Смях и истини в "Шоуто на Слави" - 16.11.2011 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nko
Контакти:

Re: Смях и истини в "Шоуто на Слави" - 16.11.2011 г.

Мнениеот nko » 17 ное 2011 19:10

vayk написа:Не харесвам Слави и много отдавна не го гледам, но снощното шооу беше свежо. Боко Тиквата трябва да приема с повече хумор скечовете, а не да се държи като ощипана госпожица.

Че Боко трябва да ги приема - трябва, но когат знаеш, че се правят не за да те осмеят за постъпка, а със злоба... Пръмова нали му беше на гости 2 пъти по 30мин и отгоре?! На Гоце преди година лиза задника...просто прекали. А най-лошото е че и актьорската вечер почна да става от слаба по-слаба и безинтересна.

Племенния вожд от пловдив - явно добре ти влияе славчо с тъпизмите му. Да 100% е истина, че Слави и Бойко са си били приятелчета, а след като Бойко му е казал, че Слави само ще му е подкрепа, но не и партньор е последвала сраднята на Слави...и това, което гледаме сега...

Извод - шоуто запада под всякакъв рейтинг вече

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 17 ное 2011 20:15

Славчо и Бойко са креатури на едно и също опростачване на нацията ни.Това е война между лакей и слуги на големи задкулисни играчи, които са проводници на две големи държави фактори в политиката . Но ако бяха само тия двамата щеше да е добре!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 17 ное 2011 20:43

teerr написа:
gugushito написа:
russia написа:От доста време насам като стане 22.30ч. сменям БТВ ;) с друг канал, защото вече ми се повръща от Слави и простотията на сценаристите му, лъхаща много осезаемо от Сиромахов. Почти цялото им "шоу", слагам го в кавички, защото то отдавна не е такова, минава в бъзици (къде основателни, къде не) с премиера или с някои министри. Много се изчерпаха горките откъм остроумия. Нещата често тръгват в друга посока когато се вземеш много на сериозно. А пръкващите се един след друг конкурси по пеене, танци, красота и т.н. вече ми накъртиха до омразност. Май много негативно съм настроен срещу Слави, но явно ми е дошло до гуша.

+10000
ако се радвате на дългия комплексар,много сте зле... :o :o

+1 000 000

И от мен 1 000 000! ;)

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 17 ное 2011 20:57

Аз пък въобще не гледам бтв след изцепката на Свирколюба.

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Мнениеот bucky_barabata » 17 ное 2011 21:19

Слави щеше да е най-големият борец за права и критик на правителството ако той самият не беше го качил на власт. От 2001 до 2008 Бойко Борисов беше ежедневно там и се градеше образа му на Супермен. Любо Нейков изкара пари и за правнуците си в негови имитации. Шоуто беше една безплатна пропаганда в национална медия. В поредицата 'Лице назаем', малко след учредяването на ГЕРБ, водещ бе самият Бойко Борисов, а гости му бяха Цветанов и тогавашната герберка Мария Капон. 1 час невероятна пропаганда и то във време, когато шоуто бе, ако не друго, то поне безконкурентно в този часови пояс. До тук бива, но защо се разцепиха двамата? Някой знае ли? Не вярвам някой от обикновеното общество да знае. Само медийни тиражирания. Слави ако беше толкова голям патриот щеше да излезе и да каже 'Аз оттеглям явната си подкрепа за Бойко Борисов, защото аз искам да се подпомага здравеопазване, образование и т.н., а той иска да си прибира пари в джоба и да ги раздава на определени фирми'. А не да си мълчиш като полов орган, да караш тея същите сценаристи и музиканти да правят свинщини за човек, който преди това са изкарвали на пиедистал, защото така чисто и просто безмълвно си признаваш 'Аз исках половината баница, ама той не ми я даде, щото реши, че и сам може да спечели народната любов'.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 17 ное 2011 22:30

Абе това продажно мекере защо въобще го коментираме! Някой от поддръжниците му въобще интересувал ли се е как натрупа парите си?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 ное 2011 23:45

Тоя с новия световен ред още ли не са го прибрали
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 18 ное 2011 08:39

Заради Актьорската вечер все още се излъчва глуповатото му предаване....1 съвет : спрете да го гледате този кретен !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 ное 2011 09:13

marmi52 написа:8-)

http://www.btv.bg/shows/shouto-na-slavi ... 011_g.html

Във времената на неототалитаризъм под шапката на ЕС и Новия Световен Ред, у нас все по-рядко може да гледаме политическа сатира насочена срещу управляващите (независимо кои са те).
Без да твърдя, че "Шоуто на Слави" ми е любимо, днес гледах повторение на снощното им предаване и ми хареса. Мисля, че им се е получило добре. :lol:
Властта трябва да се критикува и да се вадят на показ недостатъците и, за да не се самозабравя.
Полезно е за свободата и демокрацията ! ;)
Изгледайте го и вие, и дайте оценки.

То бива простотия,но като тази няма.Тома ми се наричало политическа сатира и градивна критика,след тази глупост просто трябва да следва печат ''ЗАКРИВАЙ!''.
Само ми е интересно защо водещият и а автора на темата,не са коментирали още уникалните резултати на техният кандидат Кунева-Пръмова,най-умразният им човек направо я разби от раз. Кога ще последва необходимият коментар след като твърдят,че са мъже да го покажат,че не е достатъчно,да се нарчеш такъв да имаш та..ци в гащите

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 ное 2011 13:17

Съгласен съм с мненията, че Слави ( ВЕЧЕ ) е посредствен шоумен ...
Ама всички трябва да се съгласим, че "Тиквочката"- Премиер е два пъти по-посредствен в работата си ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”