И мен ме е яд много, че този мач не успяхме да го вземем, НО можеше и да го загубим типично по локомотивски.
Не знам, какви са тактическите схеми на Велев, но играем някак си много разпокъсано...играчите ни са разположени на по 10м. един от друг.
Точката в Перник си я взехме точно на "мускули".Странно ми е много как може да имаш халфове като Дани Георгиев, Даксон, Сержиньо и Златински и да не можеш да разиграеш и задържиш топката в средата.
Че то повече от 2-ва пъти не можахме да си подадем топката.Целия отбор бе много слаб т.е футболистите ни НЕ са във форма и ясно се вижда.Много слаб Сержиньо - през целия мач се въртеше точно като муха без глава и нямаше нито едно свястно отиграване...и това ми е халф, на който се разчита да ти води играта.Даксон е започнал повече да тича и да пресира - на това най-много се радвам.Карвальо също слаб - не успя да се пребори и да вземе нито една топка отпред, каквато по принцип е работата му и да излезне на стрелкова позиция.Юнес може да играе футбол, НО когато си иска, или по-точно, когато му кажат.Има очеизвадна разлика в играта на футболистите ни в мача срещу "Светкавица" и този в Перник.С просто око се вижда, когато мачът се играе истински.
Нещо ще става по време на зимната пауза, както Коко е загатнал.
Христо и Стария знаят, НО няма да кажат
Най-хубавото, което отборът показа е Локомотивския Дух!
Велев, мисля че донякъде е успял да им вдъхне от шопския манталитет, но работата му най-вече ще се види напролет.
При нас нещата не се решават с фокус, както при Сдружението.