Зиклон, пехо, Левски_777,
вие убихте мойте надежди, че публиката на Левски е ЖИВА и ИНТЕЛИГЕНТНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Какво предлагате вие, бе?
Да се превърнем в овце? В коне с капаци, които не виждат нищо? Абе вие ли ще ми говорите за платени фенове? Вие? Кой взема парите на Батков, бе???? Да го пиша ли, или саме се сещате? Точно тези в агитката, които постоянно буйстваха преди, но сега макар отбора да е заприличал на селска сбирщина от некадърници(така изглеждат докато играят, не казвам, че са!) ВСИЧКИ МЪЛЧАТ!!!!!!! Мълчанието на агнетата!!! Е в това превърна агитката Борат.
А вие сте почнали да ми казвате какво да правя, къде, как и защо? Кои сте вие бе? Форума е свободна зона за изказване на мнения, като Ви плащат за защитавата една ПРОПАДНАЛА КАУЗА, каквато е тази на олигофрена Кокъл начело на Левски, НЕ прехвърляйте вината в другите!!!!!!!Ясно??? Истината такава каквато е вижда всеки един фен трябва да се казва, а това дали ще последва нещо от тези изказвания е проблем на ръководството, което се състои от Борат и само той. Този Левски ще КАТАСТРОФИРА, само че тогава всички МИШКИ ще се изпокрият. За съжаление.

Левски никога НЕ Е БИЛ ТОЛКОВА ЖАЛЪК ОТБОР. Дано не съм прав, имат възможност да ме опровергаят.
Малко съм краен, но точно такива "ПРИЗИВИ" ме изкарват извън кожата. Изказвайте си вашите ХВАЛЕБСТВИЯ,но не вменявайте поведение и мислене на останалите. Точка! Край ... за Дъ Боун!