Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Оставете отбора и треньора на мира!
Нека ръководството на нашата партия решава какво и как да се прави,а ние безрезервно ще подкрепяме решенията,без значение какви са.Така ли разсъждаваш,ZYKLON?
Призоваваш привържениците на "Левски" да заприличат на електората на ДПС?Имаме различни мнения-изразяваме ги.В спора(интелигентният спор,с аргументирани позиции) се ражда истината.

-
- Контакти:
КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ С КРИТИКАТА В ТОЯ МОМЕНТ КЪМ ОТБОРА МОГА САМО ДА ВИ КАЖА КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ТРЕВОЖИТЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВИМ В ЕКТ по-добре станете фенове на Беласица нищо против отбора,но те нямат тревоги свързани с Европейските клубни турнири
главите горе сини фенове чакани възход като след Беверен и тогава критикувахме всички Мъри "кой е Мъри","защо ще се учи на любимия ни отбор да е тренер" и т.н.
пс айде гледайте по оптимистично за този сезон
главите горе сини фенове чакани възход като след Беверен и тогава критикувахме всички Мъри "кой е Мъри","защо ще се учи на любимия ни отбор да е тренер" и т.н.
пс айде гледайте по оптимистично за този сезон
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Кокала пак не уцели състава :(
groti написа:Много точно си беше нареден състава.Като за контролна среща.Йовов ест. че нападател.Жоро Метъла беше контузен,а Жо се вижда,че още не е във форма след контузията.Направи много размествания и експерименти 2-рото полувреме.Нормално..контрола.Единствените ми зебележки..може би трябваше да пробва и Бардон като дефанзивен ,а да пусне Дарко по-напред.Да видиме дали пък Бардон няма да пасне там.Другата забележка..щеше ми се да видя Чипилов.За Топчо ясно що не игра.Не е готов в момента
Да. И на мен ми се щеше да видя Чипилов. Доста бърз футболист е и смятам, че ще тормози много противниковата защита. Абсолютно съм съгласен за Йовов централен нападател, но да играем по земя, а не във въздуха. Иначе се получи добра проверка и мач. Определено Шакиб е много добър! Искрено се радвам, че му дадаха шанс и го оставиха въпреки многото контузии! Едно добро наследство от Мъри...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- sedem_!_dva
stefan_bg2 написа:Градацията не се отнася само за резултата след мача, а за самата играМного от хората тук, които критикуват само пречат на отбора!!! Никакви и измислени фенове на Левски, вий сте срам за отбора
Ти ли ше ме наричаш измислен фен бе...

NON MOLLARE MAI
- smash_the_reds
sedem_!_dva написа:stefan_bg2 написа:Градацията не се отнася само за резултата след мача, а за самата играМного от хората тук, които критикуват само пречат на отбора!!! Никакви и измислени фенове на Левски, вий сте срам за отбора
Ти ли ше ме наричаш измислен фен бе...Аз ходя на всяко домакинство и на гостуванията, за които успея и подкрепям отбора с пълно гърло до последната секунда на мача, а Левски не е Велев или някой футболист и като не ги харесваш и казваш истината не значи, че си с/у отбора Левски, защото Левски е институция... Не си и мисли, че искам само победи и титли да гледам, не съм фен на четирибуквието... Кво да ти обяснявам повече, а и като гледам как пишеш вие ми е ясно откъде си и колко често стъпваш на стадиона.
Ама какво му обесняваш?Щом не мислиш като тях,значи не си фен и нямаш право на мнение!

Да кажа нещо на автора...
Аз съм един от онези 300-400 фена на Левски които след поражението от Бате и Жилина седяхме на стадиона да гледаме този отбор воден от Велве на -10 градуса...ходих и на доста гостувания в които имаше едно нещо - МЪКА бутане на топката и Мъка...Безидейни никой не ги е научил кой къде да стои как да се движи. Тактика не е "аз им каза задържайте и по криалта" Това не е тактика на треньор на Левски това е тактика на фен да каже пред телевизора как трябва да се играе...
2ро след всеки слаб мач (80% са такива изклюение правят 2та с Литекс и 2рият с чорбата) този треньор говори едно и също - добър мач имахме положения...
Казвате нямаме нападател е вчера не видях положения толкова че проблемът да е нападател! Падна едно кюскане единствените хубави моменти идваха от Зе (който в последствие беше върнат като Бек щото игра най-добре разбира се) и от Бардон...
Велев не може да си нареди футболистите и вчера се видя това ясно!
Аз съм един от онези 300-400 фена на Левски които след поражението от Бате и Жилина седяхме на стадиона да гледаме този отбор воден от Велве на -10 градуса...ходих и на доста гостувания в които имаше едно нещо - МЪКА бутане на топката и Мъка...Безидейни никой не ги е научил кой къде да стои как да се движи. Тактика не е "аз им каза задържайте и по криалта" Това не е тактика на треньор на Левски това е тактика на фен да каже пред телевизора как трябва да се играе...
2ро след всеки слаб мач (80% са такива изклюение правят 2та с Литекс и 2рият с чорбата) този треньор говори едно и също - добър мач имахме положения...
Казвате нямаме нападател е вчера не видях положения толкова че проблемът да е нападател! Падна едно кюскане единствените хубави моменти идваха от Зе (който в последствие беше върнат като Бек щото игра най-добре разбира се) и от Бардон...
Велев не може да си нареди футболистите и вчера се видя това ясно!
вчера за 1 път Велев нареди правилно футболистите бе.Тфа с Зе,беше експеримент,май се опитват да стане новият Ст.Ангелов.А й да почине малко,досатъчно бяга.Ем ти не видя положения.Аз видях 2 за Жоро Христов,1 за Ники Димитров,Зе си избароти едно сам и 20' от мача не ги гледах,щот трябваше да ида до магазина,така че и там ако е имало нещо.Аман от разбирачи,не наредил състава във КОНТРОЛА,абе вие луди ли сте бе,научихте израза,че Велев не нареждал състава и да във всеки мач да казваме,че не го нарежда.Вчера отбора имаше ЯСНА ПРЕДСТАВА какво да прави,рядко се изсипваха топки.Enravota,а каква е тактиката според теб,пасове,като Гаджев,Бардон и Тасевски организират играта,бековете отзад подпомагат,отново гаджев опита удари отдалеч,общо взето всичко беше наред.Всичко друго е тренировки ( бягане и подаване и практика) Дано вземем Жоб и да се реши проблема,той е 187 см,което ще е супер при центриранията,а както казах в 1 друг пост Тасевски ги отиграва супер,когато Зе ги дава по земя,а Жо по-често центрира 
Моля те,кажи с кое не си съгласен.

