2. Живеем в 21-ви век. Дори и американците разбраха, че ЧОВЕКЪТ е важен

3. По отношението на идеологии, не видях нито едно компетентно мнение, напълно нормално за този форум

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Evailo написа:Пичове,че ни трябва нападател,трябва ни!
Но,бога ми,не се нахвърляйте на играчите.С класата си замаскирват доколкото могат пълната несъстоятелност на Велев.
А това не е лека задача.
Знаете ли какво е да имаш калпав учител по математика и все пак да печелиш от време на време по някоя олимпиада?
Еми трябва да си Айнщайн.
За съжаление класата,която имаме като ресурс(а тя не е малко) е необходимо,но недостатъчно условие.Тя трябва да бъде канализирана от "виждащ" играта треньор.
Просто ще се изумите на какво са способни тези момчета,ако ги хване един например от калибъра на Отмар Хицвелт или Авраам Грант,а защо не и Вячеслав Грозни.При него демонстрирахме най–бързия футбол,който съм виждал някога от Левски,а аз гледам и съпреживявам с този отбор от 22 съзнателни години от моя живот.
По–добре да се инвестира не във скъпи играчи,а в скъп треньор.
Това е истината.Днес например видях бързо и прецизно овладяване на топката,добра линейна скорост на играчите,точни и бързи пасове,все признаци на модерния футбол и доказателство за класата на отделния играч.Но има едно голямо НО....
А то е във взаимодействието между играчите,особено във тънкия момент на финалния голов пас,където лъсва реалната отборна работа.А точно там ни няма никакви.Което ми говори само едно:НЯМАМЕ ДОБЪР ТРЕНЬОР!!!
niki_j написа:Гледайте по-реално на нещата. Вече се вижда, че има идея и на мен ми допада, че рядко се изсипва топката на пред. Играчите се стремят да държат топката и да я изнасят бързо като в същото време се гледа да се мине през крилата, което е мн мн радващо, защото крилата са в добра форрма.
Вие от една-две контроли тръгваате да правите генерални изводи, при това не заслужени, защото и в двете играхме добре. Какво искате да се съсипе отбора и пак на ново. Е така няма да стане. Малко повече търпение, един класен нападател, вероятно Джоб, и нещата заспиват. Разбира се всички заставаме зад отбора![]()
levski_777 написа:ЗАЩОТО Е ТЪП!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта