Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_777
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот levski_777 » 08 юли 2009 11:20

ZYKLON написа:Абе,плачковци.Спрете да мрънкате против треньора и играчите.Кои сте вие,та да давате оценки?
Тоя трябвало да си ходи,онзи не ставал и т.н и т.н.
Вие,не ставате за фенове на ЛЕВСКИ.
ЛЕВСКИ,си има треньор,който се доказа в труден за отбора момент.С всеки изминал мач,отбора играе все по-бързо и с повече идея.ЛЕВСКИ,си има талантлив централен нападател,който има повече качества от половината играчи в А група,но видиш ли направил два пропуска и "капацитетите" веднага го характеризираха.
Този отбор има страхотно бъдеще,и колкото по-бързо го разберат виртуалните "фенове" на отбора,толкова по-добре за тях.

ТОЧНО ТАКА :!: :!:
И АЗ ВСЕ ПИША ПО ФОРУМИТЕ ДА НЕ ПИШАТ ТИЯ ГЛУПОСТИ.
САМО ЗНАЯТ ДА КРИТИКУВАТ. КАТО ЗНАЯТ САМО ДА ПИШАТ, ДА ОТИДАТ ДА ИГРАЯТ ТЕ !
САМО СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ ФЕНОВЕ, ФЕНОВЕТЕ СА ЗА ДА ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА И РЪКОВОДСТВОТО, А НЕ САМО ДА КРИТИКУВАТ ТОЯ И ОНЯ :!: :evil:

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот Apostola » 08 юли 2009 11:20

peho написа:Ако вземат камерунеца и нещата заспиват.

Едно не мога да разбера!Защо повечето решиха,че тоя Жоб ще бъде новия месия!Вярно погледах негови моменти и има нелоши качества,ама тва е всичко до този момент.Нито някой го е виждал в момента в каква форма е,да не говорим,че дори не са се виждали с Батков и ръководството и всички приказки са само в сферата на празните дрънканици на медиите.Ако действително е футболист с класата с която го представят, то човека ще си иска и възнаграждението,което му се полага,а всички знаем колко "дащен" е госин Батков.Да не слагаме тигана още,че може риба да не се появи въобще.Иначе определено ни трябва нападател иначе ЖИВОТ И ЗДРАВЕ след Сейнт Жулия не виждам как ще се продължава нататък.
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Кокала пак не уцели състава :(

Мнениеот peho » 08 юли 2009 11:20

Титулярната двойка ще бъде Топчо и Рабех.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 08 юли 2009 11:21

Най-после едно смислено мнение.
Браво за темата! И аз мисля така.
Отборът се нуждае от спокойствие и подкрепа, а не от създаване на допълнителни интриги.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 08 юли 2009 11:22

sedem_!_dva написа:
ZYKLON написа:Явно съм изключително кух,щом не го проумявам.Аз виждам една постоянна градация,дело именно на Велев.

Къде я виде тази градация ? :shock: Може би на мача със Севойно или с Черно море, а може би през целия минал сезон... с Локо СФ, Миньор и т.н и то на Герена... :evil:

Е ТО НЕ МОЖЕ САМО ДА БИЕМЕ БЕ КУХ !
АКО ИСКАШ САМО ДА БИЕМЕ БЕГАЙ СТАНИ ТРЕНЕР ТИ ИЛИ СТАНИ ФУТБОЛИСТ

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 08 юли 2009 11:23

peterx написа:Най-после едно смислено мнение.
Браво за темата! И аз мисля така.
Отборът се нуждае от спокойствие и подкрепа, а не от създаване на допълнителни интриги.

ТОЧНО ТАКА !!!

levski_777
Контакти:

Re: Защо Наско Сираков отказа?

Мнениеот levski_777 » 08 юли 2009 11:24

killer написа:
levski_777 написа:ЗАЩОТО Е ТЪП!

Гъз е точната дума.

ДОБРЕ!
ПРИЕМАМ ПОПРАВКАТА.
ГЪЗ Е !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юли 2009 11:24

Много точно си беше нареден състава.Като за контролна среща.Йовов ест. че нападател.Жоро Метъла беше контузен,а Жо се вижда,че още не е във форма след контузията.Направи много размествания и експерименти 2-рото полувреме.Нормално..контрола.Единствените ми зебележки..може би трябваше да пробва и Бардон като дефанзивен ,а да пусне Дарко по-напред.Да видиме дали пък Бардон няма да пасне там.Другата забележка..щеше ми се да видя Чипилов.За Топчо ясно що не игра.Не е готов в момента
110 години любов!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 08 юли 2009 11:25

groti написа:Много точно си беше нареден състава.Като за контролна среща.Йовов ест. че нападател.Жоро Метъла беше контузен,а Жо се вижда,че още не е във форма след контузията.Направи много размествания и експерименти 2-рото полувреме.Нормално..контрола.Единствените ми зебележки..може би трябваше да пробва и Бардон като дефанзивен ,а да пусне Дарко по-напред.Да видиме дали пък Бардон няма да пасне там.Другата забележка..щеше ми се да видя Чипилов.За Топчо ясно що не игра.Не е готов в момента

+1
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 юли 2009 11:28

После ще ревете като стане идънката,ама ще е късно.Велев не става и това това го вижда всеки,който поне малко разбира от футбол!
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”