Моля те,кажи с кое не си съгласен.
САМО ЛЕВСКИ
- levskar forever
- Контакти:
Абе стига сте ни казвали на кого да бъдем фенове.Аз съм фен на ЛЕВСКИ от когато се помня,а сега съм на 30.Така че не искам този и онзи да ми казва на кого да съм фен.На мен отбора не ми харесва как играе,Велев нито един път не улучи стартовия състав през изминалото първенство,и винаги на полувремето го оправяше.Изключение прави само мача със цеца.Христов може и да става за ЛЕВСКИ,но не му се дава достатъчно шанс.А за Жоб,не може да говорим нищо без да сме го видяли,но ми се струва ,че ще е с класи по добър от всички наши нападатели в бг.първенството.Никой не знаеше за Бардон когато дойде,но после ни стана любимец.Просто тези момчета са научени от малки да играят до последно,тяхната психика и мислене е различно от нашите футболисти.И аз се надявам да направим нещо в ШЛ. но малко ме съмнява,защото след влизането ни преди години трябваше да продължум да се развиваме,да вземаме всичко най-добро в бг. без значение колко струват,и така всяка година щяхме да сме в Европа.Но нашите управници се мъчат с трици маймуни да ловят.САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
Re: Кокала пак не уцели състава :(
Да дам и аз мнение:
Защита: Всички знаем, че Рабех има класа въпроса е, че проблема му е режима, но се надявам, че заради ШЛ ще се натегне и ще спре да обикаля кръчмите. Генев беше слаб неможе да си с претенции за титулярно място и да не може да спреш топката /на няколко пъти се спря като в стена/, затова чакам Топчо да направи двойка с Рабех. Минев според мен с нищо не блести но си върши работата добре. Бензукан ми направи добро впечатление ако не бяха контузиите за мен има много потенциал /нека не забравяме, че и той беше младежки национал за Мароко с Рабех/.
Халфове: Каквото и да си говорим Бардон е класа /поне за БГ и Левски/ направи няколко добри паса бореше се, откриваше се..дано да е Бардон от първия сезон. Дарко....тук ми намирисва на проблеми, с идването на Бардон кокъла ще го върне като дефанзивен, а това май никак не му харесва и вчера си пролича, че нито игра с желание нито му спореше играта /адски заприлича на безДарко/. А незнам колко от вас са забелязали и как излезе от терена. Гаджев няма какво да го коментирам свърши добра работа според мен.
Крила и нападение: Хичо според мен направи не лош мач бореше се имаше хъс което за него е важно и според мен докато Жо влезе във форма има реален шанс да се бори за титулярно място. По другото крило Зе Соарес беше на не лошо ниво /и при ще е добре да се конкурират с Йовов за място/.
Йовов ..ми незнам него или кокъла да напсувам...как може да го пусне като централен? Йовов нито е с габаритите нито има страшно пласиране та да се бори за центриранията на Зе и Хичо. Пълна дебилщина е да го забие централен нападател. По-добре беше да пусне Цачев на тази позиция докато се оправи Жоро или се включи камерунеца.
П.П. 2рото няма какво да коментирам според мен и 2та отбора цъкаха за здраве. САМО НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ! Каква беше идеята да върне Зе Суарес бек????? Най-голямата тъпотия на света.
Защита: Всички знаем, че Рабех има класа въпроса е, че проблема му е режима, но се надявам, че заради ШЛ ще се натегне и ще спре да обикаля кръчмите. Генев беше слаб неможе да си с претенции за титулярно място и да не може да спреш топката /на няколко пъти се спря като в стена/, затова чакам Топчо да направи двойка с Рабех. Минев според мен с нищо не блести но си върши работата добре. Бензукан ми направи добро впечатление ако не бяха контузиите за мен има много потенциал /нека не забравяме, че и той беше младежки национал за Мароко с Рабех/.
Халфове: Каквото и да си говорим Бардон е класа /поне за БГ и Левски/ направи няколко добри паса бореше се, откриваше се..дано да е Бардон от първия сезон. Дарко....тук ми намирисва на проблеми, с идването на Бардон кокъла ще го върне като дефанзивен, а това май никак не му харесва и вчера си пролича, че нито игра с желание нито му спореше играта /адски заприлича на безДарко/. А незнам колко от вас са забелязали и как излезе от терена. Гаджев няма какво да го коментирам свърши добра работа според мен.
Крила и нападение: Хичо според мен направи не лош мач бореше се имаше хъс което за него е важно и според мен докато Жо влезе във форма има реален шанс да се бори за титулярно място. По другото крило Зе Соарес беше на не лошо ниво /и при ще е добре да се конкурират с Йовов за място/.
Йовов ..ми незнам него или кокъла да напсувам...как може да го пусне като централен? Йовов нито е с габаритите нито има страшно пласиране та да се бори за центриранията на Зе и Хичо. Пълна дебилщина е да го забие централен нападател. По-добре беше да пусне Цачев на тази позиция докато се оправи Жоро или се включи камерунеца.
П.П. 2рото няма какво да коментирам според мен и 2та отбора цъкаха за здраве. САМО НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ! Каква беше идеята да върне Зе Суарес бек????? Най-голямата тъпотия на света.

Както казах,всеки си право на мнение и няма нищо по-хубаво от това да го отстоява.Тук някои хора доста се разпалиха.по-спокойно го давайте.Защо,всеки,който му засегнат мнението,веднага почва да съобщава на колко мача е ходил?
Аз съм сигурен г-да виртуални фенове,че крака ви е стъпвал на Герена не повече от два-три пъти.Но това е хубавото на интернет,всеки се представя за такъв,какъвто му се иска да бъде.
Аз съм сигурен г-да виртуални фенове,че крака ви е стъпвал на Герена не повече от два-три пъти.Но това е хубавото на интернет,всеки се представя за такъв,какъвто му се иска да бъде.