски ще спре да съществува.Ако иска да дойде-добре дошъл,ако не иска-жив и здрав,да прави каквото знае.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

monifans
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот monifans » 08 юли 2009 14:17

ZYKLON написа:Както казах,всеки си право на мнение и няма нищо по-хубаво от това да го отстоява.Тук някои хора доста се разпалиха.по-спокойно го давайте.Защо,всеки,който му засегнат мнението,веднага почва да съобщава на колко мача е ходил?
Аз съм сигурен г-да виртуални фенове,че крака ви е стъпвал на Герена не повече от два-три пъти.Но това е хубавото на интернет,всеки се представя за такъв,какъвто му се иска да бъде.

И с това мнение съм съгласен!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 юли 2009 14:23

Не е въпросът дали трябва да се смени Велев,то е ясно,че трябва.Но нито сега е моментът,нито има кой да дойде на негово място.Можеше да бъде сменен при загуба от ЦСКА и с достатъчно време за новия треньор да се сработи с футболистите.Една смяна сега само ще разбие подготовката,ще се измъчим с андорците и следващия по-сериозен отбор ще ни отстрани.Така че докато няма по-добра алтернатива и подходящ момент-това е положението.Единственото,което можем да направим е да подкрепяме отбора.

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Кокала пак не уцели състава :(

Мнениеот groti » 08 юли 2009 14:35

Nikona написа:Да дам и аз мнение:
Защита: Всички знаем, че Рабех има класа въпроса е, че проблема му е режима, но се надявам, че заради ШЛ ще се натегне и ще спре да обикаля кръчмите. Генев беше слаб неможе да си с претенции за титулярно място и да не може да спреш топката /на няколко пъти се спря като в стена/, затова чакам Топчо да направи двойка с Рабех. Минев според мен с нищо не блести но си върши работата добре. Бензукан ми направи добро впечатление ако не бяха контузиите за мен има много потенциал /нека не забравяме, че и той беше младежки национал за Мароко с Рабех/.
Халфове: Каквото и да си говорим Бардон е класа /поне за БГ и Левски/ направи няколко добри паса бореше се, откриваше се..дано да е Бардон от първия сезон. Дарко....тук ми намирисва на проблеми, с идването на Бардон кокъла ще го върне като дефанзивен, а това май никак не му харесва и вчера си пролича, че нито игра с желание нито му спореше играта /адски заприлича на безДарко/. А незнам колко от вас са забелязали и как излезе от терена. Гаджев няма какво да го коментирам свърши добра работа според мен.
Крила и нападение: Хичо според мен направи не лош мач бореше се имаше хъс което за него е важно и според мен докато Жо влезе във форма има реален шанс да се бори за титулярно място. По другото крило Зе Соарес беше на не лошо ниво /и при ще е добре да се конкурират с Йовов за място/.
Йовов ..ми незнам него или кокъла да напсувам...как може да го пусне като централен? Йовов нито е с габаритите нито има страшно пласиране та да се бори за центриранията на Зе и Хичо. Пълна дебилщина е да го забие централен нападател. По-добре беше да пусне Цачев на тази позиция докато се оправи Жоро или се включи камерунеца.

П.П. 2рото няма какво да коментирам според мен и 2та отбора цъкаха за здраве. САМО НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ! Каква беше идеята да върне Зе Суарес бек????? Най-голямата тъпотия на света.

Цачев,нито е по-висок от Йовов,нито по-мощен.Нормално е при състоянието на Жоро Йовов да е център.2рото влезнаха и Жоро и Иса.За това са контролите,нали?
За Дарко съм 100% съгласен с теб. Хич не игра с кеф.Явно е ,че не харесва тази позиция.Не знам защо Бардон не го пробваха там.Изглежда по-универсален футболист +годините смятам,че Дарко е по-добре да играе зад нападателя,а Седрик да го пробват до Гаджев.
А защо беше върнат Зе Суаереш? Да казвам ли пак - за това са контролите? Перфектно решение на Кокала.1-во Зе трябва да играе и в двете фази на играта.И нападение и защита.А,той доказа,че го може.Когато бека е напред някой трябва да го подсигурява,нали? Най-логично е това да е Зе. А,ако бека ни получи червен картон или се контузи в някой мач и нямаме право на повече смени? Тасевски ли да бъде върнат назад? Или пък Гаджев? Или някой от централните защитници да си зареже зоната? Пак Зе ще трябва да заеме позицията.Логично.А,какъв по-добър момент да трупа опит на тази позиция от контрола? Пак казвам..перфектно решение,в точния момент.
Последна промяна от groti на 08 юли 2009 14:42, променено общо 1 път.
110 години любов!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 юли 2009 14:41

Съгласен.Върнал го като бек-голям праз,да не би да е финал на ШЛ.По-добре да се правят експерименти сега,отколкото в движение и по време на важните мачове.Ето,видя се,че имаме вариянт за този пост и при най-лошия случай.Всички знаем,че крила имаме доста,а бековете ни куцат,добре е да знаем,че ако се наложи има кой да запуши евентуална дупка.

Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 08 юли 2009 14:42

lakito7 написа:Отборът няма никаква идея,Петков рита нависока и напред,само че там Гонзо го няма.Бардон не се знае там ли е,Ники Димитров се чуди какво е това футбол,изобщо ако не беше толкова жалко,щеше да е смешно.А Велев сигурно незнае на кой свят се намира и какво е това дето го гонят. :lol:А за Йовов каквото и да се каже ще е :? :o :cry:

Малко прекали,а? Като си толкова добър ходи играй ти.. Писнало ми е от спецалисти като теб дето все знаят и разбират всичко.. :shock:
Изображение

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 08 юли 2009 15:00

rhaegar написа:Не е въпросът дали трябва да се смени Велев,то е ясно,че трябва.Но нито сега е моментът,нито има кой да дойде на негово място.Можеше да бъде сменен при загуба от ЦСКА и с достатъчно време за новия треньор да се сработи с футболистите.Една смяна сега само ще разбие подготовката,ще се измъчим с андорците и следващия по-сериозен отбор ще ни отстрани.Така че докато няма по-добра алтернатива и подходящ момент-това е положението.Единственото,което можем да направим е да подкрепяме отбора.

Е как да им го обясня по-добре?! Ама едно си баба знае, едно си баба бае! Оставка, та оставка. Аз исках да дойде Аврам Грант, ама като не, какво да направя. Да псувам Велев всеки мач (не че не го правя, ама го правя у нас и пред приятели). На стадиона викам за Левски, пея песни и това е. Защото другото няма да помогне, напротив само ще навреди. А на тези бесните ще им кажа. Ако искате да го причакаме Велев някъде и да го пребием. После да си изпочупим автобуса, стадиона и за десерт да си отрежем гредите. Кво ще кажете?! :o
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
bluehooligan
Контакти:

Мнениеот bluehooligan » 08 юли 2009 15:05

peho написа:
Боратко написа:Ето за това:

"Ако не бяхме в 21 век, а да речем в 19, всеки можеше да си помисли че президента на Герена - Батков, е прототип на героя на Гогол от "Мъртви души" Плюшкин. Толкова простотия и невежество на едно място - Къде ли я побира? Ако ценностната ни система бе на ниво, трудно този човек щеше да мине за нещо повече от член на дърводелски колектив от системата на бившите заводи "Мебел". И едва ли някой би му обърнал и грам внимание, какво остава за ордени, звания и т. н. Да не говорим че публичните изяви на мустакатия тарикат щяха да бъдат ограничени до ниво "квартална кръчма" с основен зрителски контингент - редовните клиенти. А политическата ламбада с ритъма шакадъм в изпълнение на Тошо-президентчето можеше и да е коронен номер, но само в някое читалище или най-много на някой самодеен събор.."

Може и да си прав, но темата е "Защо Наско Сираков отказа?". Какво общо има твоето изказване с темата?
И да те питам нещо без да се засягаш. Колко акаунда имаш и защо имаш само 10 мнения? Питам защото, който пусне провокативна тема, или изказване все е с 5, 10 мнения. Това ме кара да си мисля, че имаш някаква файда ( $ ) от написаното! ;)

Peho,така ще ти отговоря на въпроса:
1.Пуснах темата защото ми писна от постояните глупости по оста Батков-Сираков и исках да чуя мнението на други ЛЕВСКАРИ като мен!
2. А защо имам 10 мнения....ами защотото си направих АКАУНТ преди няколко дни в gong.bg и не вися по цял ден в форумите, и нямям никаква файда. Само Левски!
БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 08 юли 2009 15:14

bluehooligan написа:
peho написа:
Боратко написа:Ето за това:

"Ако не бяхме в 21 век, а да речем в 19, всеки можеше да си помисли че президента на Герена - Батков, е прототип на героя на Гогол от "Мъртви души" Плюшкин. Толкова простотия и невежество на едно място - Къде ли я побира? Ако ценностната ни система бе на ниво, трудно този човек щеше да мине за нещо повече от член на дърводелски колектив от системата на бившите заводи "Мебел". И едва ли някой би му обърнал и грам внимание, какво остава за ордени, звания и т. н. Да не говорим че публичните изяви на мустакатия тарикат щяха да бъдат ограничени до ниво "квартална кръчма" с основен зрителски контингент - редовните клиенти. А политическата ламбада с ритъма шакадъм в изпълнение на Тошо-президентчето можеше и да е коронен номер, но само в някое читалище или най-много на някой самодеен събор.."

Може и да си прав, но темата е "Защо Наско Сираков отказа?". Какво общо има твоето изказване с темата?
И да те питам нещо без да се засягаш. Колко акаунда имаш и защо имаш само 10 мнения? Питам защото, който пусне провокативна тема, или изказване все е с 5, 10 мнения. Това ме кара да си мисля, че имаш някаква файда ( $ ) от написаното! ;)

1.Пуснах темата защото ми писна от постояните глупости по оста Батков-Сираков и исках да чуя мнението на други ЛЕВСКАРИ като мен!
2. А защо имам 10 мнения....ами защотото си направих АКАУНТ преди няколко дни в gong.bg и не вися по цял ден в форумите, и нямям никаква файда. Само Левски!

Пичага, въпросът ми беше към Боратко (предполагам някой тъп чорбар). Не видях, че и ти имаш 10 мнения. Просто съвпадение. :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
bluehooligan
Контакти:

Мнениеот bluehooligan » 08 юли 2009 15:24

peho написа:
bluehooligan написа:
peho написа:Ето за това:

Пичага, въпросът ми беше към Боратко (предполагам някой тъп чорбар). Не видях, че и ти имаш 10 мнения. Просто съвпадение. :)
Разбрах те, няма проблем и аз се обърках от мнението ти! :roll:
БЪЛГАРИЯ И ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО!!!

Върни се в “Архив”