Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_777
Контакти:

Re: Живко Миланов в Киево ???

Мнениеот levski_777 » 08 юли 2009 11:28

stan71 написа:"Живко Миланов в Киево ???" днес да не е 1-ви април бе ?

И АЗ ТАКА СИ ПОМИСЛИХ, АМА ВИДЯХ НА КАЛЕНДАРА, ЧЕ Е 8 ЮЛИ, ЗАТОВА СИ ВИКАМ, ЧЕ Е ПОРЕДНАТА СПЕКУЛАЦИЯ

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот Apostola » 08 юли 2009 11:28

Бих казал,че съм съгласен с автора на темата.Разбира се това не оневинява изцяло Велев и някой странни негови решения относно виждането му за отбора, като тези от вчера или това което ме изуми когато вкара Тиберканин в 89 мин.(в контрола)...явно бавеше времето.. :) Както и да е де!Определено истината е,че на този треньор ще трябва да се разчита и на тези момчета.Друг избор седмица преди старта на ЕКТ нямаме.Затова да!Всички зад отбора и треньора.
Дела трябват,а не думи!

levski_777
Контакти:

Re: Живко Миланов в Киево ???

Мнениеот levski_777 » 08 юли 2009 11:28

АМА АКО ОТИДЕ МУ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ.
И ДА ЗАЕМЕ МЯСТО В ТИТУЛЯРНИЯ СЪСТАВ!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 юли 2009 11:30

Стига сте плюли Велев станахме шампиони макар и с грозна игра.Не помните ли първия сезон на Мъри в Левски?Половината от напрежението в отбора идва от спекулации за треньори,скандали в отбора и гнева на феновете.Какви фенове сте като не подкрепяте отбора а само се чудите кой да напсувате.САМО ЛЕВСКИ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юли 2009 11:31

Абе,Велев ми е малко съмнителен като треньор,но в момента най-лошото ,което можеме да направиме е да се изправиме срещу него или отбора. Казах и в друга тема,докато не излезне ръководството с готова схема за години напред за развитие на отбора,няма файда да се сменя Кокала.Играта в контролите е смешно да я ползваме за каквито и да е заключения.Това са контроли.Все пак вчера се видяха 2-3 много приятни и бързи атаки.Значи момчетата могат.
110 години любов!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 юли 2009 11:33

Заради такива,които си мълчат и оставят нещата на спокойствие ни викат евроидити.Видяхме го на реванша с Бате,двата мача с Жилина,в първенството,освен победата над цска,само позори 0-3 от Локо СФ,1-1 с Миньор.......слаб,много слаб треньор!
Изображение Изображение

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 08 юли 2009 11:34

Радващо е,че повечето фенове са зад отбора.точно от това имат нужда момчетата в момента.А те доказаха,че когато публиката е зад тях се справят великолепно.

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 08 юли 2009 11:39

ZYKLON написа:Радващо е,че повечето фенове са зад отбора.точно от това имат нужда момчетата в момента.А те доказаха,че когато публиката е зад тях се справят великолепно.

Никой не е казал, че тези които не мислят като вас не са зад отбора. Все пак дано да не излезна прав, много бих се радвал даже, но.... Велев не става за треньор на Левски. Пролетния полусезон брахме толкова ядове на Герена колкото никога и с никой друг треньор, всички помним как бихме Мездра в последната минута, мъките със Сливен, Локо Пловдив, Миньор и т.н. а за резила с Локо София и излишно да говорим.

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 08 юли 2009 11:41

Зиклон, пехо, Левски_777,

вие убихте мойте надежди, че публиката на Левски е ЖИВА и ИНТЕЛИГЕНТНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво предлагате вие, бе?
Да се превърнем в овце? В коне с капаци, които не виждат нищо? Абе вие ли ще ми говорите за платени фенове? Вие? Кой взема парите на Батков, бе???? Да го пиша ли, или саме се сещате? Точно тези в агитката, които постоянно буйстваха преди, но сега макар отбора да е заприличал на селска сбирщина от некадърници(така изглеждат докато играят, не казвам, че са!) ВСИЧКИ МЪЛЧАТ!!!!!!! Мълчанието на агнетата!!! Е в това превърна агитката Борат. :twisted: :twisted:
А вие сте почнали да ми казвате какво да правя, къде, как и защо? Кои сте вие бе? Форума е свободна зона за изказване на мнения, като Ви плащат за защитавата една ПРОПАДНАЛА КАУЗА, каквато е тази на олигофрена Кокъл начело на Левски, НЕ прехвърляйте вината в другите!!!!!!!Ясно??? Истината такава каквато е вижда всеки един фен трябва да се казва, а това дали ще последва нещо от тези изказвания е проблем на ръководството, което се състои от Борат и само той. Този Левски ще КАТАСТРОФИРА, само че тогава всички МИШКИ ще се изпокрият. За съжаление. :evil: :evil: Левски никога НЕ Е БИЛ ТОЛКОВА ЖАЛЪК ОТБОР. Дано не съм прав, имат възможност да ме опровергаят.
Малко съм краен, но точно такива "ПРИЗИВИ" ме изкарват извън кожата. Изказвайте си вашите ХВАЛЕБСТВИЯ,но не вменявайте поведение и мислене на останалите. Точка! Край ... за Дъ Боун!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 юли 2009 11:43

Освен това,отбора ни е същия от преди една година.Новите ни полълнения през зимата-ДА Коща и Милиев толкова играха.Един Бардон пролет не прави,не е най-слабото ни място защитата,че взехме Топузака,а за Жоб имам съмнение,че може да излезе като Демба Нирен или нещо подобно.Стата песен на нов глас.А какво стана с оня Чипилов?
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”