Впечатления за двата бека след мача с Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Впечатления за двата бека след мача с Левски

Мнениеот ogrizko » 08 юли 2009 00:47

Май само аз съм гледал някакъв друг мач. Сериозно, направо съм шашнат от коментарите :) На мен лично не ми хареса играта на Адемар, ама никак.... беше страшно страшно бавен. Честно казано, гледах го и се чудех дали бяга, или просто си върви по терена... ама мисля, че бягаше, защото ситуациите си бяха сериозни и го изискваха... пък и иначе ще излезне, че е вървял през цялото време :shock: Може би беше най-бавния играч на терена.... нищо впечатляващо не видях в играта му, нито напред, нито назад. Освен това ми се стори много изплашен и неуверен в себе си и качествата си, сякаш не знаеше дали има сили да играе в такъв мач за такъв отбор. Изобщо не се бореше както другите играчи.... винаги някой трябваше да идва и да му помага... като се видя, че Кулибали, дори да се подхлъзна един-два пъти, показа страхотна борбеност, самочувствие, желание за изява.... и беше много стабилен, като изключим подхлъзването, което може да се случи на всеки. Иначе другия бек Каспер Ларсен в днешния мач повече ми допадна някакси. Но си личеше пък, че при него няма сработеност с останалите и му е трудно да си намери точното място на терена, от което произлязоха и някои грешки... но това може да се оправи. Както и да е, честно казано, от показаното от двамата играчи на проби - не съм впечатлен и от двамата! Ради Бачев и Мишо Лазаров биха се справили доста по-добре. Просто не виждам новите да са с нещо по-добри от тях.... може би са на едно ниво. Друг въпрос би било да видим как играе Адемар със самочувствие и увереност, тогава може би ще покаже истинските си качества, ако ги има. Но най-добре Кольо Спасов може да прецени, защото ги наблюдава всеки ден и знае качествата им, докато аз съдя само от една контрола. Но наистина тия двамата изобщо не ми харесаха днеска. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 юли 2009 01:02

Огризко, защо така се нахвърляш срещу новите момчета? На забравяй, че това е първи мач за тях с нашия екип. Наистина и на мен ми се видяха, че са много уплашени, но въпреки това си мисля, че ще ни бъдат от полза. Нека да им дадем шанс. А дали ще играят в отбора ще реши разбира се Кольо.
Успех, Моряци!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 юли 2009 02:15

И аз това го забеязах-уплахата,но това е защото най-малкото са в отбора от 7 дена,та те дори не се познават с другите момчета от отбора.Но за Адемар не си прав изобщо,много много стабилен,за 55 минути беше преминат само 1 път.Кули си е момче за десния бек,Танко Дяков е много по-силен в сърцето на защитата и много добре сработен със Сашко,те са си готова двойка.Ларсен и Кули да се борят за десния бек ще е най-добре.Пише,че очакваме качествен нападател,като Кольо избирал между българин такъв и чужденец.Струва ми се,че българина най-вероятно е Чиликов :mrgreen: .....а чужденеца Бог знае,но да помечтаем....много ми се ще да видя Неи тука,миналото лято поискахме Неи от ЦСКА,но те го продадаха в чужбина :cry:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Maurice Greene
Контакти:

Мнениеот Maurice Greene » 08 юли 2009 10:20

нали се сещате, че датчанина се казва Каспер Ларсен, а не Дани Алвеш. От един мач не може да се прави някакви генерални заключения. Иначе имаше няколко добри отигравания с глава в наказателното изиграни типично по скандинавски. Адемар ми хареса. Например от снощния мач не съм доволен Миро Манолов. Лично мое предположение а, че много скоро титлярният ни нападател ще бъде Гошо Какалов, а титлярният ни вратар ще бъде Илко Пиргов.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 юли 2009 10:59

Защо се нахвърлям върху новите момчета.... щото ми стана чудно как всички видяхте класата и не знам си кое, а пък аз не видях нищо от тия неща дето ми ги разправяте :shock:
Вие не видяхте ли колко бавно бягаше Адемар (не мога да кажа дали по принцип така бяга, или само в днешния мач), сякаш нямаше никаква физическа подготовка. На скорост всички го задминаваха и все се налагаше да идва Кулибали и да му помага. Верно, два-три пъти успя да се справи, само дето ми изглеждаше по-скоро на случайност, отколкото да се дължи на класа.... не видях никаква стабилност и ако така продължава да играе, ще имаме много проблеми отляво. Обаче аз говоря за снощния мач...... не говоря по принцип колко е добър и т.н., след един месец може да е 2-3 класи отгоре на това, което показа снощи... идея си нямам. Но снощния мач с Левски беше супер слаб за мен. Пак казвам - за мен играча беше супер стреснат... сигурно се е притеснявал, че това е единствената контрола за отбора и то срещу силен съперник и че от тази контрола зависи бъдещето му. Може затова да е бил толкова скован, както казах... по принцип не мога да говоря за качествата му, Кольо го наблюдава всеки ден и той ще си прецени. И пак казвам - това дето казвам е въз основа само на снощния мач и това дето видях. Надявам се да греша в преценката си и всичко снощи да се е дължало на притеснение и след като добие малко увереност в себе си и се сработи с останалите играчи, да ни бъде много полезен... ама кой знае :roll: А ако не, Ради Бачев поне си е сработен с останалите, има и увереност вече понеже е не малко време в Черно море и не мисля, че вече е чак такава дупка. Както и Мишо Лазаров, според мен ако толкова зле стояха нещата, нямаше да сме един от отборите с най-стабилна защита. И затова си мисля, че ако ще вземаме такива чужденци, трябва да са класа отгоре, или поне по-добри с нещо. А аз точно това не знам дали го видях снощи :roll: Щото тия след 1 сезон ще имат претенции и не знам какво, докато Бачев и Лазаров едва ли ще имаме проблеми с тях. Друг въпрос е вече, ако ги вземаме тия двамата, или единия.... понеже може да стане някой контузия, да се натрупа много умора ...и е добре да имаме някаква вариативност, тогава съм съгласен и нека ги вземаме. Абе, колкото и да го гадаем.... тренера си знае най-добре какво му трябва и защо :mrgreen:
Каспер Ларсен ми е трудно да го коментирам.... беше ми малко по-трудно да го разпозная той ли е, или някой друг от защитниците... но със сигурност беше по-малко уплашен и по-стабилно владееше топката. Друг въпрос е, че направи и разни грешки. Кольо да си решава :)))
Обаче наистина, иска ми се най-после да дойде един класен нападател на Тича.... нямам нищо против това да бъде Чиликов, стига в отбора да преценят, че ще ни помогне. Сега имаме някакви нападателни крила, или не знам и аз какво точно.... ама ще е супер да имаме най-после и един класен централен нападател, най-малкото за разнообразие в атаката :!:

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 08 юли 2009 11:01

На Каспер Ларсен му препоръчвам "Лиотон 1000 гел", или "Репарил гел", защото Ники Димитров направо му счупи кръста. Ама как гледаше като "пребозал" по едно време през първото полувреме. Топката на една страна, той тича на другата. :) :) :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юли 2009 12:15

Имаше нещо подобно-Огризко аз съм на коренно противоположното мнение-тоя Каспър беше като сова на светло :lol: Не знаеше къде е-за мен е слаб бранител дано бъркам,но за Адемар не съм съгласен-ти да не си го сбъркал с Канибали :lol: Защото "Кольо" беше човека,който се скъсваше да греши....Адемар се представи на ниво ;) Напомня ми на Вагнер от престоя му при нас ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 юли 2009 13:04

Честно, направо ме обърквате вече.... всичките ми говорите едно и също, чак вече почвам да се съмнявам какво съм видял :shock:
То имаше някакви такива експерименти, показвали на разни хора на екрана една пръчка и трябвало да ги питат какво са видели на екрана, обаче след като там било нагласено всички да казват, че са видели змия.... и тоя дето е видял пръчката също е казвал, че е видял змия :shock:
Че и аз сега, почвам да се чудя дали съм видял това, което съм видял... след като всички са видели обратното на това, което съм видял :shock:
Ама няма да стане :mrgreen: Много добре знам какво видях... стабилен Мамуту и много колеблив Адемар :))) Адемар си има оправдание да речем, просто се надявам да не продължава да показва това, което показа снощи!!!
Абе, то и в началото всички като плюеха Кольо Спасов, само мен ме кефеше супер много... въпреки лошите резултати в началото. Пак ме кефеше и го защитавах, защото просто ми харесваше играта! При Ясен Петров въпреки добрите резултати, играта беше ужасна, супер скучна, никакви положения... 1:0 обикновено без никакво положение и супер случаен гол. Никаква идея как да се стигне до противниковата врата. Та, за мен лично е по-важна играта, а не толкова резултата. Като видя футболистите да играят добре и с желание, съм доволен. Като не ми харесва как играят, и да бият - все тая. Предпочитам да побеждаваме с игра, отколкото да побеждаваме по случайност. Това го казвам...... щото за мен няма значение дали Адемар е успял да спре 2-3 атаки и да се е справил.... щото това може да стане и по случайност. По-важно е дали играе добре и е достатъчно стабилен, а според мен снощи не беше и това си е. Не излъчваше необходимата увереност, не го видях да задържи един път топката както трябва или да направи някакъв запомнящ се дрибъл. Ако това продължава така и той ни е титулярния ляв защитник, според мен ще си имаме доста проблеми. Ако започне да играе със самочувствие и покаже качествата си, и се сработи с останалите.... тогава нещата ще са различни и може да ни е от голяма полза. Но само времето ще покаже :) А и според мен Кольо само за пред журналистите каза, че е доволен от всички.... критиката е нормално да бъде направена на 4 очи, или в съблекалнята. Така че аз поне няма да съм учуден, ако тия двамата си тръгнат... освен ако както казах, не се нуждаем от дълга резервна скамейка..... или Кольо е видял в тренировките, че играчите имат достатъчно качества да бъдат част от отбора ;)))

