Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Защо Наско Сираков отказа?

Мнениеот svence » 08 юли 2009 09:29

Че кой му е предлагал да се връща :lol: ?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: СИРАКОВ: НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ В ЛЕВСКИ, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС СЕЛ

Мнениеот bigbonusprize » 08 юли 2009 09:49

delqnski47 написа:Абе не знам ама съм останал с впечатление че имате много странен характер! :lol: Когато някой ви каже ''НЕ'',вие почвате да го храните и да търсите оправдания в него!Какво имам впредвид?Ето пример:''Макриев в Левски''(коментар на мнозинството ''синя'' аудитория:УУУРАААА....дано дойде ще даде много за Левски)!След известно време:''Сделката с Макриев в Левски пропадна''(Еееее мани....тоя за Левски не става)!Или ето ви още един пример:''Наско се завръща в Левски'' и айде всички сте доволни,а сега изведнъж го плюете!Абе наистина Наско е келешче и освен да ви урежда първенството и да продава играчи за нищо не става,ама това е вече друг въпрос!

E при Макриев я си помисли защо го храним. Ако не се сещаш ще ти кажа. Първо избяга от Левски при вас!
След време има възможност да се върне в Левски и хем да получава повече пари отколкото в Израел, хем да играе в ШЛ. И какво стана? Кюрда ламти за ОЩЕ повече пари, с които да си оправи живота. Е какво да му харесваме на такъв бастун?
За Наско Сираков моментът въобще не е подходящ. Ако се върне това значи, че граденото миналата година ще отиде по дяволите и ще последва нов провал в Европа. Знаем си го Наско. Пък и честно казано мисля, че е в основата на грозните псувни и атака срещу дон Кокал. На мен лично Кокала ми допада за треньор....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 08 юли 2009 09:59

Ми замисли се кой изгони Топчо и Бардон и ще ти стане ясно защо не иска да се върне, просто те му знаят кирливите ризи.
Аз и не държа да се връща в Левски ама ако има начин да покани Кокъла на гости и да си седят 2мата ще е най-добре.
Изображение

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: СИРАКОВ: НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ В ЛЕВСКИ, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС СЕЛ

Мнениеот Nikona » 08 юли 2009 10:04

groti написа:
PFC Litex написа:Странни хора сте.
Да псувате легенда на Левски само защото в момента има някакви търкания с някой от ръководството е доста подло.

Като страничен наблюдател ще каза само, че Левски имаше лице когато Сираков беше в този отбор.

Като наблюдател от трибуните ще кажа,че видях гъза на тая легенда когато така щедро си го показа.Гледах как се кефеше когато шопара В.Стефанов беше в стихията си и си купи първенството.Тогава тая легенда беше в отбора на Славия и с голямо удоволствие ни дразнеше.Такива неща не се забравят.Гледах и мешането му по времето на Гочето ,сега и при Дъ Боун...Докато ние се ядосвахме,когато падахме от скиорите от Тампере,господин Сираков трепеше животни в Африка.Изгонените от него треньори,като Херо,Грозни и Люпко няма да ги коментирам.Също и изгонените и странно закупените играчи.Казал съм си мнението.
В момента критикува селекцията без каквото и да е право.Като не иска да идва да не идва.Аз лично се радвам.Първенството тамън изглежда по-интересно без неговата намеса.
Може и да е дал много на Левски,но и е взел поне толкова.

Абсолютно вярно с истината. +1
Изображение

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 08 юли 2009 10:14

Наско Сираков за пореден път показа, че слага личния интерес над Левски! Не е съгласен с трансферната политика на клуба??? Кой трябваше да вземат? Може би играчи, които той е довел? За да прилапа някоя комисионна, или за да го слушат, когато им "каже" да не играят? Айде стига! Миналата година Левски стана шампион (независимо колко слаб беше) без него и доказа, че той не е незаменим. Сега ако направи пробив и в ЕКТ, Наско ще стиска зъби от яд! Защо Тодор Батков преговаряше лично с всеки един футболист и неговия клуб за селекцията? И с Бардон и с Топузаков, а и с Макриев преди това, сега ще преговаря лично и с Десире Жоб. И в Гърция беше и се разбра с Панатинайкос за Гаджев. Защото много го крадат, за това! А той и без това няма пари за клуб като Левски! Е как да се върне тогава Наско?! А пък и двамата страдат от грандомания, а два "ръбати" камъка трудно мелят брашно заедно! От всички грехове най-трудно се прощава "предателството"!!! Наско винаги ще си остане легенда на Левски, но...
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

john_shepard
Контакти:

Мнениеот john_shepard » 08 юли 2009 10:15

Защото е прав по този начин с тази селекция нищо добро не ни учаква!!!

