Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Защо"Национализма" се намесва във футбола?

Мнениеот ndrangheta » 08 юли 2009 10:37

1. Като почнете с тия клишета "сърцат играч" и "дава си душата" :)
Той хубаво си дава душата, но при положение, че е некадърен какво правим?На Бензукан и Рабех им дреме на гъза за "синята идея", но са професионалисти и освен това много по-можещи от Живко. Мина им времето на тия романтични глупости. Ливърпул бяха велики преди години с изцяло английски отбор, велики са и сега с двама англичани на кръст. Арсенал - преди масовото преселение на чужди треньори и футболисти в английския футбол си бяха обикновено посредствено отборче - сега са в Топ 10 на Европа, пак имат двама англичани на кръст.Феновете на Манчестър Сити дали биха предпочели вместо Робиньо да играе някое рижаво англичанче на 20 години, което да "гори на терена" и да вкара 5 гола за 40 мача :)
2.Относно расизма, ксенофобията, омразата - Аз съм на мнение, че само хората, които не са щастливи в собствения си живот си намират утеха в това да размахват пръст и да мразят някого. Като ги погледнете по стадионите - масово това са необразовани, неграмотни, нечистоплътни, неуспели хора - посредствени бачкатори без талант за нищо, които живота ги е прецакал мощно и сега търсят вината във другите (примерно "фесовете", мюсюлманите и др.)По въпроса защо тези неща ги има във футбола - защото футболът е преди всичко зрелище за гореспоменатото простолюдие.Стадионите са перфектното място да мразиш без да носиш отговорност, защитен от анонимността, която ти дава агитката.Псуваш, викаш, после се прибираш при майка си. Психология на тълпата.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Живко Миланов в Киево ???

Мнениеот peho » 08 юли 2009 10:43

Ако, може нека да се развива момчето! Вчера Бензукан направи много добър мач с Черно море, така че има кой да го замести. Между другото мароканчето направи първата си грешка и то незначителна в 70 мин. Грешен пас без да има "последствия" за опасна контраатака и почти през цялото време изнасяше топката, той и Рабех! Ако продадат Миланов, Батков може да се отпусне и да вземе Кривия. Още не късно, вярвайте! Друг е въпроса,че друг десен бег нямаме (то освен Минев и ляв нямаме, Лусио вече е за пенсия), но не сме Манчестър за да имаме по двама, трима класни футболисти на един пост. Трябва ни класен нападател, вчера много добре се видя. А на Живко, късмет и дано стане трансфера. Ще е добре и за националния отбор. ;)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот peho » 08 юли 2009 10:46

Браво!!! Обаче сега гледай какво ще стане в твоята тема. Ще почнат да плюят, да плюят.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 юли 2009 10:47

Трябва да си изключително кух, за да не проумяваш, че Велев води Левски към гибел... Велев вън от Левски, ама не той е левскар и аз съм левскар още от първата секунда след раждането ми, значи мога да стана треньор и аз... :lol: Играчите наистина не са виновни, Левски разполага с най-качествените футболисти. 8-)
NON MOLLARE MAI

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 08 юли 2009 10:47

peho написа:Браво!!! Обаче сега гледай какво ще стане в твоята тема. Ще почнат да плюят, да плюят.

Нека плюят,и плюят,и плюят то си е за тях "разбирачите".

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 08 юли 2009 10:48

ZYKLON написа:Абе,плачковци.Спрете да мрънкате против треньора и играчите.Кои сте вие,та да давате оценки?
Тоя трябвало да си ходи,онзи не ставал и т.н и т.н.
Вие,не ставате за фенове на ЛЕВСКИ.
ЛЕВСКИ,си има треньор,който се доказа в труден за отбора момент.С всеки изминал мач,отбора играе все по-бързо и с повече идея.ЛЕВСКИ,си има талантлив централен нападател,който има повече качества от половината играчи в А група,но видиш ли направил два пропуска и "капацитетите" веднага го характеризираха.
Този отбор има страхотно бъдеще,и колкото по-бързо го разберат виртуалните "фенове" на отбора,толкова по-добре за тях.

Напълно те подкрепям и аз много пъти съм го казвал..... ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 08 юли 2009 10:53

sedem_!_dva написа:Трябва да си изключително кух, за да не проумяваш, че Велев води Левски към гибел... Велев вън от Левски, ама не той е левскар и аз съм левскар още от първата секунда след раждането ми, значи мога да стана треньор и аз... :lol: Играчите наистина не са виновни, Левски разполага с най-качествените футболисти. 8-)

Явно съм изключително кух,щом не го проумявам.Аз виждам една постоянна градация,дело именно на Велев.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 юли 2009 10:55

ZYKLON написа:Явно съм изключително кух,щом не го проумявам.Аз виждам една постоянна градация,дело именно на Велев.

Къде я виде тази градация ? :shock: Може би на мача със Севойно или с Черно море, а може би през целия минал сезон... с Локо СФ, Миньор и т.н и то на Герена... :evil:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 08 юли 2009 10:56

По- тази логика и Вуцов пое отбора в много тежък момент, но всички го нападнаха а Левски при Вуцов играеше в пъти по- добре отколкото сега. Дано не съм прав, но точно Вуцов ще ни тормози много тази година, както го е правил винаги, защото разбира играта за разлика от Велев.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: РЕАКЦИИ И МНЕНИЯ СЛЕД МАЧА НА ГЕРЕНА!!!!

Мнениеот peho » 08 юли 2009 11:03

Миролюбив хикс. Никой не си е и мислел за нещо друго.

Върни се в “Архив”