Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Честно, направо ме обърквате вече.... всичките ми говорите едно и също, чак вече почвам да се съмнявам какво съм видял![]()
То имаше някакви такива експерименти, показвали на разни хора на екрана една пръчка и трябвало да ги питат какво са видели на екрана, обаче след като там било нагласено всички да казват, че са видели змия.... и тоя дето е видял пръчката също е казвал, че е видял змия![]()
Че и аз сега, почвам да се чудя дали съм видял това, което съм видял... след като всички са видели обратното на това, което съм видял![]()
Ама няма да станеМного добре знам какво видях... стабилен Мамуту и много колеблив Адемар
)) Адемар си има оправдание да речем, просто се надявам да не продължава да показва това, което показа снощи!!!
Абе, то и в началото всички като плюеха Кольо Спасов, само мен ме кефеше супер много... въпреки лошите резултати в началото. Пак ме кефеше и го защитавах, защото просто ми харесваше играта! При Ясен Петров въпреки добрите резултати, играта беше ужасна, супер скучна, никакви положения... 1:0 обикновено без никакво положение и супер случаен гол. Никаква идея как да се стигне до противниковата врата. Та, за мен лично е по-важна играта, а не толкова резултата. Като видя футболистите да играят добре и с желание, съм доволен. Като не ми харесва как играят, и да бият - все тая. Предпочитам да побеждаваме с игра, отколкото да побеждаваме по случайност. Това го казвам...... щото за мен няма значение дали Адемар е успял да спре 2-3 атаки и да се е справил.... щото това може да стане и по случайност. По-важно е дали играе добре и е достатъчно стабилен, а според мен снощи не беше и това си е. Не излъчваше необходимата увереност, не го видях да задържи един път топката както трябва или да направи някакъв запомнящ се дрибъл. Ако това продължава така и той ни е титулярния ляв защитник, според мен ще си имаме доста проблеми. Ако започне да играе със самочувствие и покаже качествата си, и се сработи с останалите.... тогава нещата ще са различни и може да ни е от голяма полза. Но само времето ще покажеА и според мен Кольо само за пред журналистите каза, че е доволен от всички.... критиката е нормално да бъде направена на 4 очи, или в съблекалнята. Така че аз поне няма да съм учуден, ако тия двамата си тръгнат... освен ако както казах, не се нуждаем от дълга резервна скамейка..... или Кольо е видял в тренировките, че играчите имат достатъчно качества да бъдат част от отбора
))
MORSKI написа:Огризко почвам да си мисля,че играеш сечено и нарочно говориш такаОбъркал си Кулибали с Адемар-няма друго обяснение
Нестабилен КОЛЬО И ДОБЪР АДЕМАР ВИДЯХ АЗ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта