Смях и истини в "Шоуто на Слави" - 16.11.2011 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: Смях и истини в "Шоуто на Слави" - 16.11.2011 г.

Мнениеот gugushito » 17 ное 2011 16:53

russia написа:От доста време насам като стане 22.30ч. сменям БТВ ;) с друг канал, защото вече ми се повръща от Слави и простотията на сценаристите му, лъхаща много осезаемо от Сиромахов. Почти цялото им "шоу", слагам го в кавички, защото то отдавна не е такова, минава в бъзици (къде основателни, къде не) с премиера или с някои министри. Много се изчерпаха горките откъм остроумия. Нещата често тръгват в друга посока когато се вземеш много на сериозно. А пръкващите се един след друг конкурси по пеене, танци, красота и т.н. вече ми накъртиха до омразност. Май много негативно съм настроен срещу Слави, но явно ми е дошло до гуша.

+10000
ако се радвате на дългия комплексар,много сте зле... :o :o

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 ное 2011 16:58

Първият продуцент на Ку-ку по БНТ - Петър Курумбашев сам си каза, че предаването им е създадено по заръка на комсомола. Слави си е казвал, че е бил комсомолски секретар, а Любен Дилов - син е бил полследният комсомолски секретар на Софийският университет. Не харесвам Бойко и никога не съм гласувал за него, но преди Слави му лижеше задника, а като не се съгласи да прави ГЕРБ заедно с него и да застрои градинката до Кемпински Зографски изведнъж му стана враг номер едно. Не си спомням така да е нападал престъпната Тройна коалиция! Само някакви леки безобидни шегички имаше. Освен това предаването му писна на всички. Слаби сценарии, вулгаризми и тъпизми вече не вървят. През 90-те години като имаше само една телевизия може би, но вече не!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 ное 2011 17:06

Май само на автора му харесва дългия :lol: Хумора му е просташки,шоуто му е скучно и предвидимо ... Почва с малка "смешка",кани Радков да играе ББ плюе го един вид,идват някакви гости и това е .... Само в понеделник може да се гледа и то ако Краси направи някой як скеч,като Леонид например :lol:
Шоуто е изтъркано да безобразие и колкото по-скоро се махне от ефир толкова по-добре,защото ми писна от Слави да се прави на по-папа от папата,ако ме разбирате :roll:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 17 ное 2011 17:09

gugushito написа:ако се радвате на дългия комплексар,много сте зле... :o :o

favaca8888 написа:Ако Слави Трифонов Ви е идола сте мноо зле.
Кога драги съфорумци ще проумеете че политиката НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ФУТБОЛА ! ;)

8-)

А, ако се кефим на Бойко Борисов какви сме ? :roll:
Футболът е и политика ! И винаги е бил. Във форума затова има "Свободна зона", за да се пускат всякакви теми.

milan199440barca написа:Точно "шоумени" и "журналисти" като Слави Трифонов, Карбовски и т.н. са виновни за опростачаването на една голяма част от нацията.

8-)
С тази част от мнението ти съм абсолютно съгласен. ;)

peliforewer написа:Когато Слави направи подобно предаване и срещу Първанов ще повярвам че е искрен.

8-)

Може би Георги Първанов не е обещавал власт срещу реклама на Слави Трифонов ?
Може би Първанов не е излъгал Дългия за това, че ще управляват заедно след като Трифонов му помогне с предаването си да спечели изборите ?
Може би Слави Трифонов просто няма какво да връща на Първанов за разлика от на Борисов ???? Знае ли човек ! :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 17 ное 2011 17:49

Аз пак ще кажа,че бастуна още не е забравил за отказа на Б.Б. да му даде детската площадка за строеж на кооперация и 50% от ГЕРБ.За това е целия цирк.Гадното е,че сме принудени да гледаме как една телевизия се използува за лични интереси от индивид който не е и служител там.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 17 ное 2011 17:51

gugushito написа:
russia написа:От доста време насам като стане 22.30ч. сменям БТВ ;) с друг канал, защото вече ми се повръща от Слави и простотията на сценаристите му, лъхаща много осезаемо от Сиромахов. Почти цялото им "шоу", слагам го в кавички, защото то отдавна не е такова, минава в бъзици (къде основателни, къде не) с премиера или с някои министри. Много се изчерпаха горките откъм остроумия. Нещата често тръгват в друга посока когато се вземеш много на сериозно. А пръкващите се един след друг конкурси по пеене, танци, красота и т.н. вече ми накъртиха до омразност. Май много негативно съм настроен срещу Слави, но явно ми е дошло до гуша.

+10000

И още 10000 от мен :) Това "шоу" мога да го гледам понеделник вечер /ако я има актьорската вечер/, иначе се изроди, беше забавен преди доста годинки но вече не е. Аз си мислех че само пенсионери го гледат но явно има и други.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 17 ное 2011 18:00

Ааа щом е "Свободна зона" хуу, грешката е моя.Па тва не пречи да си го наплЮЕМЕ беееееееееее :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 17 ное 2011 18:00

Тъжно е,когато се промиват мозъците на хората.Напоследък дори и на младите,които се оказаха най-лесни за промиване :(

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 17 ное 2011 18:02

Не харесвам Слави и много отдавна не го гледам, но снощното шооу беше свежо. Боко Тиквата трябва да приема с повече хумор скечовете, а не да се държи като ощипана госпожица.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 17 ное 2011 18:45

Много пъти съм казвал и пак ще го кажа-Ако цялата ви омраза срещу Слави е насочена към политиците,ще станем една далеч по-хубава страна...И това за градинките и т.н.,Слави го изкоментира,дори няколко пъти е канил Бойко Борисов,но той тъй като обича както се пее в една от песните "удобни въпроси" никога няма да дойде в Шоуто на Слави.Виж,Вучков като викне може...За жалост много голям % от българите са комплексари и с ниско самочувствие и вярват на жълтите вестници.Всичките тези приказки(да,приказки...!!!) за градинки,за проценти и т.н. ги сътворяват великите журналисти на жълтите вестници,които се държат най-вече от Д.Пеевски...

Върни се в “Свободна зона”