Потребителски аватар
Боратко
Контакти:

Мнениеот Боратко » 08 юли 2009 10:19

Ето за това:

"Ако не бяхме в 21 век, а да речем в 19, всеки можеше да си помисли че президента на Герена - Батков, е прототип на героя на Гогол от "Мъртви души" Плюшкин. Толкова простотия и невежество на едно място - Къде ли я побира? Ако ценностната ни система бе на ниво, трудно този човек щеше да мине за нещо повече от член на дърводелски колектив от системата на бившите заводи "Мебел". И едва ли някой би му обърнал и грам внимание, какво остава за ордени, звания и т. н. Да не говорим че публичните изяви на мустакатия тарикат щяха да бъдат ограничени до ниво "квартална кръчма" с основен зрителски контингент - редовните клиенти. А политическата ламбада с ритъма шакадъм в изпълнение на Тошо-президентчето можеше и да е коронен номер, но само в някое читалище или най-много на някой самодеен събор.."

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 08 юли 2009 10:32

Боратко написа:Ето за това:

"Ако не бяхме в 21 век, а да речем в 19, всеки можеше да си помисли че президента на Герена - Батков, е прототип на героя на Гогол от "Мъртви души" Плюшкин. Толкова простотия и невежество на едно място - Къде ли я побира? Ако ценностната ни система бе на ниво, трудно този човек щеше да мине за нещо повече от член на дърводелски колектив от системата на бившите заводи "Мебел". И едва ли някой би му обърнал и грам внимание, какво остава за ордени, звания и т. н. Да не говорим че публичните изяви на мустакатия тарикат щяха да бъдат ограничени до ниво "квартална кръчма" с основен зрителски контингент - редовните клиенти. А политическата ламбада с ритъма шакадъм в изпълнение на Тошо-президентчето можеше и да е коронен номер, но само в някое читалище или най-много на някой самодеен събор.."

Може и да си прав, но темата е "Защо Наско Сираков отказа?". Какво общо има твоето изказване с темата?
И да те питам нещо без да се засягаш. Колко акаунда имаш и защо имаш само 10 мнения? Питам защото, който пусне провокативна тема, или изказване все е с 5, 10 мнения. Това ме кара да си мисля, че имаш някаква файда ( $ ) от написаното! ;)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

ZYKLON

Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот ZYKLON » 08 юли 2009 10:36

Абе,плачковци.Спрете да мрънкате против треньора и играчите.Кои сте вие,та да давате оценки?
Тоя трябвало да си ходи,онзи не ставал и т.н и т.н.
Вие,не ставате за фенове на ЛЕВСКИ.
ЛЕВСКИ,си има треньор,който се доказа в труден за отбора момент.С всеки изминал мач,отбора играе все по-бързо и с повече идея.ЛЕВСКИ,си има талантлив централен нападател,който има повече качества от половината играчи в А група,но видиш ли направил два пропуска и "капацитетите" веднага го характеризираха.
Този отбор има страхотно бъдеще,и колкото по-бързо го разберат виртуалните "фенове" на отбора,толкова по-добре за тях.

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот Силвър » 08 юли 2009 10:37

Blacksea13 написа:

Ами ний щом сме посредствени -какво ли мислиш за вашите.Добре че ни нямаше когато Кривия би покрай гредата и Манолов подаде вместо да бие-съвсем нямаше да ни има

Пич - имахте точно 3 положения през целият мач :oops: Моите извинения но не показахте нищо стойностно и играхте по-добре единствено първите 10 минути :) Нито владеехте топката повече , нито диктувахте темпото :) Друг е въпросът , че в момента се експериментира и с 2та отбора и затова са излишни многото приказки ... Къде къде по-чистото положение пред Николай Димитров имаше , та ми говориш за Манолов и Алекс.... Много сте пристрастни и това ви идва от вътре ! Винаги съм толерирал Варна и варненци като НЕ провинциален град ! Но явно треската и вас си ви тресе :mrgreen: Айде успех и стига толкова приказки !

П.п КОй в ръководството му хрумна Йовов да е ТАран ?!?!??!?!?!?!?!?!????!

Върни се в “Архив”