Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот cska_90 » 16 ное 2011 23:12

гражданин от село написа:
cska_90 написа:Може и през Белград да минат-не виждам кво те бърка тебе тази работа!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Аман от мрънкалници! :evil:

Хвалиш се пред целия форум,после какво ви интересува,че не е точно така,както си се изфукал. ;)

За какво съм се хвалил, че нещо не те разбрах?
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2011 23:17

cska_90 написа:За какво съм се хвалил, че нещо не те разбрах?

Като напишеш нещо колко време след това го помниш или така ти е изгодно?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 ное 2011 23:21

гражданин от село написа:
cska_90 написа:За какво съм се хвалил, че нещо не те разбрах?

Като напишеш нещо колко време след това го помниш или така ти е изгодно?

Зададох ти конкретен въпрос-не ми отговаряй с въпрос!! за какво точно съм се похвалил??
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2011 23:31

cska_90 написа:Зададох ти конкретен въпрос-не ми отговаряй с въпрос!! за какво точно съм се похвалил??

След като и след напомнянето за екскурзията до Бургас неможеш да си спомнищкакво си писал за цените на екскурзиите,има ли смисъл с теб да се пише за нещо с отдалечение повече от 5мин..Ге съм аз този,който трябва да ди връща спомените 3-4 дена назад.Може би за теб това е цяла вечност.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 ное 2011 23:35

Ахахаа-това ли имаш предвид!!! Така кажи-не да ми разправяй-за кво съм се хвалил!!!

Само че:

Първо, екскурзията не е 15, а 12 лв!!
Второ до Бургас може и да е била 11-но с влак-правиш ли разлика??
Трето, беше 11 -по обясними причини, мин. година беше 24!!
Четвърто, тази е само за членове на групата-някой да те каар на сила??
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 ное 2011 23:50

delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:Ами много базов мач за шампионата...Ако Литекс победи,това ще означава много вероятна трета поредна титла!Хикс и двойка предполагат спорен шампионат.ЦСКА трябва да НЕ ЗАГУБИ този мач,иначе напролет ловчанлии правят 12-13 победи с лекота,знаете!Дотук те не са използвали козовете си,бият ли в неделя-край!няма кой да ги спре-още повече се отърваха от пишман тренера и вече са в кондиция...Левски е в процес на сглобяване,ЦСКА е в незнание кой какъв и защо,Разград са новаци,кой е тогава логичният стар нов шампион?

Силно се съмнявам,че този мач ще определи титлата!
В момента Лудогорец е най-надъханият отбор в А група,защото те за пръв път са в А група,за пръв път са на първо място и има голяма вероятност за пръв път да станат шампиони!Достатъчно доказателство,че са пределно мобилизирани!Остава вече да разберем дали ще издържат,но щом издържаха цял полусезон,значи не им е проблем!

Колега,не съм казал,че ще реши титлата,а че е много базов!И не мисли,че Разград ще спрат Гришата-напролет има да ходят на цяла София...Ако Литекс бие-лошо за вас,лошо и за нас...Всички мечти отлитат за догодина!Не си обърнал внимание за козовете-Литекс нито са ползвали съдии,нито протекции от сателити...Почнат ли там-нали се сещаш какво става?А и не са лош отбор!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2011 00:30

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:
Синьо сърце написа:Ами много базов мач за шампионата...Ако Литекс победи,това ще означава много вероятна трета поредна титла!Хикс и двойка предполагат спорен шампионат.ЦСКА трябва да НЕ ЗАГУБИ този мач,иначе напролет ловчанлии правят 12-13 победи с лекота,знаете!Дотук те не са използвали козовете си,бият ли в неделя-край!няма кой да ги спре-още повече се отърваха от пишман тренера и вече са в кондиция...Левски е в процес на сглобяване,ЦСКА е в незнание кой какъв и защо,Разград са новаци,кой е тогава логичният стар нов шампион?

Силно се съмнявам,че този мач ще определи титлата!
В момента Лудогорец е най-надъханият отбор в А група,защото те за пръв път са в А група,за пръв път са на първо място и има голяма вероятност за пръв път да станат шампиони!Достатъчно доказателство,че са пределно мобилизирани!Остава вече да разберем дали ще издържат,но щом издържаха цял полусезон,значи не им е проблем!

Колега,не съм казал,че ще реши титлата,а че е много базов!И не мисли,че Разград ще спрат Гришата-напролет има да ходят на цяла София...Ако Литекс бие-лошо за вас,лошо и за нас...Всички мечти отлитат за догодина!Не си обърнал внимание за козовете-Литекс нито са ползвали съдии,нито протекции от сателити...Почнат ли там-нали се сещаш какво става?А и не са лош отбор!

Ако Литекс победи,това ще означава много вероятна трета поредна титла!

Явно съм се заблудил от горното изречение! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 ное 2011 00:51

Какви титли ви гонят,та първенството не е преполовено даже.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 ное 2011 11:20

Синьо сърце написа: Колега,не съм казал,че ще реши титлата,а че е много базов!И не мисли,че Разград ще спрат Гришата-напролет има да ходят на цяла София...Ако Литекс бие-лошо за вас,лошо и за нас...Всички мечти отлитат за догодина!Не си обърнал внимание за козовете-Литекс нито са ползвали съдии,нито протекции от сателити...Почнат ли там-нали се сещаш какво става?А и не са лош отбор!

Е добре де, Лудогорец имат да ходят в София, а Литекс знаеш ли къде имат мачове напролет? Варна, Бургас, Разград, гостуване на ЦСКА, гостуване в Ст. Загора, както и гостуване на Локо Пд в последния есенен кръг. Мислиш ли, че и на тях ще им е лесно?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 17 ное 2011 11:22

Фен клубът на ЦСКА организира екскурзия до Ловеч за мача от 14-ия кръг на "Виктория Българско Футблоно Първенство" .
Желаещите да бъдат на стадион "Българска Армия" в неделя от 11:45 ч.! Автобусите потеглят към Ловеч в 12:00 ч. Цената на пътуването е 5 лева за всички. В Ловеч ще бъдат раздадени : Факли и Димки , молим всеки който получи факла или димка , да не я хвърля извън сектора за гости , защото има опасност да получим наказание от БФС с , мач при затворени врати (без публика) за мача с Лудогорец.

Някой знае ли дали тази информация е вярна ?
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”