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 юли 2009 13:38

ogrizko написа:Честно, направо ме обърквате вече.... всичките ми говорите едно и също, чак вече почвам да се съмнявам какво съм видял :shock:
То имаше някакви такива експерименти, показвали на разни хора на екрана една пръчка и трябвало да ги питат какво са видели на екрана, обаче след като там било нагласено всички да казват, че са видели змия.... и тоя дето е видял пръчката също е казвал, че е видял змия :shock:
Че и аз сега, почвам да се чудя дали съм видял това, което съм видял... след като всички са видели обратното на това, което съм видял :shock:
Ама няма да стане :mrgreen: Много добре знам какво видях... стабилен Мамуту и много колеблив Адемар :))) Адемар си има оправдание да речем, просто се надявам да не продължава да показва това, което показа снощи!!!
Абе, то и в началото всички като плюеха Кольо Спасов, само мен ме кефеше супер много... въпреки лошите резултати в началото. Пак ме кефеше и го защитавах, защото просто ми харесваше играта! При Ясен Петров въпреки добрите резултати, играта беше ужасна, супер скучна, никакви положения... 1:0 обикновено без никакво положение и супер случаен гол. Никаква идея как да се стигне до противниковата врата. Та, за мен лично е по-важна играта, а не толкова резултата. Като видя футболистите да играят добре и с желание, съм доволен. Като не ми харесва как играят, и да бият - все тая. Предпочитам да побеждаваме с игра, отколкото да побеждаваме по случайност. Това го казвам...... щото за мен няма значение дали Адемар е успял да спре 2-3 атаки и да се е справил.... щото това може да стане и по случайност. По-важно е дали играе добре и е достатъчно стабилен, а според мен снощи не беше и това си е. Не излъчваше необходимата увереност, не го видях да задържи един път топката както трябва или да направи някакъв запомнящ се дрибъл. Ако това продължава така и той ни е титулярния ляв защитник, според мен ще си имаме доста проблеми. Ако започне да играе със самочувствие и покаже качествата си, и се сработи с останалите.... тогава нещата ще са различни и може да ни е от голяма полза. Но само времето ще покаже :) А и според мен Кольо само за пред журналистите каза, че е доволен от всички.... критиката е нормално да бъде направена на 4 очи, или в съблекалнята. Така че аз поне няма да съм учуден, ако тия двамата си тръгнат... освен ако както казах, не се нуждаем от дълга резервна скамейка..... или Кольо е видял в тренировките, че играчите имат достатъчно качества да бъдат част от отбора ;)))

Огризко почвам да си мисля,че играеш сечено и нарочно говориш така :) Объркал си Кулибали с Адемар-няма друго обяснение ;) Нестабилен КОЛЬО И ДОБЪР АДЕМАР ВИДЯХ АЗ :lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 юли 2009 14:02

MORSKI написа:Огризко почвам да си мисля,че играеш сечено и нарочно говориш така :) Объркал си Кулибали с Адемар-няма друго обяснение ;) Нестабилен КОЛЬО И ДОБЪР АДЕМАР ВИДЯХ АЗ :lol:

То верно, че аз като виден представител на зодия Везни, се опитвам да балансирам нещата по някакъв си начин. Всички скочат от едната страна, аз скачам от другата.... в опити да намеря къде е истината :)))
Вероятно ако всички бяха почнали да плюят Адемар, щях сега да го защитавам :mrgreen: кой знае :roll: И то само щото всички го плюят ;)))
Но в случая наистина видях това и ми е странно, че само аз видях нещата по тоя начин... един-двама да бяха казали нещо подобно на това дето мисля, вероятно изобщо нямаше да пиша в темата :geek:
Абе, както и да е..... ще се разбере следващите дни какво ще стане :!:

Върни се в “Черно море”