ФА обвини Суарес в расизъм заради скандала с Евра

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: ФА обвини Суарес в расизъм заради скандала с Евра

Мнениеот Hakercheto » 17 ное 2011 14:23

Тоя пък Евра вече ме дразни. Цел мач неможе да опази Суарез и да си го изкара с обиди,ама това е нормално. Все пак играе в МЮ.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 ное 2011 14:34

suareshampion написа:
Gil-galad написа:Аз не разбирам защо има фенове на отбора, които смятат, че Ливърпул не може да се бори за ТОп4 или за титлата, тъй като ясно се вижда, че всички други, в това число и FA смятат Ливърпул за голяма заплаха и правят всичко възможно, за да попречат на отбора(това естествено е леко в кръга на шегата :))

Или пък не е съвсем шега...но аз ще ви кажа как стоят и как ще се случат нещата според мен :)

1. Джон Тери няма да бъде наказан за расистки обиди, а дори и да бъде наказан наказанието му ще се отложи максимално във времето.

2.Луис Суарез ще бъде наказан за расизъм, въпреки че човека не знае английски, а и тази седмица беше дадено изявление в което той самия каза, че в Уругвай думата "негър"(nigga/negro) не се счита за обидна и там я използват в разговорния език и дори говорят така със съотборниците му във националния отбор (за справка Алваро Перейра и Абел Ернандес са тъмнокожи(както е прието да се казва културно)

3.Наказанието на Суарез най-вероятно ще е 2 или 3 мача (и може би глоба която не е от съществено значение в случая)...просто любопитен факт е, че следващите 3 мача на Ливърпул са гостуване на Челси във ВЛ, домакинство на Ман Сити във Вл и четвъртфинал за Карлинг Къп срещу Челси като гости...и още един любопитен факт е, че това изявление идва точно когато Суарез навлезе във форма и вкара 4 гола в един мач и после помоли за почивка, за да е готов за гореспоменатите мачове...чисто съвпадение, нали? :)

4. Факт е, че FA не показва един стандарт за обиди (било то расистки или на друга основа) и няма постоянно и категорично становище по въпроса. Интересно е и, че някакси никога не е имало санкция във вреда на Ман Ю (изключвам наказания на САФ за негови изказвания към съдиите(което само по себе си звучи смешно) и срещу FA, които така или иначе не са били нищо повече от глоба и гледане на някой мач от трибуните, а не от скамейката и то винаги срещу по-непретенциозни съперници (ако греша моля да ме извините и поправите, но мисля че няма да има нужда...а да и едно събитие оспорващо думите ми не е меродавно и може да се счита за прецедент))

Мисля, че това е достатъчно като мнение...който не е съгласен (а е ясно че ще има такива) моля да си замълчи и да не говори глупости....всеки си има лично мнение и това е моето...не карам никой да се съобразява с него, а още по-малко и да го приема :)

П.П.:http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Liverpool-Luis-Suarez-faces-minimum-six-match-FA-ban-after-charged-racist-abuse-of-Patrice-Evra-article831414.html - Минимум 6 мача наказание :)

П.П.2: Съобщение в Туитър на Райън Бабел
RyanBabel #FreeSuarez

RyanBabel #Where is the evidence?

много си се загрижил за суарес ...какво ти пука , че ще го накажат да не играе ? тъкмо няма да има сега кой да прави пропуски и да пишете пак един куп глупости по негов адрес ..сега ще се наслаждавате изцяло на любимия ви уникален велик нападател и голаджия ..анди керъл

П.П.ако накажат магосника за 6 мача или повече ..ливърпул беше дотук за тая година ! 100 % извън топ 4 !

Ако беше пред мен сигурно щях да те ударя :) Недей да говориш на изуст...никога не съм казал нищо лошо против Суарез.....да казвал съм че пропуска положения и ме дразни, защото това са положение които играч с неговата класа би трябвало да вкарва 9/10 а на 3-4/10...но никога не съм отричал факта че в момента е най-добрия и най-важния играч на отбора...а това че харесвам Керъл е съвсем друга тема...и това че го харесвам не значи че ми харесва начина по който играе в момента...аз го харесвам попринцип като играч и вярвам че може да се развие още много и да си стане наистина голова машина......а крайните мнения пък са съвсем излишни...много отдавна хората са установили, че човек като губи, не знае какво печели в същия момент....

П.П.:И моля да не се обобщава като се пише...може да има хора, които са писали против Суарез, но аз определено аз не съм един от тях, така че им се карай на тях, а не на мен....И после да не се чудите защо темите се задръстват с обиди и нападки на фенове на Ливърпул един към друг....защото повечето хора тук почти винаги отговарят на личното мнение на друг с лични нападки...никой не ви задължава да харесвате, да приемате, а още по-малко и да отговаряте на мнение което не съвпада с вашето....просто си изкажете вашето мнение и толкова....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 ное 2011 16:01

suareshampion написа:
Gil-galad написа:много си се загрижил за суарес ...какво ти пука , че ще го накажат да не играе ? тъкмо няма да има сега кой да прави пропуски и да пишете пак един куп глупости по негов адрес ..сега ще се наслаждавате изцяло на любимия ви уникален велик нападател и голаджия ..анди керъл

П.П.ако накажат магосника за 6 мача или повече ..ливърпул беше дотук за тая година ! 100 % извън топ 4 !

Ако беше пред мен сигурно щях да те ударя :) Недей да говориш на изуст...никога не съм казал нищо лошо против Суарез.....да казвал съм че пропуска положения и ме дразни, защото това са положение които играч с неговата класа би трябвало да вкарва 9/10 а на 3-4/10...но никога не съм отричал факта че в момента е най-добрия и най-важния играч на отбора...а това че харесвам Керъл е съвсем друга тема...и това че го харесвам не значи че ми харесва начина по който играе в момента...аз го харесвам попринцип като играч и вярвам че може да се развие още много и да си стане наистина голова машина......а крайните мнения пък са съвсем излишни...много отдавна хората са установили, че човек като губи, не знае какво печели в същия момент....

П.П.:И моля да не се обобщава като се пише...може да има хора, които са писали против Суарез, но аз определено аз не съм един от тях, така че им се карай на тях, а не на мен....И после да не се чудите защо темите се задръстват с обиди и нападки на фенове на Ливърпул един към друг....защото повечето хора тук почти винаги отговарят на личното мнение на друг с лични нападки...никой не ви задължава да харесвате, да приемате, а още по-малко и да отговаряте на мнение което не съвпада с вашето....просто си изкажете вашето мнение и толкова....

Ако заспа може и да ме удариш..не говоря наизуст ,явно съм видял лошо отношение към Суарес за да ти го напиша това коментарче или поне така съм го усетил .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 ное 2011 16:31

suareshampion написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:много си се загрижил за суарес ...какво ти пука , че ще го накажат да не играе ? тъкмо няма да има сега кой да прави пропуски и да пишете пак един куп глупости по негов адрес ..сега ще се наслаждавате изцяло на любимия ви уникален велик нападател и голаджия ..анди керъл

Ако заспа може и да ме удариш..не говоря наизуст ,явно съм видял лошо отношение към Суарес за да ти го напиша това коментарче или поне така съм го усетил .

Ти какво адвокат ли си му или нещо? Близък личен приятел, роднина? Това, че ти е любимия футболист не значи, че можеш да ми държиш сметка какво ми е мнението за него....а и както ти казах не съм казал нищо лошо за него, освен че изпуска положения, което е неоспорим факт...явно просто си се заблудил :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2011 16:56

Сбийте се и нека по-добрия победи :lol: :lol: Относно темата:Много ми е интересно дали ФА щеше да накаже Суарез ако през целия мач повтаряше на Евра "ти не си негър" :lol: :lol: И кое всъщност е расовата обида :roll: ако на негър цял мач му казваш че е негър или цял мач му обясняваш как не е негър :roll: Май и в двата случая ще има наказание.На мен като ми казват,че съм бял трябва ли да се обиждам и да повдигам обвинения за расова дискриминация ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 17 ное 2011 17:03

Тя май разликата м/у обида или не е точно една буква - "негър" не е обида, обаче "нигър" е, така че - въпрос на тълкуване ... Едва ли обаче тълкуващия във FA би имал шансове да е потомък на плантатор :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 ное 2011 17:12

Gil-galad ти не разбра ли видиш ли атака в която се очертава Суарез да изпуска си криеш очите не си ли го разбрал това той никога не изпуска все пак има стотици голoве за Аякс не знаеш ли :) :) ставате смешни наистина факт е че Суарез е най-добрия в играта на Ливърпул, но е факт и че изпуска най-много от всички 11 на терена. нищо не се знае за наказването му, а и какво ще стане в мачовете в които ще бъде наказан. Ако има обжалване то това означава, че докато тече обжалването Суарез ще си играе това е. а за всички които казват че негър не е обидна дума ами като не сте такива не може да знаете дали е или не. А и ЕВРА не е НЕГЪР а е Французин нали, това е все 1 и аз да ви викам негър негър. замислете се ако сте на негово място все пак и не гледайте като фен тази история. мисля че е правилно да има наказание, но тъпото е че се изчакаха 2 кръга, в които ако суарез го нямаше отбора щеше да се справи, а сега изведнъж идва мача с Челси и с Сити и обвинението е преразгледано странно.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 ное 2011 17:15

Mighty Reds написа:Тя май разликата м/у обида или не е точно една буква - "негър" не е обида, обаче "нигър" е, така че - въпрос на тълкуване ... Едва ли обаче тълкуващия във FA би имал шансове да е потомък на плантатор :mrgreen:

Важно е наистина как го произнася дали вкарва някакво заяждане в говора си. едно е да се познаваме и да знам че не се сърдиш да ти казвам негyр и да ти го казвам чисто приятелски друго е да вкарвам обидно произношение. това е има си специалисти които ще решат, но все пак се надявам да има обжалване.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2011 17:15

dsadsadasdasdasd написа: А и ЕВРА не е НЕГЪР а е Французин нали,

Французин е,ама е негър :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 ное 2011 17:18

CTAHKO написа:
dsadsadasdasdasd написа: А и ЕВРА не е НЕГЪР а е Французин нали,

Французин е,ама е негър :lol:

Я иди в циганската махала на твоя град сам обаче и кажи на някой циганин НЕГЪР да видиж къв бой ще ти дръпнат. има разлика

Върни се в “Ливърпул”